Laďa Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Takže koupím a vyzkouším. Když to nepůjde, tak s tím budu chodit krást naftu z náklaďáků Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Lidl prošustroval svoji příležitost. Asi před rokem jsme nakupovali jenom tam, mléko, mléčné výrobky, i ostatní potraviny i některé technické zboží. Pak objednali mléko ze Slovenska (psal jsem výše), sýry z Polska, atd. Celé loňské léto bylo zavřeno, tak jsme si zvykli chodit jinam. Přistavěli pekárnu, ale rozpékání mraženého chleba a pečiva nás spíše odrazuje, než přiláká. Nyní v Albertu mají dobré plnotučné mléko za 13,90 (Madeta, s černouškem), místní chleba od místních pekařů. Tak se časy mění. Upraveno 17. únor 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Pacho69 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 No tedy Albert, to je fakt zázrak. Jestli ti vadí sýry z Polska, tak v Albertu snad od jinud neberou. Maso, uzeniny, mléčné výrobky, vejce... Navíc výrobky AQ a Tesco pravidelně propadají v testech kvality (aneb jak okrást čecháčka nejlepší cenou). V albertu si koupím jen potraviny zabalené, které znám a nejsou AQ. No možná AQ mlíko bych přežil, to je madeta. Jinak nic. Do Tesca jsem přestal chodit úplně. Jo časy se mění. V Lidlu se nakupovat nebojím. Krom rozpečeného pečiva, stejného jako všude jinde, mají i základní běžné pečivo. Občas tam koupíme i nějaké oblečení pro děti, tedy spíš už jen pro dceru. Nejsou to úplně špatné věci. Co se týče průmyslových výrobků, moc tomu nevěřím, i když je chválíte, je to tak půl na půl. Já si koupil elektrická mlýnek na pepř, na zkoušku, nevydržel ani skrz záruku. A jelikož nemůžu najít účtenku, a protože nemají servis, tak když se něco stane, buď vrátit nebo vyhodit (po záruce). Tak jsem ho vyhodil a koupil si Peugeot . A kapalinu do ostřikovačů z Lidlu už taky nechci. Sklo mimo stěrač vypadá, jako by se tam pářilo stádo šneků. Vracím se pokorně ke glacidetu. Citovat
Klema307 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Čerpadlo mám, sice ne z Lidlu, ale podle značky by mělo být stejné a funguje suprově. Olej musí být teplý a hlavně nesmíte mít zalomenou měrku. To se pak nedostanete na dno a nevysajete všechen starý olej. Já jsem nakonec tu zlomenou měrku nasál do mírně roztaženého konce nasávací hadičky a pak už jsem se dostal až dolů a krásně odsál všechen olej. Do 5 min. máte odsáto. Raději si ale pak zkontrolujte množství odsátého oleje, aby to přibližně sedělo s tím, co jste tam měli. Upraveno 17. únor 2015 uživatelem Klema307 Citovat
vasek733 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Taky jsem koupil čerpadlo na olej a slabší hadička mi tam jde a hlavně funguje.Mám 206sw Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 jaký máte názor na odsátí motorového oleje přes měrku? myslím, že vypustit zahřátý olej spodem z vany je pro motor lepší Citovat
Klema307 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Chce to asi vyzkoušet odsát a potom ještě povolit šroub jestli něco nevyteče. Pokud ne, tak není problém odsávat. Já to řeším tak, že jednou odsaju (v zimě) doma v garáži, kde nemám jamu. A v létě v práci po práci :-) na jamě vypouštím, protože jednou za čas je potřeba i zkontrolovat spodek auta. Upraveno 17. únor 2015 uživatelem Klema307 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Lepší to vypustit spodem olej ,odsávačka je dobrá věc když někdo natankuje špatné palivo Upraveno 17. únor 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Almanil Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Kdyby to bylo čerpadlo i na benzín, tak je to o něčem jiném Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Jako podle mě je nejlepší kombinace obojího vycucnout olej a pak povolit zátku a nechat dokapat pokud bude co dokapávat. A hlavně se odsávačkou dá odsát i z " kyblíku filtru" do sucha atd. Zítra se pro ni asi stavím pokud teda ještě bude. Upraveno 17. únor 2015 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Laďa Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Myslim že jsem v návodu četl, že při vysátí oleje se doplňuje víc jak vypuštěním. Jak budu mít čas, tak to pohledám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Kdyby to bylo čerpadlo i na benzín, tak je to o něčem jiném Ja myslim že to vezme i benzín, jen je otázka jaký to má motorek, pokud uhlíkový s komutátorem taky bych s tím benzin radši nesosal Ale naftu jsme tahali i motorkem z ostřikovačů Citovat
Haryk Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 doplnění snad podle měrky, ujedu cca 100 km a kontroluji a doleju nebo né Citovat
Almanil Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Já nemám, tak moc obavu z toho, že by to nesálo benzín, jako z toho, že zrovna člověk chytne Smolíka a domácí čerpací stanice mu chytne. Citovat
Klema307 Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 (upraveno) Myslím, že v návodu je psáno odsávat pouze olej z důvodu mazání vnitřních ložisek (kluzných). Benzín by je asi vysušoval a mohly by se přidřít. Benzín bych s tím taky raději neodsával, není to k tomu určené (plast. hadičky, statická elektřina) nebo průsak do motorku a je vymalováno. Na benzin bude čerpadlo podstatně dražší. Za 400,- nemůžeme chtít zázraky. :-) Upraveno 18. únor 2015 uživatelem Klema307 Citovat
venomcz Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Neprodává někdo nabíječku z lidlu ? opět jsem tu akci nestihl a zrovna bych nabíječku akutně potřeboval . Citovat
AnotherOne Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Myslím, že v návodu je psáno odsávat pouze olej z důvodu mazání vnitřních ložisek (kluzných). Benzín by je asi vysušoval a mohly by se přidřít. Benzín bych s tím taky raději neodsával, není to k tomu určené (plast. hadičky, statická elektřina) nebo průsak do motorku a je vymalováno. Na benzin bude čerpadlo podstatně dražší. Za 400,- nemůžeme chtít zázraky. :-) Priamo na čerpadle je nálepka, kde sa píše, že sa smie používať iba na oleje a nesmie sa používať na beznín. Na naftu sa používať môže. Citovat
JimBeem Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Neprodává někdo nabíječku z lidlu ? opět jsem tu akci nestihl a zrovna bych nabíječku akutně potřeboval . Hele v Brně sem ještě nějaké viděl v týdnu (líšeň) a když si zavoláš na infolinku tak ti zjistí na 3 Tebou vybraných prodejnách jestli ji mají a zablokují Ti ji. Pokud to teda ještě platí, dřív když si něco potřeboval a někde po republice to bylo, tak ti do dovezli na Tebou zvolenou prodejnu, ale tohle už přestali nabízet. Good luck. Citovat
vasek733 Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Taky bych bral nabiječku z LIDLU ale tu větší jak prodávali za 1190kč(pomocné startovací zařízení)Ty už ale asi nikde najsou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.