Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak v Měšicích právě sněží :o Včera to bylo na kraťasy a dneska na kabát :D Tak se přiznejte, kdo skočil přírodě na špek a přezul už na letní pneu :aut

Odesláno

Vyrůstal jsem na Vysočině a zkušenosti velí do Velikonoc nepřezouvat. A vždy, když jsou Velikonoce později, tak ještě před nimi přišlo něco jako dnes. Myslím si, že zimní pneu za těch pár dnů navíc o moc více  neubudou.

Samozřejmě kromě banánových krajů jako je Praha a Jižní Morava

Odesláno (upraveno)

Tak tady to ukazuje slabě pod 0 to v minulých dnech mrzlo více. A slunko svítí už od rána. 

No s ohledem na současnou četnost výjezdů mimo základnu to u mě není problém že mám jedno auto přezuté a druhé přezuju dnes nebo zítra. navíc tu mám k dispozici pořád ještě auto rodičů kde jsou celoroční pneu. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Krásně slunečno a občas foukne studený vítr , pracovní caddynu  jdu přezout zítra na 8.30 hod . Na 508 čekám až naskladní Rainsport 5 , nechtěl jsem jezdit na zimních tak jsem už minulej víkend vytáhnul letní a jednu po druhé kontroloval , když jsem dotáhl poslední kolo ( totálně plnej sklad a nosil jsem kola nad hlavou asi tak 15 metrů daleko  ) jsem u něj zjistil , že vnitřek pneu je dost za hranou  a vzhledem k tomu že nevím kdy ty gumy naskladní , byly opět uklizeny do skladu . Po.sra.ný těžký 19" :D  

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...