Jump to content

partner klubu AUTOKELLY

Pe.Tr
 Share

Recommended Posts

Od 1.3. 2009 se naše slevy u Autokelly zvýšily u některého sortimentu až o 15% !!!

Vzhledem k tomu, že na různy sortiment je jiná výše slevy 5%-35% , je v jednání zřízení přistupu do E-shopu AK , kde by členové měli možnost zjistit si koncovou cenu na konkrétní zboží a dostupnost dílu resp. stav jednotlivých skladů v republice (tohle lze samozřejmě zjistit i telefonicky ).

Slevy se uplatnuji po předložení platne členské kartičky a vyše slevy jsou dané centrálně .O našem sdružení-klubu jsou informovány všechny pobočky v čr (i ty nově otevřené).

EIDT: Při objednávání je nutné kontrolovat správnost registrace. Vždy prosím volte registraci "Peugeot Club - Občanské sdružení Amis de lion" IČO: 26599171
V opačném případě se může stát, že bude objednávka vytvořena na jinou registraci s nižší slevou!

[upravil dne 3/3/09 Pe.Tr]

Dobrý.

Byť já osobně tuhle slevu nevyužiju (o auto se mi stará servis a takový prase, abych si do servisu vozil vlastní díly opravdu nejsem), určitě ale chápu, že se slevička mnoha členům určitě hodí.

Je to krok správným směrem - vedení (a zejména Pe.Trovi) :potlesk :potlesk

[upravil dne 1/3/2009 Medvěd]

super, mohu potvrdit, dnes jsem kupoval vzduchovy a palivovy filtr mann v kelly ve fm, sleva cinila 36% !!!!

a jeste se chci zeptat, ty vystavene doklady nekdo z vas potrebuje nebo ne ? samo, ze je to psane na amis de lion...

Původně zaslal: Pe.Tr

Od 1.3. 2009 se naše slevy u Autokelly zvýšily u některého sortimentu až o 15% !!!

Keď vieš koho sa opýtať, prosím ťa, môžeš zistiť či také niečo neplatí aj pre ich pobočky na Slovensku? Už ich tu otvorili dosť a bolo by to zaujímavé.

Původně zaslal: Pája Rybišár

Tak to je bož:super,,,super..:super.to jsem zvědav jakou slevu utržím,pač dneska tam jdu nakupovat za 14 talířů...:)

PS:Apropo,nebylo by teda vhodné umístit nějaký reklamní baner na web peugeot clubu,když nam A.K zajistilo takovýto výhody...:myslim:myslim:)

banner se na klub zmistuje za jinych podminek .

Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Pe.Tr

Keď vieš koho sa opýtať, prosím ťa, môžeš zistiť či také niečo neplatí aj pre ich pobočky na Slovensku? Už ich tu otvorili dosť a bolo by to zaujímavé.

autokelly na slovenku je jina jednotka než čr , navic počtem řadnych členu na SK bych je asi zřejmě moc neoslovil , z jejich stranek je zřejmé že slevu daji hned po registraci ,jde oto zda-li budou chtit registrovat firmu ze zahraniči navic s minimalnim odberem nd .

zkus jim zavolat a poreferuj mi co ti k tomu řekli .