Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno
před 15 minutami, Péťa napsal:

Dnes přišla, je pěkně těžká, to jsem rád :super Ale uložení v kufru je skutečně strašné, napíšu, až mě přejde to nasrání. Já prostě Parkside opravdu nesmím kupovat, vždycky s ním mám problém...

Ořechy srovnej a pak tam vlož plát tenkýho molitanu, oni ho tam dříve dávali, mám tu menší, dvouráčnovou, má teda kufr černej, a tam byl molitan.
Nebo mirelon by tam šel dát.

Odesláno

Našel jsem chvilku, tak to popíšu teď.

To, že byly ořechy poházané, to beru, s tím problém nemám. Protože je tam číňan blbě zastrkal. Po správném domáčknutí jsem to zkoušel a zavřená gola (i bez toho molitanu, který nedávám a nesnáším) drží, nic se nepřesypalo. A to jsem s ní mával a točil víc, než je v běžném provozu obvyklé (pokud zrovna nespadne) :D

Ale naštvalo mě madlo, protože jsem otevřenou golu vzal za madlo a víko s tím, že ji ze země dám na stůl. Madlo je jen zacvaknuté (viz žlutý oválek), zůstalo mi v ruce, gola spadla a celá se vysypala :(

Když je zavřená, tak tenhle problém nastat nemůže.

Vím, je to drobnost, ale to nemůžou ty magoři udělat hned pořádně?

2023-06-22 10.44.07.jpg

Odesláno

:D Já budu rád, když ten kufr vydrží v celku a půjde zavírat. Doteď jsem používal sadu ATX a tam se mi ten kufr rozpadnul :grr Naštěstí nejsem tak zaujatý, jako ty, takže to bude určitě OK :aut :D

Odesláno

taky mame na dilne ATX gola sadu a kufr je sesroubovany okenim (klavirnim ??) pantem

jinac nevim jestli sem to videl v Lidlu nebo na netu - ale sada 3 adapteru na golu do aku vrtacky meli nebo ne ?? z 6hranu na 1/4, na 3/8, na 1/2 ??

a dale chci nahradit obyc vrtacku s priklepem za AKU verzi - jen nevim kterou

Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

dale chci nahradit obyc vrtacku s priklepem za AKU verzi - jen nevim kterou

https://www.lidl.cz/p/parkside-performance-aku-priklepova-vrtacka-psbsap-20-li-b3-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100357989 

Mám verzi b2 a naprostá spokojenost, jede jak divá.
Já to kupoval v sadě v tom velkým hliníkovým kufru, ale nedělej to, sám kufr je strašně těžkej a nepraktickej, šuple funguje blbě, ke konci drhne o hrany. Prodal jsem ho a koupil si normální červenočernej plastovej a je to mnohem lepší.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k rozbalení i já. Z jedné strany bylo vidět, že už do toho někdo lezl - byla přelepená "pečeť". Kufr byl ještě zajištěn "drcpáskou" (nevím, jestli je to standard). Každopádně uvnitř bylo vše na svém místě a nic myslím nechybí :myslim V rychlosti jsem to otestoval a vypadá to OK :)

IMG_20230623_191848.jpg

IMG_20230623_191938.jpg

IMG_20230623_192229.jpg

Odesláno (upraveno)

Poslední dobou když objednáš z lidl shopu, tak bejvá porušený papírový obal. Osobně se mi ještě nestalo, že by přišlo použité zboží ale vím, že pár lidí už to zažilo. Nicméně není to problém vrátit a dostat zboží nové, ale je to otrava. bohužel je to následek toho, že spousta lidí si něco koupí na prodejně, doma rozbalí, třeba s tím něco málo podělají a hned to vrátí. Prodavači to nijak nekontrolují (většina, na jednu stranu chápu, dkyž vidím ten frmol co tam mají) a prostě zboží vezmou a vrátí prachy. To se pak dostane zpět na prodejnu nebo na online shop. 
Drcpásku tam dávají standartně na vše

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 2 hodinami, Péťa napsal:

Drcpáskou jsem to měl zajištěné i já a přelepenou pečeť jsem neměl.

Podle této fotky bych řekl, že měl (vlevo - porušená velká původní, a pak přes ní menší neporušená) :myslim 

Nicméně jsem narazil na nějaké problémy. Na šroubováku moc nedrží prodlužky. A na malé ráčně se zasekává jistící kulička, takže tam ořechy taky moc nedrží :grr Asi to půjde rozhýbat, ale...
Jinak co jsem koukal, tak celkově mi to přijde, že to má tak nějak trochu větší vůle, když to porovnám s tou stávající sadou od ATX. Zítra schválně zkusím přímé porovnání. Zajímavé, že když jsem s tím u Davida dělal, tak mi to přišlo v pohodě :nevim 

Odesláno

No co jsem posbíral info po různých jiných fórech tak celkově jak byla spousta lidí spokojena tak i ti spokojenci hlásí že bohužel kvalita nářadí jde s každou další generací  dolů.  Na druhou stranu já také patřím spíše k těm lidem který si vercajk nemůžou vynachválit. Nám dvě 1/4" golovky a obě toho nadělali spousty pak mám spoustu cajků na aku a taky jsem spokojen. Na dílně máme 1/4" ráčnu která taky spolehlivě funguje. Tuhle velkou sadu jsem chtěl koupit ale nějak jsem prokaučoval sníženou cenu. Takže pořídím ještě jednu Dniprovku a bude klid. 

Odesláno

@MJSytic Dobrý postřeh :super Vzal jsem si brýle a kouknul na to. Je to přesně, jak píšeš. Já to rozdělával na druhé straně a tohodle jsem si nevšiml 😮

A když už jsem kontroloval přelepky, zkusil jsem i ten šroubovák s nástavci a také mi moc nedrží, ale nepřijde mi to jako velký problém. Uvidíme, jak se s tím bude pracovat. Kulička na ráčně se mi nezasekává, snad se Ti rozhýbe. A vůle tam jsou, ale později zkusím svoji původní golu, jestli to není "normální".

Odesláno

K těm Gola sadám, to mi připomíná že když můj taťka před 20ti lety jezdil na "předváděcí akce" pro důchodce, tak dostal takovou malou Gola sadu a s tou by se nedalo udělat nic, tak ji dostal můj (tehdy 5ti letý) syn Kuba na hraní a dost si s ní vyhrál. :D:papa

Odesláno

ja si koupil / teda vybral manzelka zaplatila byl to darek k narozeninam
klasicka sada 96 kusu nebo kolik jich je
cina jak vysita - velikosti sedi ale to osazeni na 4 hran tragedie - orechy mekke vyzvejknou se hned
racny uz vytrhane - ale postupne to doplnuju kvalitnejsim materialem :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...