Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Saldo, v poradku, ja jen naznacuji ze problem neni v druhu piti, ale spis v osobach co popijeji. Opit se nasrot jde z lecceho, i kdyz z tvrdeho rychleji.

Odesláno

Teď si dávám do nosu pivko a vodku :P kamarádovi zásoby. Včera bylo při noční procházce Prahou vidět jak čangajšci uklizeli chlast ve večerkách. :D Nakonec jsme zakončili cestu v Ječný U Vočka. :roker

Odesláno

když začínali první případy metanolem tak jsme se bavili v práci,že kdo ví jestli není ten alkohol z Polska

http://www.novinky.cz/krimi/278855-polsko-zakazalo-obchod-s-alkoholem-z-cr-metanol-ale-muze-byt-z-polska.html

EDIT: no když to vemu z druhé strany tak se třeba chrání Polsko před alkoholem z ČR :myslim

[upravil dne 16/9/12 14:01 od Gabriel 307]

Odesláno

celkem nechápu, že se najdou i teď lidi, co to pijou a otráví se, nejsem žádný abstinent, ale tyto levné rozlévané kořalky kupují snad jen zoufalci, i když píšou, že mezi nima není jediný bezdomovec, nebo podobná existenc...

[upravil dne 16/9/12 14:11 od ozzy56]

Odesláno

já mám nejradši domácí vaječňák, z toho nic nehrozí, pěkne kvalitní Božkov rum né žádnej tuzemák a je klídeček. Nějaký litřík rumu mám ještě doma, až bude nouze udělám vaječňák a bude klid... :D

Odesláno

Božkov RUM hahahaha prej Kvalita, dyk to není rum ale mix vody ethylalkoholu a tresti, s Rumem kterej se pálí z melasy z cukrové třtiny se to ani nevidělo

Jen Božkov Spiced je z original rumu z jamajky, ale jestli se da srovnat třeba s Morganem to netušim

[upravil dne 16/9/12 15:43 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mohu na druhou stranu říci, že od prohibice, není takový ,,zájem\" o PZS (záchytku:D). Jinak co se týká prohibice samotné, tak jsem se sám divil, jak s klidem to všichny přijali a podřídili se nařízení. Jinak problémy velké nejsou. Jen lehce lidi žertují. Jinak co se týká unás vyhlášených náleven, tak to už je horší, protože majitelé přicházejí o ,,práci\" a to vede k jedinému a to zavřít podnik (nálevnu), ať jsou to různé bary apodobně. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...