Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co děláte se starými foťáky ?

Recommended Posts

Odesláno

Při probírání skříní jsem našel staré digitály (olympus c4040, canon is3) a analogy. Nejsem zastáncem shromažďování ani vyhazování, ale jsou mi k ničemu.

Máte někdo podobné problémy :D ? Co děláte se starou fototechnikou a ostatní elektronikou?

Odesláno

Peta: Takže Charlie1 ... jo, asi by u nej mohl skončit můj funkční Canon A40.

Kujona se asi budu muset zeptat na nějakou funkční T10 (Ericsson).

\"Analogový\" foťák mám a za žádnou cenu se ho nevzdám ... :P

Odesláno

koblih69 - jj c4040 dělal krásné fotky, objektiv na jedničku, stavový displej atd., ale karty smartmedia byly zkázou :( .

Tohle se na aukru asi nevyplatí prodávat :D.

Analogy mi už byly zabaveny :).

Odesláno

Aukro - taky jsem nějaké drobnosti (hlavně knihy) na Aukru prodával - teď ale po mně chtějí zřídit si nějaký PayU účet. Přiznám se, že hned po přečtení rudého řádku, že bez aktivace PayU nemůžu nic nabízet jsem viděl taky rudě a tento účet jsem si neaktivoval. Netuším jeden jediný důvod, proč by moje peníze měly chodit nejprve na nějaký CIZÍ účet a já byl odkázanej na libovůli dotyčného provozovatele Aukra, kdy uzná za vhodný mi je poslat, když mám účet rodinný a případný kupující může prachy bez problému poukázat přímo mně? Jaké máte s PayU zkušenosti?

[upravil dne 30/6/2012 23:26 od Medvěd]

Odesláno

PayU mam aktivní a jednu platbu jsem na něm už měl, ale jinak, stačí ho aktivovat a pak do popisku aukce napsat že nechceš aby ti platili na PAYU a poslali to to přimo na učet.

Jinak na to PAYU učtu vidíš platbu ihned po odeslání, takže se to urychlí, ne jako mezi dvěma bankami až 48 hodin

Ale to jsme OFFTopic:xvul

[upravil dne 30/6/12 23:29 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Postup je jednoduchy :-)

1/ foceni na akcich kde mohou prijit k uhone (treba paintball :))

2/ Aukro

3/ Cerveny kontejner na elektrosrot... ale tak daleko zatim nedoslo. Naopak me prekvapilo, kdyz jsem nefunkcni fotak Minolta A1 bez akumulatoru prodal minule prazdniny za 700.-. A to jsem ho chtel rovnou vyhodit... Nebo dva roky zpatky jsem prodal na Aukru PDAcko z roku 2001 za 1000.- :-)

Medved: PayU nema cenu resit... tech lidi, co tak plati je par, tak obcas tech par drobnych dostanes pozdeji, no. Spis je otazka, jestli ma cenu na Aukro davat nejake knihy, pri mnozstvi prace s tim stravene a cenach, ktere tam jsou...

Odesláno

PayU jsem moc nepobral, ale zadal jsem svoje číslo učtu tak snad to bude ok.

Vvitty:

1/ na to mám jiný foťák, ikdyž na nic takového nechodím :D

2/ už je vystaveno od koruny, tak jsem zvědavý

3/ to ho dám raději děckám na hraní :)

Odesláno
Peta: Takže Charlie1 ... jo, asi by u nej mohl skončit můj funkční Canon A40.

Kujona se asi budu muset zeptat na nějakou funkční T10 (Ericsson).

\"Analogový\" foťák mám a za žádnou cenu se ho nevzdám ... :P

Canon A40 byl můj první digitál... Jestli jej nutně chceš vyhazovat, asi bych mu poskytl azyl :)

Odesláno

Co se týká PayU tak v tom nevidím problém, prvotní nastavení chvilku trvá, ale pak je převod okamžitý. Nicméně za poslední půlrok mi tím zaplatil jeden člověk a já nikdy. Odhadem určítě přes 50 aukcí...

Odesláno

T10 ve sbírce mám hned několik, žel bohu se mi ale ani jeden nepodařilo rozběhnout. Mám za to, že nějaký určitě funkční bude, nicméně všechny ty jejich Ni-MH baterky jsou zřejmě KO.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...