Přejít na obsah

Dano406

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    1 164
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Věci klubové

  • Auto
    Volkswagen
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Vsetín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dano406's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

69

Popularita

  1. @Radek HurvajzŘeč o odbočovacím pruhu nebyla, pravda moje chyba, omlouvám se. Měl jsem za to, že to je z foto jasné. A ano je to tato křižovatka. Zelené šipky jsou tu 2 a 2 oranžové blikající světlo.
  2. Plně s tebou souhlasím, ale nejspíš je to tím, že je to samostatný odbočovací pruh a svítí tam ještě ta červená. Počkáme na vyjádření povolanějších.
  3. @Radek HurvajzTak potom nevím proč to tak dělá skoro 100 procent řidičů co tady jedou a dokonce to tu učí i autoškola? No nic jdu studovat.
  4. Zkusím to trochu dovysvětlit. Pokud se mi rozsvítí ta zelená šipka, tak mají zelenou i ti co jedou v mém směru rovně a odbočují do leva. Zároveň jede i protisměr. To co Ty nejspíš hledáš nastane za situace: Pokud z mého směru nejede nikdo rovně, tak ti co přijíždí z protisměru a odbočují do leva, tak v tu chvíli přijíždějí na moji levou stranu a dávám jim přednost. Něco takového máš na mysli?
  5. Sorry neuvedl jsem lokaci. Jedna jediná světelná křižovatka, která se nachází na Vsetíně. U Růžičků se jí říká.
  6. Jestli můžu s troškou do mlýna, tak bych měl jednu takovou. Skoro každý den tam odbočuju na tu zelenou, pokud teda přijíždím domů z práce. Popis: Zelená šipka se zobrazí pouze na tom semaforu úplně vpravo. Červená svítí stále, jak na pravém, tak i na tom levém semaforu. Při zelené jedou oba protisměrné směry. Pak je tam ještě jedna zelená šipka, ale ta je pro samostatný směr, ale pokud je špička tak se tam štosujou auta z protisměru co chcou odbočit vlevo z protisměru a nezřídka kdy blokují křižovatku.
  7. Almanil, přečet jsem si, že máš náhradní vrata rezavé zevnitř a nejraději by jsi chtěl v barvě, ale mám doma jedny co jsou zelené. Na rez bych se musel podívat. Přelakovat by určitě šly. Kdyby si měl zájem jsou tvoje.
  8. Dano406

    Jak vyměnit vodovodní ventil?

    Místa bude dost. Páčka na ventilu bude furt v poloze otevřeno, čili vodorovně, zavazet může jen tehdy, když bude chtít ventil(kuláč) zavřít a to bude mít odkachličkováno.
  9. Dano406

    Jak vyměnit vodovodní ventil?

    Ta šestihranná převlečná matka co je pod tím ovladacím červeným kolečkem. Je tam ucpávka. Povolit s citem, jestli to půjde. Kdyby to nešlo, nechat to na vodaře.
  10. Dano406

    Jak vyměnit vodovodní ventil?

    Ještě bych zkusil povolit ucpávku, je docela možné, že je přirostlá k vřetenu. Případně trochu prostříknout.
  11. Tak přesně tyto jsem si pořídil v minulé akci na žárovky a to byla sleva jen do 55% a vyšly mě něco kolem 600 kč, přesnou cenu si nepamatuju.
  12. Tak sem to konečně vyhrabal. Je to jenom spínač na osvětlení kufru.
  13. Dej VIN Tak sem to konečně vyhrabal. Je to jenom spínač na osvětlení kufru.
  14. Tak sem mystifikoval. Krtek má pravdu. Taky jsem našel teď v SB ten spínač. U mě nebyl, asi ho někdo odborně vytáhl. Je stejný co je pod ruční brzdou a v kastlíku před spolujezdcem.
  15. Že se vám do toho montuju, ale mě to otevření kufru nesignalizovalo. Asi to bylo tím, že to byl nemux model. Jediný spínač je v 5tých dveřích, když sem otevřel vrata nahoru, tak se v určité poloze rozsvítí světlo v kufru. Je to spínač ve kterém, jestli si dobře pamatuji lítá kulička.
×
×
  • Vytvořit...