ineverexist Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 před 24 minutami, ozzy56 napsal: při reklamaci se vždycky požadoval doklad, že díl montoval servis, platí to od doby, co ty obchody vznikly (cca 1995 ??) zrejme me to nejak uniko, mrku na prvi v tomto vlakne, zrejme jsem to tam prehled, primo z e-shopu jsem nikdy nic nekupoval Citovat
Hafity Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 před 23 hodinami, badisak napsal: Přece si laik nemůže třeba měnit rozvody Není to úplně k tématu, ale: 10 let jsem opravoval auta (soukromě) na plný úvazek, 5 let na půl úvazku (k zaměstnání) a nyní jako brigádu.... JSEM LAIK, ČI NE? Citovat
ineverexist Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 před 27 minutami, ozzy56 napsal: při reklamaci se vždycky požadoval doklad, že díl montoval servis, platí to od doby, co ty obchody vznikly (cca 1995 ??) zrejme jsem to nekde v prvnim prizpevku prehledl, bavime se o necem jinem, z obchodu nebo e-shopu jsem si nikdy nic neobjednal! Tady pres PM od uzivatele badisak. Docela me to i zarazilo chtit po me doklad o monazi ze servisu. Opravdu se zamyslete nez neco postnete! Citovat
Hafity Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 před 30 minutami, ineverexist napsal: Docela me to i zarazilo chtit po me doklad o monazi ze servisu. V podstatě je to jen pseudoujištění, že montující není úplný kopyto a trošku chápe, jak jednotlivé funkční celky (i rozstřelené na prvočinitele) fungujou…. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 @ineverexist pokud jsem to špatně pochopil, tak se omlouvám , zároveň poprosím pro příště o srozumitelnější psaní--myslím polopatisticky, aby bylo jasno, jako pro lopaty , děkuji předem brixtr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 Jsem jediný, kdo tu většinu příspěvků vidí 2x?xD ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 nejsi jediný, ale je nějaká technická komplikace při načítání příspěvků, strašně dlouho to trvá, bylo to už včera večer Citovat
badisak Odesláno 6. říjen 2019 Autor Odesláno 6. říjen 2019 Pánové, dostali jsme se tu do zbytečné debaty. v SZ jsem nabídl: - pokud byl s kolegou nespokojený, chtěl jsem jeho jméno - pokud je problém s reklamací, chtěl jsem podrobnosti Trochu tu na firmě páku mám OK406, VojtouNerCZ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Zdenda65 Odesláno 7. červen 2022 Odesláno 7. červen 2022 (upraveno) Sháním horní kryt motoru na Experta II 2.0 HDI 88 kW, rok 2008. A tlumící deku kapoty. Je, nebo je to nedostupné? Upraveno 2. leden 2023 uživatelem Zdenda65 Doplňující info Citovat
badisak Odesláno 7. červen 2022 Autor Odesláno 7. červen 2022 (upraveno) Ahoj, prosím napis na kolegu pribyl@autorozvody.cz díky Upraveno 8. červen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Péťa ohodnotil 1 Citovat
PítrR Odesláno 1. leden 2023 Odesláno 1. leden 2023 Zdravím Tě Pane. Jen malý dotaz. Pomalu mi odchází výfuk tak se trošku rozhližim zatím to ještě chvíli vydrží, chtěl bych to vyměnit někdy koncem ledna. Jde o P807 2,0L 100kw RHR 2007 jedná se o koncový tlumič, je to ten napříč uložený s vývodama na jedné straně. Díky za informaci a v roce 23 hodně zdraví. P.R. Citovat
badisak Odesláno 2. leden 2023 Autor Odesláno 2. leden 2023 (upraveno) Ahoj, Tobě také hodně zdraví do Nového roku. Mám tam poměrně dost výrobců a ceny jsou různé. Prosím napiš na kolegu pribyl@autorozvody.cz a řekni mu, že jsi z klubu, pošle ti přesnou nabídku. J Upraveno 3. leden 2023 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházejicí přispěvky! Citovat
PítrR Odesláno 2. leden 2023 Odesláno 2. leden 2023 (upraveno) Třikrát diky. Večer mu napisi. Upraveno 3. leden 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
SonX Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Mozem poporisť naceniť na 508 R8 tesnenie kapoty OEM 9830525680 Ďakujem Citovat
badisak Odesláno 19. únor 2024 Autor Odesláno 19. únor 2024 (upraveno) Ahoj, prosímtě promin, mě tady vůbec nechodí notifikace a nejde se mi pak několik dní přihlásit. Pokud je to aktuální napiš to na kolegu pribyl@autorozvody.cz. Diky. Jarda Upraveno 19. únor 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
JimBeem Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor Ahoj, takový dotaz kdo pravidelně objednavate u autorozvody.cz, dostáváte nějakou slevu nebo už ne? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor @JimBeem zkusím to prověřit jak to je. Dej mi pár dní. Děkuji. radim.1008, JimBeem a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor (upraveno) @JimBeam @OK406 @radim.1008 @Weri 605 Takže aktuální způsob objednávání je viz.: objednávat přes jejich formulář a do poznámky. Nick z klubu s žádostí slevu tzn. např. peugeot club – XXXXX – prosím slevu tak to kolega při fakturaci odchytne a slevu tam dá. Pouze ji nedává na oleje a akční nabídky (tzn. výrobce, kteří jsou v konkrétním měsící v akci) jinak vždy. Upraveno 10. únor uživatelem Vena garážmistr radim.1008, pavelu96, Charlie 607 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor Díky za vyřízení. Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
tomm176 Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor Díky za info. Poslední dobou jsem tam dost utratil bez slevy na klub. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.