Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Proto si myslím, že to je blbost takhle označovat řády. Ručně se to nedá sledovat. To samé v mapě členů.

Péťo - podle mně je to jednoduše řešitelné. Pravda, teď bylo třeba zapsat několik set lidiček, ale dál se to může dít v závislosti na připsání platby na účet (změním status v systému a rovnou změním i ten popisek pod avatarem - podle mého selského rozumu v tom nevidím žádný problém)

Odesláno
Ručně se to nedá sledovat. To samé v mapě členů.

Dovolím si nesouhlasit - dokud těch členů neude aspoň 1000, nevidím problém v tom to uhlídat.

mccolor: doplnil jsem ti status řč

Odesláno

ze to hovoris zrovna ty KURT.e...

takto oznacovat rucne clenov je chore... keby to bol automaticky doplnovany status nepoviem ale takto?

napriklad ako medved spomenul, podla mna jednoducha zalezitost...

...se to může dít v závislosti na připsání platby na účet...

no i tak, stale si myslim ze toto cele je blbost.

malo tu byt v sekcii vedeni jedno vlakno kde by bol aktualizovany zoznam platiacich clenov a hotovo,

kto ma zaujem sa tam kukne. z pohladu prispevkov je mi osobne sumafuk ci niekto plati alebo nie,

na jeho prispevok ak viem zareagujem bez ohladu na to ci plati alebo nie.

ak niekto uvazuje inak tak je to zcestne a na zamyslenie. takato selekcia je naivna a smiesna...

osobne o taketo oznacenie nestojim... :myslim nemam pocit viaccennosti byt takto oznaceny...

ale niekomu ako som uz stihol postehnut to znacne povysilo jeho vlastne ego...:roll

to uz ako bolo spomenute, staci motivovat neradov nejakou sekciou ako je download a podobne,

i ked momentalne nic prevratne neponuka, no ako napriklad taka sekcia urob si sam... ta je na nezaplatenie pre vela kutilov ;)

Odesláno

Nevim, jestli je dobre pridelavat si dalsi manualni ulohy, ale kdyz se do toho adminum chce... jen mi to prijde jako skoda casu, ktery se da jiste vyuzit i lepe :-)

Asi se neda na to udelat makro, ktere by to provedlo automaticky na zaklade statusu radneho clena v databazi, co?

Odesláno

pokud bude nejaka nova verze, tak hadam, ze bude behat nad jinym databazovym schema. Tudiz pokud to bude delat nekdo, kdo se s tim bude chtit je*at, udela si nejakou proxy, ktera bude zprostredkovavat komunikaci mezi starym DB schematem a novym schematem.

Na druhou stranu bych ale spis rek, ze bude proste velky switch, kdy se napise nejaky skript, ktery prevede stare schema na nove :) tudiz jak pise gabriel, testovani za provozu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...