Přejít na obsah

Bohunka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele Bohunka

  1. Zdravím, dá se ještě přihlásit na mini sraz \"Polabí\" Pokud ano, tak prosím o přihlášení dvou členů - Bohunka a Šipka. Platby bychom provedli až na místě. Jestli by to bylo možné, prosím o odpověď na e-mail . b.janouskova@centrum.cz. Předem díky za odpověď a těšíme se.
  2. Jo,jo, jestli mi nepřidělí po dovolené službu, tak samozřejmě přijedem. Minule jsme také nestihli projet okolí
  3. Přihlášeno, zaplaceno, prosím o dvoulůžkový pokoj v UNIMO I. třeba č. 67. Díky Bohunka a Šipka (ID 4172)
  4. Bohunka

    partner klubu AUTOKELLY

    Tak to je super. Je pravda, že jsem slevu uplatnila zatím jen jednou, ale alutíčko pomalu stárne a každá ušetřená \"kačka\" dobrá.:)
  5. Bohunka

    Kdy přezout?

    No já bych tedy ještě počkala. Zima se ještě ozve. taky bych byla pro duben. Vloni jsem se nechala zlákat pěkným počasím a unáhlila jsem se. Letos si raději počkám.
  6. Díky za upřesnění sumy. Snad se to dopříště naučím spočítat Člověk se musí stále učit, učit, učit....
  7. Za bliknutí na známého jsem bohužel také zaplatila již před 4lety 200,-Kč pokuty. Nepomohlo mi ani odvolání na Policejní ředitelství do Zbraslavi. Nechápala jsem jejich logiku, jelikož jsem ho zdravila až když už on projel kontrolou. Přesto mne zastavili a chtěli na mne pokutu za zneužití světelné houkačky. zatímco jsem se čertem dohadovala, projížděla kolem AVIA, která pozdravila poldu přímo v obci klaksonem. Korunu tomu \"aktivní \"příslušník dal, když jsem se ho otázala \" tak mne pokutuje za zneužití světelné houkačky mimo obec a co ten, který vás zdravil klaksonem?\" Jeho odpověď mi zvýšila krevní tlak o 100%, když se na mne ušklíbl a odpověděl \"Vy jse něco slyšela?\" Výsledek toho byl, že mi policejní ředitelství oznámilo, že to nemohu prokázat, jelikož druhý kolega také \"nic neslyšel\" No a já byla stejně o 200,- Kč lehčí a pěkně naštvaná. To jen tak na okraj ke článku.
  8. Jak tak pročítám příspěvky, tak spolujezdec je počítán jako nečlen, i když je to třeba manželka, či druh, tak za 900- Kč? Raději se ještě ujistím, abych neposlala špatnou částku. Shrnutí: řádný člen, spolujezdec (nečlen), startovné, to by mělo bratru být 1 800,-Kč, že?
  9. Prosím, prosím, jsou ještě zlevněné deštníky? Pokud ano tak ještě jeden, vyzvednu si ho v září na srazu. Předem díky:papa Bohunka
  10. Prosím zamluvte nám B2a. Doufám, že bude pěkné počasí, abychom mohli houfně lovit kapříka.:super
  11. Já bych také prosila jeden deštníček. Jak tak koukám, můžeme udělat na Šebetově deštníkovou párty.
  12. Já taky hlasuji pro kvalitní tričko bez loga. Dá se vzít kamkoli a dělat reklamu clubu je lepší než každému předvádět jméno, či přezdívku, která cizím lidem může připadat dost podivná:
  13. Jo, jo, jo, tričko dámské, vel. L, oranžové. to je super, že také myslíte na nás.
×
×
  • Vytvořit...