Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa jen pro řády  

1. 1. Anketa jen pro řády

• Protože jsem chtěl podpořit chod clubu
      77
    • Protože chci využívat clubových výhod
      11
    • Jen tak, nevím co s penězi :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval som za č.1, kedže je to tu už môj druhý domou tak prečo ho nepodporiť ;).

[upravil dne 5/2/13 22:24 od Judes]

Odesláno

Málo možností, po správnosti by som mal hlasovať dva krát.

Prvý krát som zaplatil lebo som chcel prístup do platenej sekcie s technickými manuálmi. Od vtedy platím lebo chcem podporiť klub. Zľavy využívam iba na zrazoch lebo v AK som registrovaný a na firmu dostávam tú istú zľavu.

Odesláno

jsem řádem od doby,co se tu začlo řádit a ještě jsem nevyužil žádnou výhodu,mimo nějakých věcí z E-shopu,ale to bylo tak nějak automaticky,takže zbývá podpora klubu,jelikož jsem ženatý a nemůžu konstatovat,že nevím,co s penězi :D

Odesláno

ja jsem treba nerad, takze nevim, jestli smim odpovidat :) radem jsem se stala, protoze jsem chtela podporit Masinku v jeho tehdejsi idee rozvoje klubu. to bylo v roce 2005. a neradem jsem od te doby, co jsem prestala souhlasit s vyuzivanim prostredku klubu.

Odesláno

Platím členství od vzniku řádného členství a krom slevy, kterou mi automaticky nabídl servis a slev na srazech jsem žádnou jinou slevu nevyužil. Řádné členství platí každoročně celé Medvěd family a to hlavně proto, že chci klubu nějak splácet to, co mi dává a pak taky ovlivňovat cestu, kterou se klub ubírá (když už ne jako člen vedení, tak aspoň hlasováním, které jsem doposud nikdy nevynechal). V jiném vlákně zmiňovaná cesta posílení výhod řádných členů je podle mně krok správným směrem - nevěřím, že by kvůli tomu odpadlo rozhodné množství členů klubu, ale řádné členy by to mohlo posílit.

Odesláno

Já se registrovala proto, že je tu spousta super lidí, který mě na mym prvnim a druhym srazu učarovali :D a prostě se mi s vámi dobře jezdí :)) až budu mít jednou auto, tak se budu ptát na bambilion věcí :P ale do té doby... budu otravovat jen tak :P:))

Odesláno

Snadná volba. Dobrou věc je nutno (povšimněte si toho morálního imperativu :D) nějak podpořit. Výhody jako bonus už jsou třešnička na dortu...

I když si myslím, že kdyby šlo jen o \"dobrovolný příspěvek\", s nímž by nebyly spojené žádné hmotné výhody, bylo by řádů asi méně. A to by byla spíš asi škoda (můj názor), protože pak by byl klub jako takový, tzn. jeho funkční složka, vlasně spíš jen úzkou skupinkou vyvolených a mohl by se pak velmi snadno zvrhnout v samoúčel... Ačkoliv ano, už 3 lidi jsou někdy dav :D

Důležité pro mě je, že je tu kopec zajímavých a prima lidí, se kterými lze pokecat, poradit se, najít pomoc a na srazech vidět i kus světa :super

Odesláno
Já se registrovala proto, že je tu spousta super lidí, který mě na mym prvnim a druhym srazu učarovali :D a prostě se mi s vámi dobře jezdí :)) až budu mít jednou auto, tak se budu ptát na bambilion věcí :P ale do té doby... budu otravovat jen tak :P:))

Goldinko taky Tě máme rádi :papa

Odesláno

Klub jsem podporoval od roku 2006 (vznik řádného členství) do 2012? Za oba dva u nás v rodině - takže ne primárně pro výhody, ikdyž kartičku jsem párkrát využil, to se přiznám bez mučení ;)

Teď už na to prostě nemám ... takhle rozhazovat ... :aut

edit: jo a ještě z výsledků ankety je patrné, to co tvrdím od začátku, že honění a shánění stále nových a nových partnerů je poněkud kontraproduktivní, primárně pro partnery, ale hlavně pro klub (4 servisy, 4 autodíly a pár drobotin stačí a už bych na nás nelepil nový a nový komerčňáky (partnery)... = víc už bych nekomercializoval toto OS - je to škoda)

[upravil dne 6/2/2013 00:18 od Neon]

Odesláno

Ti co si karticku poridili jen kvuli sleve u Kelyho tady hlasovat nebudou - protoze sem nelezou ;)

Schvalne, kolik radnych clenu ma pod deset příspěvků?

Odesláno

Nevím. Kolik?

Edit:

Právě jsem spočítal, že 7865 členů nemá žádný příspěvek. To je taky zajímavý číslo. Kolik je z nich řádů nevím, protože v seznamu členů toto není uvedeno.

[upravil dne 6/2/13 01:06 od Bigbadjohn]

Odesláno

No já to měl na etapy.

V lednu jsem si koupil auto.

V únoru jsem narazil na PC a zaregistroval jsem se

V březnu jsem zaplatil členství.

No a potom jsem samozřejmě využil třešničku z onoho dortu v podobě slevy v AK :D

Nutno podotknout, že to bylo o hodně později :papa

Odesláno

Goldinko taky Tě máme rádi :papa

:);) kuji

Odesláno

Ďakujem všetkým šlenom tohto perfektného klubu za dobré rady,ktoré mi poskytli a pomohli mi v spoznávaní mojej C8.Z tohto dôvodu som mal morálnu povinnosť podporiť tento klub a stať sa jeho riadnym členom.Evričká odoslané na účet dnes.Ďakujem.:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...