Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

@peter23p Určitě to je tak, ale když jsem psal první nabídku, tak jsem to netušil, protože tam mám různé kupony (třeba i na 20% slevu na celý nákup). Teprve, když se ozvali další, tak to vyplulo na povrch ;):super

Odesláno
před 9 hodinami, Péťa napsal:

ale když jsem psal první nabídku, tak jsem to netušil

Tak na tom není nic špatného nabídnout pomoc. A ne každý jako mi , tu aplikaci má a ví o ní . . . .

Odesláno
před 12 hodinami, vendelinek napsal:

Mají tam i tu nabíječku,co už mám dva roky koupenou 1300kc,já ji koupil za skoro dva litry tenkrát

Já uvažuji jako vánoční dárek https://www.lidl.cz/p/ultimate-speed-startovaci-zdroj-s-powerbankou-umap-12-000-mah-b2/p100337742 . Je to tedy jen na eshou, ale vzhledem k ceně je doprava zdarma. Děti parkují auta v Praze na ulici a tam v případě nouze nějaké přitáhnutí elektřtiny z bytu nehrozí. A zároveň se s tím dají nabíjet i další věci.

Jen nevím, jak dlouho vydrží nabitá a zda roztočí slibované objemy (dcera má 1.6 naftu a mladej 2.0 benzín takže by měl s rezervou)

Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Odesláno (upraveno)

@MJSytic ty to máš doma? To se mi jako fakt líbí,jestli to takhle fakt funguje,jdu do toho 👍

Tu velkou nabíječku zprivatizoval víc než před rokem zeťák a už ji nevrátil 😀,a mě na parkovišti před panelakem byla na ......,todle se mi spíš hodí,u tohodle novýho starýho auta je baterie původní 

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Sice vozím startovací kabely (někteří co je použili potvrdí  😉 ) , ale toto mne také velmi zaujalo . . .  Jsem na vážkách zda ano či ne . . .   :myslim

Odesláno (upraveno)

No to je to co mne od toho právě odrazuje. Ale tak jsem hňup a koupil jsem si v Lidlu ten válcový AKU kompresůrek na pneu , balony a nafukovačky.  Ale jooo kola to dofoukne , ale jak říkáš, musíš myslet na to, že to nevydrží rok nabité . . . Ale ten kompresůrek má výhodu , že lze dobíjet z 220 ale i 12 voltů a tak to nevadí ! Když jsi náhodou v průšvihu , že není nabitý tak ho z auta oživíš.  Ale když ti klekne AKU v autě , tak ti ten powerbox vybitý moc nepomůže . . .    A to je to proč váhám . . .   :myslim

EDIT:  Pořád si říkám - kabely mám, tak někoho přeci ukecám . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Ale tak mě to vysvětlovat nemusíš , já mám celé spodní patro vinotéky nacpané Li-Polkama od RC letadel, člunu a auta  .   😉

Odesláno

Tak jako ,s tímhle u mě problém není,mám doma víc věcí na udržování Aku,tak budu mít o jednu věc navíc no🙂

Mobil taky nabíjíme každej den a zatím jsem na něj nikdy nezapomněl

Odesláno

Dnes odpoledne v náchodském Lidlu měli cca 6 rázových utahováků. Předpokládám, že to je tak všude, ale kdyby náhodou někdo potřeboval, můžu se mu tam stavit. Slevu 200,- Kč mám stále nevyužitou.

Odesláno

Tu powerbanku mám už asi 2 roky. Jediná nevýhoda má to uvnitř nějakou elektroniku která to pomalu vybíjí takže se musí pravidelně tak každé 3 měsíce dobít protože klesne tak na 50% a to už je nepoužitelné. Jestli se chcete na něco zeptat, tak rád odpovím. 

Odesláno

Já teda těmhle elektronickým věcem moc nerozumím tak to bude možná blbý dotaz nebo už to bude moc off topic tak to když tak klidně oddělte. Ale teoreticky když by člověk pořídil takovou power banku s možností startu auta tak by asi neměl být problém když by jí umístil trvale do auta ( doma v kredenci je marná) v autě pro to udělat trvalé udržovací nabíjení které se aktivuje při určitém poklesu síly té power banky a při plné síle se opět deaktivuje čímž by bylo zajištěné i aby byla power banka v plné síle při skomírající baterce auta.  Jako když se taková zařízení (oddělující motorovou elektriku od obytné elektriky ) montují do obytných aut tak by to neměl být problém ale asi bude zase otázkou cena.  Já sebou tahám pořádný kabely protože si říkám jako @Klemoň když máš svoje kabely tak někoho dokážeš ulovit aby ti dal " čuchnout" z baterky. 

Odesláno (upraveno)

Véno, ta powerbanka v tomhle režimu jak píšeš by v mrazech asi odešla stejně jako ta baterka v autě, prostě musí být v teple. Zmrzlá ti nedá tolik proudu a neodjedeš stejně. A zmrzlá se ani pořádně nedobíjí, proto baterkám v zimě klesá kapacita. a měli by se dobíjet  při teplotě nad 15°

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...