Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa jen pro řády  

1. 1. Anketa jen pro řády

• Protože jsem chtěl podpořit chod clubu
      77
    • Protože chci využívat clubových výhod
      11
    • Jen tak, nevím co s penězi :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval jsem pro 1. slevy nevyužívám, jen chci podpořit klub:papa

Baví mě to tu, poradí mě tu, seženu zde rady nejen ohledně auta, prostě príííma parta:D

Odesláno

První členství jsem zaplatil na konci března 2010 (na klubu jsem aktivní od února 2010). Původně jsem ho chtěl platit až od července 2010, aby platilo o rok déle, ale impulsem byly slevy pro řádné členy klubu (AutoKelly, srazy), proto jsem ho zaplatil již v březnu.

Nyní je to jasné, chci podpořit chod klubu, dokonce i přítelkyně (Kitty) je řádnou členkou.

Odesláno

Za dobře strávený čas se obvykle platí - televize, kino, dovolená, knihy-časopisy atd.

Peugeot-club mi poskytuje velmi dobrou zábavu za nevelké peníze. A chod klubu něco stojí...

Slevy nevyužívám.

[upravil dne 5.2.2013 20:19 od P607Olda]

Odesláno

Upřímně ja to platim že platim od úplnýho začátku kdy řádný členství začalo..a nedělám to kvuli sleve a výhodám ale pro to,že pro mě ten club pořád něco znamená.A vím,že těch 300kč co se platí je úplný minimum co můžu udělat zde pro P-C...a podpořit ho alespoň tímhle...

Odesláno

mysak_bob: Mohou anonymně hlasovat v anketě ...

Nicméně v jedno vlákně byl jeden člen osočován, že chce zaplatit členství kvůli slevám v AK, to nepřijde fér. Poté můžeme zrušit partnerství se všemi partnery a zůstane tu stejný počet řádných členů? To si nemyslím. Je každého věc, proč platí členství, já proti člověku, který to dělá kvůli výhodám, nic nemám.

PS: Ruku na srdce, nepotěší řádného člena zvýhodnění na srazech? :myslim Samozřejmě pokud jezdí :D

[upravil dne 5/2/13 20:38 od MilanF1]

Odesláno

Nicméně v jedno vlákně byl jeden člen osočován, že chce zaplatit členství kvůli slevám v AK, to nepřijde fér. Poté můžeme zrušit partnerství se všemi partnery a zůstane tu stejný počet řádných členů? To si nemyslím. Je každého věc, proč platí členství, já proti člověku, který to dělá kvůli výhodám, nic nemám.

jj, cetl jsem, taky by mi to az tak nevadilo (aspon to rekl na ferovku), ale v tomto pripade ano, protoze se snazil zjistit, jestli nahodou dostane o 2% vic nez ma.

Pokud se stanu radem, tak pripadne vyhody budu brat jako bonus a ne jako ucel.

EDIT: a uz mlcim ;)

[upravil dne 5/2/13 20:44 od Mysak_Bob]

Odesláno
Hlasoval jsem pro 1. slevy nevyužívám, jen chci podpořit klub:papa

Baví mě to tu, poradí mě tu, seženu zde rady nejen ohledně auta, prostě príííma parta:D

Úplne sa stotožňujem z tvojou odpoveďou:super:potlesk.Z duše si mi prehovoril:D:D:D.Zľavy sú fajn bonus k tomu všetkému:D:papa

[upravil dne 5/2/13 20:03 od krko 407]

Odesláno

Já jsem začal platit kvůli výhodám.

To že tim podpořím toto občanské sdružení je ale taky pěkný. Tenhle rok jsem nezaplatil jelikož nemám čas ani peníze.

Takže se prerazuju k bandě neradu. Ale až budu mít tak zas něco pošlu.

Odesláno

Výhody nevyužívám, mám osobního mechanika, který má slevy větší než se zde nabízejí, ale jako bonus je to hezký. Platím, protože jsou tu fajn lidi, poradili mi tu vždycky a je tu zábava :)

Nebudu se raději vyjadřovat k tomu, že někdo nemá peníze. 80 haléřů denně. Bez komentáře.

Odesláno

volba 1. už som to tu do jedného vlákna písal,nebudem znova...

nehovorím že som zľavy nevyužil keď som to potreboval,ak budem potrebovať niečo kúpiť tak ju využijem,tá zľava poteší každého riadneho člena :papa

EDIT: keby tá zľava nebola, tak by som zaplatil aj tak:aut

[upravil dne 5/2/13 22:23 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...