Přejít na obsah

Autoškolič Dodo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 384
  • Registrace

Vše od uživatele Autoškolič Dodo

  1. Super. Bylo mě doporučeno jen vyměnit čidlo na liště. Než toto všechno platit, tak levněji to vyjde sešrotovat a koupit jinou popelnicu. Našel jsem vstřiky za 23 200,-a čerpadlo za 22 300,-. Za tolik jsem to auto koupil.
  2. Zdravím všechny pežoťáky. Mám problém se svojí 407 2.0 hdi 100kw s motorem RHR, ale vstřikovánim Delphi. Vyměnil jsem regulátor tlaku na čerpadle, u kterého už dříve diagnostika diagnostikovala úmrtí. Po výměně tohoto čidla mi začala zase anabáze s vyskakováním přechodné chyby v situacích kdy jsem přidal plyn na víc než cca 60%. V příloze jsou veškeré informace, které mám. Budu vděčný za nějaké nápady, co s tím.
  3. Autoškolič Dodo

    Chybový kód P1166

    Omlouvám se. Myslel jsem to na obrázku o pár zpráv výš. Je to regulátor tlaku na čerpadle. To mám nový a diag píše, že je na něm únik nafty. Vytáhl jsem to čidlo znovu a to těsnění vystříkal WDčkem pro případ, že by tam byla nějaká nečistota a nepomohlo. Teď ta chyba nabíhá čím dál častěji. Ale domluvím se dnes na diagnostiku a napíšu jsem přímo číslo chyby.
  4. Autoškolič Dodo

    Chybový kód P1166

    Já u své 407 2,0hdi 100kw RHR toto čidlo vyměnil s tím, že diagnostika diagnostikovala jeho smrt. Od té doby mi vyskakuje chyba na tom novém čidle, že je na něm únik paliva. Psalo to něco o koherenci, ale přesné znění ani kód nevím. Musel bych znovu na diag. Je to pouze přechodná chyba, která vyskočí, pokud přidám víc plyn. Je i znát drobná nerovnoměrnost tahu motoru. V servisu mi doporučili výměnu dalšího čidla na liště. Nevím, jestli to s tímto může souviset. Moc se mi to nezdá a nechce se mi jen kupovat a měnit čidla na motoru, že třeba nějaké bude špatné. Otázka zní: Může tato chyba souviset se špatným čidlem na vysokotlaké liště?
  5. Vsechny podtlakovy hadicky byly vymeneny pred 1,5 rokem hned po koupi.
  6. No, vysoky tlak turba je vyresena zavada. Zasekavala se regulace na turbu. To vyresili cca pred 3 mesicama, co jsem daval turbo na reklamaci. Navic, jak jsem psal. Obe turba ( jak to repasovane, tak ted to pujcene) davaji o 0,3 baru mensi tlak, nez je pozadovana hodnota ridici jednotky. Toto bylo zjistene diagnostikou za jizdy. Elektroventil byly prohozen za jiny nepotrebny co ovlada EGR i ten druhy co ma nastarost FAP. Zmena zadna. Je to zahada. A to ze byl vymenen a pred 14 dny i znovu proveren Swirl jsem zapomel napsat.
  7. Diky @misho.1709 Diagnostiku me dela jeden klubak. O vikendu se s nim domluvim. Jinak pro uplnost. Repasovane turbo bylo reklamovano z duvodu prutoku oleje do sani v mnozstvi cca 1l / 8000km a vyskakovani chyby "Prilis vysoky tlak turba". Turbo rozebrano, vycisteno a tyto problemy ustaly. Na motoru byly vymeneny tyto cidla na zaklade chyb hlasene diagnostikou: Cidlo polohy plynoveho pedalu Cidlo tlaku turba u intercooleru Cidlo vysokeho tlaku paliva Ted momentalne je nahrana v RJ original mapa. V pripade, ze se nahraje chip se sice zvedne vykon, ale taky auto zacne cerne kourit, i kdyz je to ta stejna mapa na kterou jsem pred opravou tesneni pod hlavou najezdil cca 15000 km a bez problemu. Naroste ale i spotreba, ktera je i ted vcelku vysoka. Nechal jsem udelat i mapu, kde byl pozadavek na tlak zvysen na 2,7 bar, coz je o 0,2 baru vic, nez je limit, kdy by mela vyskocit chyba "Prilis vysoky tlak turba" ale z nejakeho duvodu se toto nekonalo. Odjeto s touto mapou cca 1500 km bez hlaseni Antipolution fault. Proste to turbo neni schopno tlakovat na pozadovanou hodnotu. Proto jsem si od stejnyho klubaka, co mi dela diagnostiku pujcil jeho rezevni turbo a nechal ho vymenit a....... Zmena zadna, takze pochybuju, ze je to turbem. To by obe musely mit spatne nastavenou podtlakovou regulaci. Momentalne me diagnostika hlasi dve chyby, ktere ale s timto nesouvisi. Ty chyby se tykaji rele zhaveni a rele sahary. Motor se toci v klidu, bez vibraci i na volnobeh, zvuk normalni. Za jizdy do kabiny se zvuk motoru prenasi jen minimalne. Muj pocit ale je, ze za studena je vykon motoru v nizsich otackach ( do 1200ot /min.) velice mizerny a z techto otacek i pri mirnem stoupani a zarazene "dvojce" motor auto neutahne a musim podradit a motor poctive drzet nad 1500ot. Vim, ze tyto motory maji do tech 1500 otacek turbodiru jak prase, ale muj pocit je, ze je to horsi, nez to bylo pred servisem.
  8. Rika se tomu zadlabani bloku. Majiteli predemnou bouchlo tesneni pod hlavou a on jen sundal hlavu, vymenil tesneni a zase to sesrouboval. Videl jsem ten motor pred montazi zrepasovane hlavy a bylo videt, ze vrsek valcu brousili.
  9. Zdravím všechny příznivce tohoto informačního média. Už 1,5 roku jsem majitel P406 2,2 Hdi break r.v. 2003 s nájezdem 204 204 km a bohužel nepříliš šťastný. Od začátku jsem bohužel musel řešit problémy. První nastal hned při koupi, ale jednalo se o známý problém špatně fungujícího FAPu, který byl v době koupi ještě aktivní. Byla provedena známá akce, kterou snad mají v dnešní době všechny 406 s tímto motorem a tím byl problém vyřešen. Byla provedena úprava mapy, zvednut výkon a hlavně snížena spotřeba. Na dálkách (auto mi slouží k dopravě do práce na trase Adamov - Mnichov) spotřeba klesla při úsporné jízdě pod 5l a já byl chvíli šťastnej jak blecha. Pak se mi začal projevovat na dálnicích v Německu problém se ztrátou chladící kapaliny při rychlejší jízdě, který se zhoršoval. Takže auto do servisu na výměnu těsnění pod hlavou s kompletní GO hlavy, výměny rozvodů dále jsem nechal vyměnit turbo, které už mělo vůle. Bohužel se oprava začala prodražovat, protože po repasi dílů jako hlava a vstřiky se při montáži přišlo na to, že je křivý blok, tak se musel srovnat i on. Bohužel po vrácení auta začaly odcházet repasované vstřiky ( po 3 výměně vstřiků kvůli natavení jejich špiček, kdy měly i nafialovělou barvu zjištěn ucpaný poslední díl výfuku. Výfuk byl komplet vyměněna problémy se vstřiky ustaly.) Dále turbo zlobilo v oblasti regulace. Bohužel i když jsem dal oboje reklamovat, tak práci servisu, který s repasí turba a vstřiků neměl nic společnýho jsem musel platit. Prostě sečteno,podtrženo oprava do teď stála 38 000,- a auto stejně nejede jak má. Byl jsem s ním i ve značkovým servisu, a ty se vyjádřili, že bude asi pořád problém s turbem.Vypůjčil jsem si proto jiné turbo a nechal ho vyměnit a stav nezměněn. Prostě pokud se motor dostane nad 2500 otáček skutečný tlak turba je o cca 0,3 baru menší než požadovaný. auto má o cca 1-1,5 litru větší spotřebu, předjíždět s ním je o strach, protože prostě motor netáhne a v Německu jsem zkoušel maximálku, tak ta činí celých 170 km/h. Dotaz zní. Je tu někdo, kdo by se na to mohl podívat? Jsem ochotný s tím dojet i někam dál od Brna. Myslím si, že problém bude s podtlaky.
  10. Ja mam dve 406. Sedana 1.8 81kW, rok 1998 (je to teda spis auto moji zeny) a ja jezdim s kombikem 2.2 hdi 2003. Tento problem mam na tom sedanovi. Ridici jednotka je od Bosche. Toho sedana si kupuje kolega. Vi o tomto problemu, ale i tak bych to chtel vyresit, nez mu ho dam.
  11. @vladosr Byl jsem s tim ve ctyrech servisech, kde meli redukci. A jak jsem psal. V jednom jim to nacetla nejaka diagnostika, kterou nepouzivali, protoze je ve francouzstine. Zbyvajici servisy meli jak original diagnostiku na Peugeoty, tak uplne obycejny. A 406 stary model nema imobilizer. Ma klavesnici. @krtek 2mozna mas pravdu a mozna to taky napise zavadu jinyho cidla. Myslim, ze je normalni, ze se to zkusi napred napichnout na diagnostiku a podle toho, co to napise ( kdyz to napise) se uvidi, co dal.
  12. Mám dotaz. Není tu nějaký brňák, co ma 406 1.8 81 kW takže starý model? Moje auto jezdí vcelku v pohodě, ale řeším jeden problém. Je předělaná na LPG a na benzín za studena se dusí než se ujede tak 200 m. Vim, že to na LPG takhle může zlobit, ale navíc za jízdy pod 2000 otáček se rozsvítí kontrolka motoru. Byl jsem s tím na diagnostice, ale je problém se s ŘJ spojit. Našel jsem servis, co má diagnostiku, která se s touto ŘJ dokáže spojit, ale je ve francouzštině a v tom servisu nikdo francouzsky neumí. Proto hledám někoho se stejným autem, kdo by za nějaký drobný peníz mohl dojet v předem domluvený čas do servisu, kde by se vymenila ŘJ aby se zjistilo které čidlo zlobí nebo hledam někoho, kdo umí francouzsky a pomohl v servisu s překladem diagnostiky.
  13. Nechce se mi zakladat nove tema, tak pisu sem. Informace se stejne asi musi najit v databazi. Potreboval bych vedet original cislo cidla na snimani teploty motoru pro RJ na 406 1,8 16V 81 kW. Je to rok 98. Dekuju.
  14. Protože jsem to řešil v době, kdy jsem netušil, že jde sehnat nějaká opravná sada.Víš @Charlie 1 píšu to všude a není to chlubení. Nemělo by to tak být, ale napíšu to i tady. Pracuju v Německu. V pátek, kdy odstavím kolem sedmé večer kamion po 9 hodinách řízení (s nakládkama a vykládkama 13- 15 hodin pracovního procesu), přesednu do osobáku a jedu ještě 500 km domů. Přijíždím obvykle v sobotu ve 2 hodiny ráno. Do práce jedu v neděli kolem semé večer. Doma mám 2letýho kluka. Fakt jsem v době, kdy jsem dával toto auto do použitelného stavu, abych se na něho mohl spolehnout neztrácel čas touto závadou. Toto byla ale věc, která mě opravdu rozčilovala a ja to tímto způsobem během půl hodiny opravil. Od té doby to funguje. Když si spočítám čas, který bych strávil studiem na internetu, jestli se to dá opravit a není nutný to kupovat nový, hledáním, kde se to kupuje a pak vlastní rozborkou a zborkou toto opravoval, tak jsem fakt neměl v plánu tímto zabíjet těch X hodin (i kdyby to byly jen 2 hodiny), co by toto všechno dohromady trvalo. Toto byloza 30 minut hotový a ten den. Vidět to není a je to funkční. Ušetřil ujsem 100 kč a hafo času, kterej jsem věnoval rodině. Nekoupil jsem leštěnku. Je to auto na ježdění do práce a fakt nemám čas na řešení všeho na 100%, co nesouvisí s bezpečnou jízdou nebo spolehlivostí, abych někde nezůstal viset.
  15. Nevím, jestli zakládat nové téma, ale když jsem v prosinci koupil 406, tak jsem řešil stejný problém. Páčka přepadávala dolů. Jen jsem oddělal plastový kryty, co jsou kolem tyče řízení a vytunil páčku jednoduchým způsobem. Hned jsem to sem nedával, protože jsem ani nevěřil, že tato "OPRAVA" bude tak dlouho a tak bezproblémově fungovat. Ivestice je obrovská a je potřeba hafo speciálního nářadí a speciální opravnou sadu. Vše, co potřebujete k opravě je na této fotce: Myslím, že z druhého obrázku je už vše jasné. (Pro rejpaly. Ano propiska na první fotce je pouze ilustrační ) Pro ty, co jim to jasné není. Plátkem nařízneme plast nad páčkou blinkru. Do toho zářezu vlepíme ideálně plastickým lepidlem ulomenou kovovou sponu z propisky a nejlépe nějakým provázkem z umělotiny, co není náchylný k prodření podvážeme páčku. Blinkr je sice pořád takový měkký při přepínání, ale páčka nepřepadává a funguje jak má. Konkrétně mě už 8 měsíců bez jakéhokoliv dalšího zásahu. Oprava trvala ukrutných 25 minut, ze kterých jsem cca 10-15 minut ladil správnou délku provázku. Myslel jsem, že je to oprava jen nouzová tak maximálně na měsíc, ale jak to vypadá, pokud se vnitřek páčky totálně nevysype, půjde takhle na vrakáč .
  16. Ještě k těm rozpadlejm kotoučům a bouchlým pneumatikám... Jsem sice člověk s velmi omezeným pudem sebezáchovy, ale školu kamikadze nemám. Nechtěj po řidiči, aby pobíhal po dálnici a toto odklízel. Spousta řidičů, když to vidí na dálnici, tak volá na policii, že to na té dálnici je a ona to dříve nebo později řeší. Vidět mě, jak tam pobíhám po dálnici a dělám jejich práci, asi by za pomoc vděční nebyli a pokud by to byli úplní debilové je to na flastr. To, že by mě mohlo nějaký jelito, co čumí do mobilu převálcovat je asi jasný. Ale naprosto ti rozumím. Řidič je v tomto případě povinen to, že jeho rozervaná pneumatika zůstala na dálnici hlásit.
  17. @mmartinkovic Možná máš pravdu. Přemýšlel jsem nad tím, že bych to dal do tuningu, ale jako tuningář se necítím. Chiptuning je dnes už normální věc a já ho mám spíš kvůli úspoře paliva, než na drcení plynového pedálu a vyplavování adrenalinu. To jen zřídkakdy. Tímto neřeším nějaké technické finesy. Jen bych rád zjistil, jestli se investice tímto směrem vyplatí. Asi by mě to ani nenapadlo. Fakt mám třetí 406 a po první zkušenosti s tím, že ty brzdy v tomto autě nestíhají jsem s tím počítal a nejezdil tak, aby se to stalo znova. Shodou okolností se mi krátce po tom, co se mě ty kotouče skroutily naskytla možnost koupit Peugeot 405 T16 a já měl opravdu jedoucí auto. Brzdy mnohem lepší, ale i tak by to auto zasloužilo o něco odolnější. Pak když jsem sedl zpět do své 406 1,8 16V tak mě jakákoliv touha to auto prohnat opouštěla. Ten rozdíl ve výkonu a vlastnostech byl propastný. Jak jsem prodal T16, tak jsem si právě koupil tu 605 a ta mě vydržela dýl než 5 let. Pak už byla před 5 lety další 406 1,8 16V, kterou mám do teď, ale tím že jezdím daleko do práce a jsem tam přes týden, nechal jsem tuto 406 ženě a jako druhý auto mám teď právě 406 break 2,2 Hdi. Myslím si, že vlastnosti brzd teď můžu porovnat i díky tomu, že na té 1,8 mám před půlrokem měněny komplet brzdy za kotouče a desky od AET a na svém kombajnu ty sportovní kotouče s deskama od AET. Ta 1,8 je prázdná o cca 250 kg lehčí, tak by teoreticky měla být citlivější na brzdě. Jinak včera jsem vyměnil brzdovku, kotouče a desky a je na tom ujeto cca 30 km. Pocity nemám špatné, je to jako bych vyměnil i brzdové hadičky za pancéřové, kdy ten náběh brzdného účinku je trochu ostřejší, ale myslím, že se to ještě změní po tom, co se destičky zabrousí. Zatím nesedají úplně celou plochou díky drobným vůlím na brzdičích. Jeden poznatek ale mám. Ty destičky od AET využívají větší plochu toho brzdového kotouče. Když jsem porovnávalty staré destičky a po jízdě i koukal, jak je to na nových kotoučích a jak na starých, tak to bylo naprosto zřetelné. .Staré destičky byly asi o 2-3 mm užší. Ne samozřejmě základní rozměr té kovové části, ale obložení. Dnes ještě přeměřím, vyfotím a dám sem. Bohužel značka starých destiček je neznámá. Bylo to nečitelné a já to auto s těma brzdama koupil.
  18. @Schreek Přesně jak píšeš. V Německu jedeš buď 90 za kamionem nebo 180 v druhým pruhu. Nic mezitím neexistuje, pokud fakt nejezdíš po nevytížených dálnicích v noci. A díky za podporu. Času s rodinou moc nemám a ještě si hraju s tímto tématem v dobré víře, že moje zkušenost někomu pomůže. Asi byla chyba reagovat na takový příspěvky typu pesastor.
  19. No, ja otevřel nějaké téma. Ty jsi v něm hned po mě toho napsal nejvíc, ale ať to čtu jak chci, tak jsi k tomu tématu vlastně nenapsal nic. Pro příspěvky, co jsi tu psal tu je TATO sekce.
  20. To že budu na dálnicí sám a 5 km nebude žádný jiný auto je samozřejmě jen moje výmluva budu neuvěřitelně nebezpečnej pro auta, který tímto manévrem ohrozím. I já viděl roztrhaný kotouče ale žádný nebyly v povolené toleranci a byly totálně vybroušený a vyměnit se měly už před 50 tis. km, než se roztrhly. Jestli jsi viděl roztrhaný nový kotouče po jednom prudkým brždění dělaný na větší zátěž než sériový, tak klobouk dolů. Musel jsi už vidět všechno
  21. @pesastorJojo. To víš. Budu to zkoušet na dálnici, kde je v pravýmpruhu hafo kamionů a vlevo kolona aut letící 200 km/h nejlépe v dopravní špičce tak nekdy kolem páté odpoledne... Ale nevadí. Budu se opakovat, když se Ti nechce moc číst, co píšu. Do Německa přijíždím v pondělí hodinu po půlnoci a jedu po dálnici A94. Nevím, jestli Ti to něco říká a jestli víš, jaký provoz je v tento den a tento časna této dálnici. Já tama jezdím už 15 měsíců a potkám na úseku 65 km, co je tato dálnice dlouhá po můj sjezd a když při jízdě 180 km/h na těch 65 km potkám 10 aut ať pomalejších nebo rychlejších, tak si říkám, že je tu mimořádný provoz. Zpětné zrcátka na autě mám a slibuju Ti, že pokud za sebou na té rovince ve vzdálenosti 5km a menší uvidím auto, nebudu tento PSEUDOTEST provádět. Děkuju za názor a jsem rád, že je tu další řidič, kterej dodržuje na 1000% absolutně všechny zásady bezpečné jízdy a absolutně dodržuje všechny předpisy. A pro doplnění. Ne každej kupuje nový auto a pokud kupuješ auto starší, tak rozjet to a prudčeji brzdit je jeden ze základních způsobů, jak zjistíš třeba funkci ABS a taky třeba to, jestli na nějakým kole nevisí brzdový třmen a okruh si proto nepronajímáš. A jako poslední věc... Jsem kamioňák, co ročně najezdí 90 000 km, což není zase tolik, ale jen asi 1/3 těchto kilometrů je po dálnicích. Zbytek je po Nemeckých okreskách a městech a hodně i po Německých a Rakouských Alpách. Jezdím s autem a vlekem, co je ještě o 1,5m delší vlak než klasickej kamion s plachtovým návěsem. Motám se s tímto v zákazech třeba v centru Mnichova, protože rozvážím cihly na stavby. Dále najezdím cca 70 tisíc kilometrů s osobákem, protože jezdím každej víkend domů. Ne, není to patent na dokonalost v ovládání auta, ale po 13 letech jako učitel autoškoly a dalších 12 letech jako řidič kamionu si myslím, že zvážit rizika už zvládám líp než většina řidičů. A klidně mě napiš třeba jen do SZ, co poruším za pravidla, když na prázdné dálnici, kde je povolená neomezená rychlost si dovolím rozjet se a zastavit. Nic, pánové. Děkuji za příspěvky, ale asi poprosím moderátora o uzamčení tohoto tématu a slibuju, že se o podobné zkušenosti dělit nebudu. Kdysi jsem tu býval hodně aktivní, ale to věčný řidičský moralizování a psaní mimo tzéma mě utvrzuje, že se přesunu jen k občasným reakcím na příspěvky a témata jiných členů PC. Těm, co projevili zájem o to vědět, jak tyto brzdy fungují ve větší zátěži pošlu SZ. Ale i tak děkuju všem co sem napsali svůj příspěvek i když nebyl příliš k věci nebo byl názoru, že řidič by neměl vědět, co si k autu může dovolit a mít jistotu, že když se dostane do situace, kdy musí sáhnout na meze svýho auta, tak vlastně ani neví, kde jsou.
  22. K dalsim reakcim. To co chci zkusit je jen naprosto amatersko-uzivatelsky test odolnosti teto kombinace kotoucu a desticek. Vysledek testu je, jestli se tyto koutouce nezkrouti a desticky nespali po brzdeni prazdnyho auta z maximalni rychlosti, coz muze byt stejny napor na brzdy, jako dobrzdeni plne nalozenyho ( myslim tim blizko limitu celkove hmotnosti) auta z cca 160 km/h. A o placeboefektu se neda mluvit, kdyz se kotouce nezkrouti a desticky nespali.Zkroucene nebo nezkroucene kotouce asi nebude jen subjektivni nazor.
  23. @mmartinkovic, jestli tvuj posledni prispevek v teto diskuzi byl na me, tak ho moc nechapu. Ja tady o zadny rady nezadal, nakoupil jsem veci na vymenu brzd a tady se jen o to podelil s tim, ze to treba nekomu pomuze jako recenze techto kotoucu a desticek, pokud by chtel nekdo silnejsi a odolnejsi brzdy, nez jsou seriovy. Stejne tak pises, ze mas 605, ale ja pisu o 406. Na druhe strane i ja mel 5 let 605 2,1 srdt a brzdy byly fajn, ale s tim autem jsem si uzival to pohodli a velikost a nikdy jsem to nehonil, tak nedokazu posoudit, jak se tyto brzdy chovaly pri rychlejsi jizde. Ale na neco ti odpovim. Jsem bezny uzivatel vozidla, co z 95%jezdi na spotrebu a v klidu a zbyvajicich 5% vyzenu saze jak v Nemecku na dalnici nebo na ceste Bilovice nad Svitavou - Adamov nebo Brno - Ochoz u Brna. Jedu tam obvykle po pulnoci a znam to tam, jak svy boty. Prave z te druhe trasy jsem psal zkusenost, kdy na trase cca 4-5 km mi pomalu shorely brzdy. Mel jsem je tehdy novy, zajety a Starline ani Kraft to nebyly, ale je pravda, ze znacku si uz nepamatuju. Kam me pamet saha, tak jsem ale byl verny znacce ATE do doby, kdy jsem dal na svoji 106 brzdy z S16 (stejny jako 306) Ty se me od zacatku vlnily a vubec nevim proc. I kdyz jsem jezdil v klidu po 3-4000 km byly zase, jak kdyz kopnes hada do kouli. Taky tak zkrouceny. Dalsi vec. Ano, vyrobce to tak ma a ma to overene. V tom pripade by ale nemel byt duvod aby na internetu bylo spousta TAKOVYCH clanku. Porovnej si velikost trecich ploch u seriovych brzd u 406 a aut s podobnou hmotnosti. Uvidis, ze u 406 patri k k nejmensim. A moc nechapu i to, ze pises, ze chci brzdy za cituju "lacny peniz". Ano. Nasel jsem na toto auto brzdove kotouce jen na predni napravu za 16 000 Kc, ( cca 650€) ale neplanuju jezdit 24 hodin Le Mans. Ale i tak klasicke kotouce vyjdou na polovinu toho, co jsem zaplatil a nemyslim ty nejlevnejsi. Brzdove desticky bych koupil ty od OMP, ale problem byl s mesicem, co jim trva nez to poslou. Tak dlouho bych cekat nemohl a davat za sportovni desky jen na predni napravu od Feroda za 4300,- jsem fakt uz nechtel. Proto jsem zvolil obycejne desky od AET, ale se ziskanou informaci, ze patri mezi teplotne nejodolnejsi mezi beznymi destickami. Co jim chybi ke sportovnim parametrum je nizsi koeficient treni. Tento vikend je budu montovat samozrejme i s vymenou brzdove kapaliny.
×
×
  • Vytvořit...