Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno
před 4 hodinami, Charlie 1 napsal:

no my jsme na kopci, ale ve Zdonově hrozi protržení hráze...

mám to taky na kopci, základová deska spojená se skálou co je pod ní 👍, ale stejnak jsem zvědavý , jak to tam bude vypadat příští týden, až tam pojedu..., ale ve studni teď voda bude, nee ??   🙈😂

Odesláno

Tady přes den déšť ustal. Ale někdy kolem 15 zase začalo neprší tak jako včera nebo v noci ale na to kolik té vody už spadlo je i tohle moc. Na zahradě je to jak v močále. od ránao od 8 do teď cca 18.30 spadlo 15 mm což je od čtvrtka jestli dobře počítám víc jak 100 mm což nespadlo za celé prázdniny.

Odesláno (upraveno)

Počasí se trochu umoudřilo, tak jsem vyletěl s dronem. Omlouvám se za nekvalitní video, ale silný vítr a výpadky spojení s dronem se nedají ovlivnit. Je to řeka Třebůvka v Lošticích a video začíná u koupaliště a končí u umělého koryta u Moravičan. 😉:papa

https://youtu.be/GQx2if3Bla4

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno

Dnes přestalo pršet , tak jsem opět vzlétnul s dronem. Na videu je vidět rozlitá řeka Třebůvka od Vlčic přes fotbalové hřiště a koupaliště v Lošticích. Na konci videa jsou vidět Moravičany, bagr, Doubravice a Mitrovice jak je to tam rozlité. 🫣 :papa

Odesláno

U nás přestalo po jedné pršet. Cesta od Žamberka do Kunvaldu. 

20240915_140436.jpg

Objízdná cesta, kvůli stavbě v Žamberku, kde vyplavuje rozestavěná kanalizace domy. 

20240915_140415.jpg

Druhá zkratka do města

IMG20240915144835_01.jpgIMG20240915145850.jpg

Držím palce všem, co máte vodu kolem svých domů a doufám, že jste všichni v pořádku. 

Odesláno (upraveno)

Já našel díru ve střeše. V místě kde jsou svařené 2 fólie dohromady se aai 3cm odlepily a tudy mi valila voda do dětského pokoje. Prozatimně zalepeno bitumenem. Takže už je od vody klid. 

Jinak okolo je to pěkný, labe stouplo o víc jak 3 metry. 

FB-IMG-1726392544291.jpg FB-IMG-1726382051557.jpg FB-IMG-1726382049594.jpg FB-IMG-1726325787502.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...