Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to jak pise gronholm, karticku mas jako benefit, nie kazdy ma moznost kupovat s vacsou zlavou ako vdaka karticky peuclubu.

Ja tiez nakupujem lacnejsie ako na benefit peuclubu a neriesim to...

Proste to tak je a hotovka ;)

Odesláno
Vsechny pobocky overeny a i znojmo mà fachat!

Už funguje i Havl. Brod... po ostrém emailu na vedení vše najednou šlo během 24 hodin vyřešit.. na pobočku jsem lítal 14 dnů a nic z toho ;)

Odesláno

Včera jsem si šel po měsíci vyzvednout kameru z reklamace a bylo mi oznámeno, že byla odeslána k výrobci. Po připomínce, že už je to měsíc (reklamováno 7.1.2013) mi bylo oznámeno, že jelikož jsem to nebral soukromě, ale na PC, není lhůta 30 dní, ale doba nezbytně nutná. Nevím, jak dlouho to může trvat :myslim Půl roku to prý nebude :D

Odesláno

V tomto případě se domnívám, že nákup byl proveden na IČO a zde se vztahuje reklamace vztahuje dle Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. § 437.

Prodávající, v tomto případě AK se měl dohodnout na přiměřené lhůtě. Bohužel, z příspěvku to není zřejmé. Takže se musí dohodnou na přiměřené lhůtě na odstraněn závady. Pokud ne, tak je několik možností.

Držím palce a věřím, že vše dopadne dobře. Ale na druhou stranu je to velice nezvyklý přístup ze strany AK, která tím to způsobem se snaží ,,vyplout\" ze své povinnosti a dodržet lhůtu.

Odesláno

Pán mi říkal, že to bývá většinou něco lehce přes 1 měsíc, maximálně cca 2 měsíce. Navíc se mi moc nelíbí, že si na mě při reklamaci vzali kontakt a když jsem se včera ptal, jestli se mi po vyřízení ozvou, řekl mi, že je toho moc, a že se mám občas stavit, nebo zavolat :o

Odesláno

Co se týká kontaktu, tak je to dobrovolné a je to na uvážení, V tomto případě již došlo k dohotě a to tím způsobem, že prodávají má od kupující kontakt z důvodu o vyrozumění reklamace. Měl si jim sdělit a od chvíle, kdy mají kontakt, tak žádáš o vyrozumění z jejich strany. Z uvedeného vyplývá, že reklama ce může trvat 1 a2 měsíce. Takže ze strany kupujícího nedošlo k dohodě na přiměřené době reklamační doby. Takže nejsou splněny podmínky reklamace. Zkus zajít přímo za vedoucím prodejny AK a domluvit se a nebo vše probrat s naším předsedou P-C, který může jednat za právnický subjekt, tedy P-C.

V každém případě je to velmi nezvyklé jednání ze strany AK !!! Ale potřeba jednat.

Odesláno

Velmi pochybuji o tom, že by něco někam posílali. Tyhle věc se berou po kontejnerech a s procentem zmetkovitosti (dost vysokým), a reklamace se vyřizují podle toho, jaké má dotyčný zákazník odběry. Které má sice P-C velké, ale pořád jde o mnoho jednotlivců, takže to mohou mít celkem na háku, než když hrozí, že od nich odejde servis s velkým obratem k jiné distribučce.

Odesláno

Přiznám se, že tak hluboce jako zde napsal oddie danou věc neznám. Ale pokud je to tak, jak je zde uvedeno v příspěvku oddie, tak bych se bránil velmi razantně! Taže zkus zajít na vedoucím prodejny a nebo napiš našemu předsedovi.

Díky oddie za uvedené zkutečnosti.

Odesláno
Nemělo by to sloužit tak že si zaplatil členství, aby si měl slevu :papa

On si ho ale nezaplatil a řádným členem není.

Odesláno

Odstraněna zbytečná citace!!

Pokud by jsme si do důsledků, tak nevím, zda-li je někde uvedeno, že je řádným členem P-C. To mu ji musel někdo zapůjčit kartu P-C. V každém případě je to podivné jednání ze strany AK, už na základě sdělení podstaty, co uvedl oddie. Zřejmě se chce vymanit z reklamace. Ale na druhou stranu, není cena zboží tak vysoká, aby se takto AK zachovala. Já osobně jsem s reklamací v AK doposud neměl problém a vše bylo do 30 dnů:super.

[upravil dne 9/2/13 12:37 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Nemíchám nic. Jen jsem reagoval na daní příspěvek viz citace. Záleží jak se daná věc vezme. Reagoval jsem na to, že kdyby se šlo do důsledků. Nic víc. Proto jsem reagoval. No nic.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevíte někdo jaká je ¨nastavena sleva na club v sortimentu

Diesel programu BOSCH?

Na centrále mi řekli bez slevy, nějaký product manager mi napsal

\"zde není žádné speciální omezení týkající se slevy pro zákazníka.

To znamená, že pro naše VO registrované zákazníky, je u této položky sleva ve stejné výši jako u ostatních položek Diesel programu BOSCH. \"

Ta zase nic nevím a mám to řešit přes pobočku, která Peugeot clubu nastavuje slevy......

Asi hlavně je to dotaz možná na předsedu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...