Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mňam

dopobručuju vydržet až do konce (léčba šokem), byť slabší povahy mohou mít problém v některých fázích videa udržet obsah žaludku tam, kde je mu dobře

[upravil dne 2/11/2012 23:41 od Medvěd]

Odesláno
Nejlepší na tom videu je jak na konci rozdělají konzervy pro psy kde je kus masa.

Tos přece nemusel \"vykecat\" hned na začátku, teď už nikdo překvapenej nebude

Odesláno

Radek Hurvajz, Medvěd:

Jo taky ty konzervy pamatuju, fakt tam bylo maso a šlo to jíst.

Medvěd:

Už kdysi dávno se říkalo, že důchodci si kupují ty konzervy pro psi a jedí to. Bratránek má psa a všechno (opravdu VŠECHNO) co mu dává tak taky ochutná a říkal, že ty \"psí\" konzervy jsou daleko chutnější než to co je určeno pro lidi. Jo a abych nezapomněl, když říkám, že ochutná všechno tak to se týká i granulí :o

Odesláno

Před prázdninama jsem chtěl Pavlíkovi k večeři usmažit Lunchmeat (pochoutku, kterou jsem měl jako dítě docela rád - i na vandrech jsme je často pojídali). To, co jsem našel v konzervě v roce 2012 se ani na plátky nedalo nakrájet, natožpak osmažit (obsah konzervy skončil tam, kde o něco dříve její obal).

P.S.

Taky jsem míval rád konzervu \"Husí a kachní krev\", ale nějak k její koupi nemám odvahu

P.P.S.

Máti třeba do rizota dávala \"Hovězí ve vlastní šťávě\" - rizoto pak právě díky rosolovitému tuku bylo krásně šťavnaté - ale riskněme to dnes, že?

[upravil dne 3/11/2012 09:12 od Medvěd]

Odesláno

Méďo, na ten Lunchmeat jsem měl chuť právě ve středu, koupil jsem jeden z těch dražších, konzerva stála 47.- a po obalení a osmažení jsem snědl jedno kolečko ze čtyř, ty další sem dal psům, byl to totální humus. A zajímavý je, že jsem koupil vepřovej, kterej se skládal z 35% vepřovýho a z 30% kuřecího.

Odesláno

Hmmm - tak jen na tomto fóru jsme už dva, co si zřejmě další konzervu nekoupí. kolik takových bude muset být, aby se něco hnulo?

Odesláno

Lunchmeat si už opravdu nekoupím:( A třeba před týdnem jsem si koupil rumový pralinky, a bohužel už to taky není to co to bývalo, a to jsem je měl tak rád, takže to je taky další věc kterou si už nekoupím. A takových věcí se najde hodně, bohužel:(

Odesláno

este ze to nejem, podobne je to s morca dellou.kedysi ked to clovek dal do spagiet tak tam bolo nejake akoze maso.teraz posrata soja ci co a nic.hlavne ze to stoji raz tolko. jedine riesenie je nekupovat konzervy uplne

Odesláno
Hmmm - tak jen na tomto fóru jsme už dva, co si zřejmě další konzervu nekoupí. kolik takových bude muset být, aby se něco hnulo?

Já bych si ji nekoupil ani předtím ;)

Odesláno
a kupodivu Lídl z toho vyšel nejlíp

Tomuhle nerozumím. Proč \"kupodivu\"? Kde pořád berete ten předsudek, že v Lidlu prodávají šmejdy a jinde je to super? To, že Tesco prodává s*ačky je přece vidět na první pohled - ať se tam podíváte na cokoliv, věci na auto, uzeniny, zeleninu,.... všude hnus, v regálech už rozpadlé věci, které nejen, že nevydrží do konce záruky, ale nevydrží ani do té doby, než se prodají (typicky třeba šmejdský blikačky na kolo), atd.

A Lidl prodává fakt věci stejné u nás jako v Německu, na Slovensku, v Polsku, Rakousku,... myslíte si, že by takový hnusy, jako třeba kysané zelí z Tesca vzal Němec do držky? Ani prd! Vždyť se podívejte, jak vypadá zelí z Lidlu a zelí z Tesca. Špekáčky - najděte v Tescu (nebo i jinde, Kaufland, Albert,...) špekáčky, kde je 80% masa. To jsem zvědavej, jestli mezi těmi hnusy od Babiše najdete aspoň něco podobného.

Fakt: kde berete to, že věci v Lidlu jsou šmejdy?

Odesláno

Kurte, my nakupujeme jedině v Lidlu, v říjnu jsme tam nechali 6 000 Kč, to snad o nečem svědčí ... naposledy jsme vzali 4 kg mandarinek, ač jsem si říkal, jsou první, budou hnusný, ale ba naopak, jsou úžasné, dlouho doma nevydrží ... brzy pro ně pojedeme znovu.

Odesláno

Jen na dovysvětlenou: 1. v Lidlu mám status \"zákazník\", víc s ním společného nemám. 2. i v Lidlu jsou občas k nalezení věci, které mají nějaký problém (šípkový čaj s pesticidy, apod.) takže ani tam není všechno super, ale třeba právě proti Tescu je těch průšvihů řádově méně. 3. stejně, jako ostatní prodejny jiných řetězců, má i Lidl své vedoucí, které rozhodují (mj.) o tom, co se hodí do slevy. Je tedy dost dobře možné, že v jednom Lidlu bude ovoce a zelenina lepší, než v jiném - to proto, že je rozhodnutím managementu prodejny, kdy je např. lilek ještě první jakost a kdy už je na čase ho zlevnit. Čili i tam je potřeba se mít na pozoru, ale opět - větší šance koupit shnilýho baklažána je v Tescu. ;)

Jo o mimochodem, kdo nemáte vlastní kysané zelí, zkuste to z Lidlu - je v plechovce a chutná vážně dobře (zřejmě to bude tím přidáním vína).

Odesláno

Kurt : Ja Te uplne chapu. Nevim, kde se to vzalo, ale bude to uz skoro Urban Legend .. Ze totiz Lidl rovna se sunt.

Bohuzel je to v mnohych dost zakorene. Ja uz tedy nerikam fuj jako drive ale stejne na rovinu priznam ze radeji jedu do Billy nebo Kauflandu...

Tvurci vlakna se omlouvam za off-topic :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...