Přejít na obsah

zbynek.su

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

Vše od uživatele zbynek.su

  1. Ahoj, nakonec musela být výměna čerpadla v nádrži. DRV ani nic jiného nepomohlo. Od té doby 4 roky klid. I když bylo z vrakoviště.
  2. Zdar chlapi, nemáte někdo zkušenost s nějakou samolepkou na textil? Holka závodí a na pár vystoupení by potřebovala ozdobit dres pirátskou lebkou. Ale aby se to pak bez následků dalo sundat. Napadla mne jestli není nějaká samolepka co by držela na textilu. Nemáte náhodou někdo s tím zkušenost a kde by se dala pořídit?
  3. MiliVFR Nevím jak to s těmi kontrolkama myslíš, teď normálně před nastartováním svítí olej stop baterka a dia. Spíše bylo důležité co bude svítit až bych nastartoval.... Po včerejší kalamitě jsem se k čerpadlu nedostal. Dnes jsem si půjčil horkovzdušnou, abych tu plastovou matku nahřál. Nejde zkusit to čerpadlo či sítko v nádrži jinak než ho vytahovat vem? Kdybych na čerpadlu odpojil trubku na odvod a dal tam hadičku do kanystru a pustil to? Poznalo by se podle toho tlak a zacpání sítka? Nebo bych to napojil před palivovým filtrem? Je možné že by se to nové DRV posralo nebo to malé sítko na něm ucpalo?
  4. Tak nový DRV ventil dorazil. Díky Pe.Tr za sjednání ceny. Tak jsem se dnes do toho vrhl. Asi nejhorší byly ty dva TORx 30 šrouby. Ok Rozloženo, vyměněno a poskládáno zpět. Auto chytlo na poprvé, jednou zakašlalo (asi zavzdušněno) a pěkně běžel na volnoběh. Pak chcípnul po chvíli a nejde nastartovat. Palivový filtr je asi měsíc starý. Po otočení klíče čerpadlo v nádrži vrčí pár sekund a vypne. Zkusím nastartovat a nic. Zkusím ještě to sítko v nádrži u čerpadla, ale nic jiného mne nenapadá. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Proč to nastartovalo a po chvíli chcíplo a nyní už nejde nastartovat? Žhaviče, trubičky od čerpadla, rampa????????
  5. zbynek.su

    Přední tlumič

    Dovoluji ti toto téma použít a otevřít ho. Neb to tady nezaznělo. Jaké by jste kdo doporučoval tlumiče na 406 2,0 Hdi kombi facelift? Dopředu i dozadu. Plyn, kapalina, plynkapalina? A jakou značku preferujete na bežné ježdění? Teď mi říkal v servisu, že v poslední době šli Monroe do háje a jsou ten horší podprůměr.... Co vy na to a co by jste zvolili jako střed za rozumnou cenu? Měníte rovnou také ložisko a celý vršek?
  6. zbynek.su

    partner klubu AUTOKELLY

    BO 0281002493 Ventil pro regulaci tlaku nebo náhrada BO 0281002872 Ventil pro regulaci tlaku Sleva tam nastavena není a cenu mi řekli 5219 a sleva 0%. A to je dost Zkusím napsat Pe.Tr jestli s tím něco může udělat
  7. zbynek.su

    partner klubu AUTOKELLY

    Nevíte někdo jaká je ¨nastavena sleva na club v sortimentu Diesel programu BOSCH? Na centrále mi řekli bez slevy, nějaký product manager mi napsal \"zde není žádné speciální omezení týkající se slevy pro zákazníka. To znamená, že pro naše VO registrované zákazníky, je u této položky sleva ve stejné výši jako u ostatních položek Diesel programu BOSCH. \" Ta zase nic nevím a mám to řešit přes pobočku, která Peugeot clubu nastavuje slevy...... Asi hlavně je to dotaz možná na předsedu...
  8. Ještě jedna prosba, můžete mi někdo poslat fotku, kde je DRV ventil a jak ho dostanu ven?
  9. A tento se leje do nádrže ......
  10. Zítra se ráno na to mrknu a uvidím co tam bude. Vzal jsem to z práce přes mototechnu a koupil tam to: Máte s tím někdo zkušenosti ? Tento bílý se leje do palivového filtru a má se na to ujet 3 km.....
  11. Tak tedy díky. A to jako že bych do toho auta lezl třeba přes střechu s nůžkama na plech? Abych tak náhodou nešel do nějaké 407 SW, 2.0 HDI, zase modrej??!! Třeba by tam to čerpadlo pasovalo...... PS. Zatím jsem to prolezl a samé perspektiva ( vem si šroubovák a kladivo a bouchej do plastové matky.....někdy praskne.....) Nějaký čistič do nádrže by si s tím nemohl poradit?
  12. Díky za radu. Jdu hledat.....
  13. Na začátku ledna jsem jel 500m a 406 2,0 HDi z ničeho nic chcípla a přestala jet a nechtěla nastartovat. Myslel jsem že voda v naftě nebo bordel. Dotáhnul jsem to domů. Bylo tam na dně. Dal novou naftu a nový palivový filtr a začalo to zase jezdit. Jen byl vysoký volnoběh. Dnes opět kolaps a za jízdy to chcíplo a startuje sem tam a motor zničeho nic zhasne. Mohlo by to asi být sítko v nádrži? Dostanu se k němu doma bez problému? Jak ho vyčistit nebo i celou nádrž? Musím sundat celou nádrž? Asi když by to nepomohlo, mohlo by to být i ucpaným vstřikem? [upravil dne 1/3/13 22:24 od zbynek.su] [upravil dne 17/3/13 21:21 od zbynek.su]
  14. zbynek.su

    Což takhle jižní Morava

    To nevypadá špatně - 27.4.2013 - - 1. Baziho minisraz v Moravském krasu A máš na mysli tu pravou a nebo levou koštovačku? A nebude to vadit, když si vezmu svou štamprličku?
  15. zbynek.su

    Což takhle jižní Morava

    No počkej, já nemyslel zrovna těch 60 l i vypít..........To se musí z rozumem. to pyrone: Tak když by jsi to zvládl, tak určitě nezmrzneš... [upravil dne 11/2/13 23:10 od zbynek.su]
  16. Tak konečně je loňská úroda zkapalněna a je doma. Obzvláště zdařilý ročník....... Kdy že uděláme nějaký ten srázek na jižní Moravě..... [upravil dne 11/2/13 23:28 od zbynek.su]
  17. zbynek.su

    Vysoký volnoběh

    Ale jedno mi je divný. Proč jdou otáčky dolů když na neutrál brzdím.......
  18. zbynek.su

    Vysoký volnoběh

    Tak problém s naftou jsem měl nedávnou. Po nastartování, jetí a pár skokách to schcíplo a už nejelo. Stálo mne to dva dny rozčilování, novou naftu a nový palivový filtr než se to rozjelo.
  19. zbynek.su

    Vysoký volnoběh

    Tak to sorry. Je to opravdu ta 406 2,0 Hdi. Myslel jsem ale že to je jasný když to píšu sem.
  20. zbynek.su

    Měrka oleje

    Tak v půlce je držák. Kde je to pak ještě přišroubované? Někde u motoru? Myslíš že ta guma se dá protlačit?
  21. zbynek.su

    Víčko hrdlo oleje?

    Kolik by za to tam mohli chtít asi?
  22. Posledních pár dnů, když už zima polevila se mi po nastartování zvedl volnoběh. Někde kolem 1250 otáček. I když jedu tak je to vysoké a i když pustím plyn, tak to jede. Když vyřadím tak se to při zahřátém autě drží na 1250 , když brzdím tak to jde na 1000. Pustím brzdu a zase to skočí nahoru. Po delší jízdě to spadne někdy na nějakých 850-900. Co řídí volnoběh a je nějaká možnost to poladit? Lanko plynu je volné. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
  23. Mám kuriozní problém, po čase jsem zase kontroloval olej a rozpadla se guma pod okem. A zůstala uvnitř. Nejde normálně vytáhnout. Je až o toho ohybu a měrku tam už nedostanu. Nevíte někdo jestli to jde rozdělat někde u motoru a nebo jak tu gumu dostat vem? Jak moc se dá spolehnout na displej s olejem po nastartování nebo na hlášku počítače?
  24. Nevíte někdo kde by se dalo objednat nebo sehnat víčko hrdla oleje. Nikde na eshopech jsem to na 406 nenašel a vrakáče k okolí bezvýsledné.
  25. Nevíte někdo, kde se dá sehnat tažné oko na 406? Nevíte z čeho by tam mohlo pasovat? Octavka má větší závit.
×
×
  • Vytvořit...