Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm a jak to udelat aby se ten obrazek tady zobrazil ? Ja sem muzu akorat tak dat odkaz ..

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Možná se už někdo ptal ale nějak jsem si nevšiml zda mohu na krtičku kde mám své auto napsané nakupovat i na jiné vozy jiných značek?? Máme doma citroše a fabku atd atd děkujiii

Odesláno

Jenda: Ano, můžeš, slevy se dají uplatnit na celý sortiment (krom akčního - letákového). Já kupoval třeba brzdy na favorita a -26% :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem něco málo nakupoval a z ceny cca 2040 jsem se s kartičkou dostal na 1511kč a k tomu další 4%dolů za platbu kartou,takže si myslím,že slušné,kor když je mám kousek od baráku,tak se moc nevyplatí schánět po jiných shopech.

Odesláno

Dneska jsem si byl koupit přídavek do motorového oleje v Autokelly v Benešově u Prahy, přikládám klubovou kartu. A oni mi řeknou že žádný slevy neni na ní a že ji vydí po prvně. Koukali mezi partnery a prej Peugeot mezi nimi neni mi řekli. :( nevěřil sem tomu, nechtěl sem se snima hádat tak sem radši zaplatil a odešel.

[Edited on 13/4/12 16:04 by pavska]

Odesláno

Kdyby to hledali podle IČa,tak to museli ti trotlíni najít.Klub je registrovanej a tudíž to má být na všech pobočkách.V Kolíně jsem takový problém neměl.Našel to podle IČa.

Odesláno

Kupuju v A.K. v celý ČR a zatím nikdy problém, ale Benešov jsem nezkoušel. Peugeot klub je tam zaregistrovaný zákazník s nastavenými slevami. Kartička je pak od toho, že prokazuje tvoji příslušnost k P.C. Kdyby se mi to stalo, tak budu chtít po prodavači aby si to na centrále ověřil. Pokud by odmítnul tak bych tam rovnou z pordejny zavolal. Není na tom nic špatného, je to přece tvoje právo.

Pozor na jednu věc, pokud má produkt Akční cenu nebo je ve výprodeji tak většinou nemá další slevu. Paradoxně je pak někdy výhodnější koupit věc na kartičku mimo akci protože bude levnější.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...