Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz. Vybírám lednici tak cca do 7mi tisíc. Je něco co by jste doporučili? nebo aspoň na jaké značky se dívat a které vůbec? Mám vyhlídlou jednu Indesit, ale nemám s touto značkou zkušenosti. Lednice má být pro cca 2-3 osoby. Děkuji :papa:papa

Odesláno

S lednicí od Indesitu zkušenost nemám, ale máme Indesit pračku 6let a zatím klep klep :aut

7tis za 5let - asi není co řešit, ne?:myslim

Odesláno

Ano není co řešit, je tam záruka, ale zase bych nerad koupil značku, která bude třeba špatně zamrazovat, nebo bude hlučnější kompresor, nebo má jiné neduhy :myslim My máme rodině jedině Gorenje, a to považuju za kvalitní spotřebič, ale za 7tisíc mám low - end :roll

Odesláno

My vybírali před 3 lety, volba padla na Gorenju, vyšla asi na 8000 Kč, ale naším požadavkem byl vcelku velký mrazák, máme 86 litrů a chladnička má 230 litrů. Byla to v podstatě nejlevnější s tak velkým mrazákem.

Je to přesně tato: http://lednice.heureka.cz/gorenje-rk-60352-dw

Při volbě taky doporučuji koukat na rozměry (hlavní šířku), pokud se skutečně vejde na patřičné místo.

Dneska by volba padla asi na tuto: http://www.oaza.cz/bila-technika/gorenje-rk-61810-w/ Tu současnou jsme kupovali právě v Oáze, do Poděbrad jsme si pro ni dojeli. :roker

Odesláno

ja bohuzel ne, chtel jsem ti dat tip pro lednicku, kterou uzivame ve dvou, ale asi jsme jini :D

lednice ma 230 litru a mrazak 90 v cistych litrech....

stala cca 21 000 a je to whirpool A++, ma spoustu funkci a je fakt skvela, ale ta cena....

• O 12 let později...
Odesláno (upraveno)

shaním novou lednici stará umíra...ku...va drat...

ma někdo zkušenosti s hisense nebo Haier? podle prodejcu jsou OK

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Ja som kupoval kombinovanú Haier minimálne pred 20 rokmi - už ani neviem nájsť doklad o kúpe. Bol to čas, kedy sa ešte na všetko čínske pozeralo s veľkou nedôverou. Ale doteraz funguje bez jedinej poruchy s pôvodným kompresorom.

Odesláno

Oni si poradí, mají na to vazáky a jde to pak samo. Pokud to teda nebude jak u nás, kdy jsem si zaplatil výnos do 1 patra v baráku, přijeli 2 řízci, shodili lednici před barák, koukli na chodbu, a že to nahoru neprojde, tak mi lednici nechali venku a odjeli do pryč :D No tak jsem já a kolega, kterej je postavou podobný mně (rozumnějte hubený), táhli 130 kilovou ameriku do patra sami. Samozřejmě že prošla. Ale dolů už ji netahám :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...