tribiani Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 když sem před chvilí přišel k autu, tak sem zjistil, že sem nechal rozsviceno..baterka je uplně vybyta. Zkoušel sem to roztlačit a vubec se to nechyta, tak čekam až přijede kamoš s kabelama. Je možný, že se centrální jednotka nějak blokla, a že to nejde roztlačit, a nebo když bych se opravdu snažil a chvili za tim autem běhal, že by naskočilo? Ptám se ze zvědavosti, zda jsem udělal všechno, teď ještě doufám, že to nahodim aspoň přes ty kabely dík [Editován dne 30/5/05 tribiani] Citovat
Bret Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Máš odvahu to roztlačovat, takový přeskočený rozvodový řemen je dost drahá sranda. Citovat
Piskotus Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Roztlačovat auta se daly poze s karburátorem škodovky žigulíky atd. Auta s RJ a vstřikováním se roztlačovat nesmějí.Jinak hrozí nemalá částka za pozdější opravu.Může přeskočit rozvoďák a to pak nadělá pěknou paseku,vypálí se katalizátor atd.Jedině kabely,nebo odtáhnout a nabít.Když jsem měl Protona 420td raději jsem koupil novou baterku,neb tato varianta byla v dané situaci nejlevnější a hlavně bezpečná. Citovat
jack Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Presne tak, neroztlacovat, nic mene s uplne vybitou baterkou neroztlacis ani tu skodovku, pac nema co by naindukovalo civku,aby jiskricka na svicce preskocila.Alespon malinko stavy tam musi byt, Jinak motory s rozvodovym remenem bych neroztlacoval. Cus Citovat
slavomir.martos Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Nebud blazon a pockaj na kable!!! Citovat
Emiš Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Nevim jak u novejch aut, ale starou naftu bych klidne roztahoval. Pokud vite co je tam za rozvodak a nepustite spojku jak pako tak to roztahnete zcela bez problemu. Delal jsem to s 205tkou 1.8 Diesel snad 20x kdyz mi nechtel chytnout motor. Kazdopadne roztlacit se nam to nepovedlo ani z kopce vzdy nas musel nekdo roztahnout. Citovat
Ladis Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Přeskočení řemenu je zbytečná chymera, pokud nepouštíš spojku jako křupan nárazově. Nová auta s ŘJ by se neměla roztahovat, ale když je nejhůř, tak to jde, pokud napětí baterky stačí na chod ŘJ, imobilizeru a všech těch kravin co to blokují. Většinou to stačí a roztáhnout to jde. Ovšem todle všechno hodně nelibě nese katalizátor, protože dostane přímí zásah. Vypálí se pajšl. Přez ty kabely to bude rozhodně nejlepší ... [Editován dne 31/5/05 Ladis] Citovat
tribiani Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 nakonec sem připojil 12V akumlátor z modelářského letadla a nechal 5 min. připojenej. Pak sem auto roztlačil a hned to naskočilo a všechno v pohodě.. Citovat
vector Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem jack Presne tak, neroztlacovat, nic mene s uplne vybitou baterkou neroztlacis ani tu skodovku, pac nema co by naindukovalo civku,aby jiskricka na svicce preskocila.Alespon malinko stavy tam musi byt, Jinak motory s rozvodovym remenem bych neroztlacoval. Cus Roztlačíš i HDi, ale musíš mít dost proudu pro jednotlu a čerpadlo. Pak dvojčičku a pomalu spojku a už jede. Katalizátor odděláš, když dostaneš do motoru nespálený benzín, který ti pak vyhoří ve výfuku. 5emen odděláš, když to budeš zkoušet za jedna a pustíš prudce spojku. Všechno odděláš , když budeš mít baterku uplně mrtvou a pustíš to z velkýho kopce, nebo jí budeš roztahovat. Citovat
Jirkap Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Taky nedoporučuji, jednou jsem to zkusil u auta co jsem měl předtím a musel jsem pak na diagnostiku, protože to hodilo chybu do ŘJ a když jsem vyřadil, vždycky to chcíplo... Citovat
stanley.hl Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Auto při vybíté baterii nejde nastartovat obvykle hlavně proto ,že nejde el. benzinové čerpadlo a ani zapalování. Roztažení není problém , pokud se do motoru a do katalyzátoru nedostane velké množství nespáleného paliva,při roztahování na delší vzdálenost, které potom shoří a katalyzátor zničí. Při roztahování motor je motor roztáčen od kol, přes převodovku, spojku a setrvačník. Starter roztáčí motor též přes setrvačník ,a taky se s ním nesere.Není tedy důvod k přeskočení rozvodového řemenu , pokud je zařazen přiměřený rychlostní stupeň. Citovat
mArda Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Všechno pěkné, ale i tak vám auto s elektronickým vstřikováním nenaskočí. Když necháte svítit světla a vybije se akumulátor až tak, že se startér téměř nepohne, odpojte akumulator. Po chvilce odpojení se akumulator minimálně zotaví a je schopen roztočit elektrické čerpadlo paliva - regulátor tlaku udrží tlak paliva cca 5 minut. Pak už stačí tlačit a nejvhodnější se mi jeví 3. rychlostní stupeň. !!! Je ale nutné jemně přidat plyn, pedál jemně stlačit !!! jinak motor nenaskočí. U nového auta bych to nikdy neudělal, ale když jste někde na konci světa a pomoc nikde ... katalyzátor to většinou přežije (zuřivé strartování je kolikrát horší). Citovat
kšanda Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 jojo.zlatej karbec a mechanická pumpa. ale taky se roztlačování co nejvíc bránim. vlastně sem se s tim eště roztahovat nemusel. vozim sebou pro případ nabíječku. jinak 3. nebo 4. stupeň a pomalinku s tou spojkou. p.s. motor se mi už jednou potkal, když sem najížděl na rampu že vyměnim řemen.holt už tu chvilku vydržet nemoh. zbejvalo mi už jen couvnout a popoject do předu a byl bych zachráněnej Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Pokud ale je baterka hodně vybitá, tak ti nepomůže roztlačovat i karburátor. Alternátor potřebuje napětí baterky aby se nabudil a mohl vyrábět elektriku. Bez buzení fungují jen dynama a ty byli pokud vím naposledy použity v Trabantech. Citovat
Fusion Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Původně zaslal: kšanda blbost. máma má dynamo na kole I některý auta ještě používají dynamo na hlavní světla... říká se tomu pak stroboškopek nebo tak nějak... Citovat
Hadra Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 se mi zdá, že to měly ještě i starý šáde Citovat
vix Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 ad Šádovky - přechod z dynama na altík byl v modelovém roce 1971 (nebo 72) u modelu Š100L Ad starej diesel a roztlačování - náš traktor chytá i bez baterky... jenom se mechanicky pustí nafta do motoru (páčkou na bloku motoru) -nutností je pouze nemít/ mít vykuchaný EMG ventil přívodu paliva.. to je ta věc, co po vypnutí klíčku zavře přívod paliva... To, že motor nechytne na roztlačování a musí se roztáhnout je problém jenom toho motoru a péče o něj .... Osobně bych neztahoval ani neroztlačoval... ale jsou to vaše auta a vaše věc ... následky si nesete sami P.S:. jinak docela dobrý bláboly - buzení altíku apod. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 Původně zaslal: kšanda blbost. máma má dynamo na kole Ale nemá baterku, ne? A nepotřebuje roztláčet, ne?:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.