Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Francie-muzeum Peugeot 29.-30.3.2013+INFO O PLATBĚ!!!

anketa termínu výletu do Francie-muzeum Peugeot  

1. 1. anketa termínu výletu do Francie-muzeum Peugeot

• a)22.-23.3.2013
      5
    • b)29.-30.3.2013
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

na základě vlákna o připravovaném sraze

info konkrétní :

termín: 29.-30.3.2013

shrnuto :

cesta vyjde na 1860,- na osobu

odjezd z Prahy-Zličín v pátek v noci cca 22-23:00

návrat neděli brzo ráno (cca 1:00-2:00)

30 volných míst - systém kdo zaplatí do 1.března má jisté místo v autobuse , komu do toho něco vleze musí za sebe najít náhradu jinak peníze propadají.

za řádné členy vstupné 6eur na osobu platí klub

jinak kdo už ví že pojede prosím poslat platbu na

106206306/2010 vs vaše ID ss 99 a do poznamky jmena cestujících

Slovenští klubáci 2600063573/8330 ...zbytek stejný kurz 25,065

[upravil dne 13/12/12 21:57 od Pe.Tr]

Odesláno
:xvul Kluci jak je to s parkováním někde na Zličíně nebo v okolí? Rád bych ještě svoje auto někdy viděl :myslim
Odesláno

Hmm, dal jsem 22. a 23., protoze nam posledni vikend v breznu zacinaji mistraky. Ale v konecnym souctu je to fuk, protoze tahle akce je rozhodne prednejsi ;)

Odesláno

Hlasoval jsem, ale je mě skoro 5 měsíců dopředu jedno, který víkend to bude. ;) Čas si na to udělám a slíbenou druhou osobu do tý doby seženu :D Co jsem chtěl vzít sebou nedopadla :nevim

Odesláno
Peťo, jak s placením? Kolik vím, ale kam a jak, aby se to odlišilo od jiných plateb?

to ještě doplním do prvního příspěvku

Odesláno

K tomu hlasování: mě je termín jedno.. je to v Březnu, tak se prostě přispůsobím většině... tak nemá cenu abych hlasoval pro jeden termín... měla by tam být možnost.. je mi to jedno atd...

k tomu parkování:

psal mi krt€k a Vvitty, že by nebyl problém se určo domluvit :) ještě jen dořešit, zda bude možné auto vyzvednout v tu dobu, kdy přijedem.. nechce se mi zrovna po noci běhat po praze :myslim

Odesláno

Je to až za pět a půl měsíce a to fakt nevím co do té doby bude,tak jsem taky nehlasoval bo je mi to momentálně jedno který termín,ale vidět bychom to chtěly :papa

Odesláno

Tak po dlouhém rozmýšlení se vyjádřím i já

Začínám o mé účasti na tomto zájezdu uvažovat, ale -

vzhledem k tomu, že od 1. 12. jsem opět na blíže neurčenou dobu bez práce, je mi případný termín úplně volný. Berme to tak, že až se bude termín blížit, pozeptám se svých financí zda dostatečně v měšci cinkají a pak buď bude v busu místo a přidám se nebo to holt nevyjde a bude klid. Slibovat tu rozhodné ANO a pět vteřin před akcí vysvětlovat, že NE a vymýšlet si bláboly, to není můj styl. Tož tak to se mnou prostě je.

Odesláno

Začínám uvažovat,že bych se přidal taky,už docela dlouho uvažuju,že bych se tam zajel podívat.Vadilo by,kdybych jel svým autem?Mám to skoro za rohem a do Prahy kvůli autobusu se mi nechce zajíždět :D

[upravil dne 18.11.2012 22:07 od olda]

Odesláno

To datum je dost daleko, myslím, že stačí dát jeden termín a všichni kdo budou opravdu chtít jet tak budou mít dost času si ho udělat. Takže já ani nehlasuji, protože je mi to v tuhle chvíli jedno.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...