Péťa Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Dnes přišla, je pěkně těžká, to jsem rád Ale uložení v kufru je skutečně strašné, napíšu, až mě přejde to nasrání. Já prostě Parkside opravdu nesmím kupovat, vždycky s ním mám problém... Pepito a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) Bych sem měl hodit fotku jak dorazila gola za 13k od bernera xD Upraveno 22. červen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
sitler Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 jo, kufry maj strasny vsechny tyhle levnejsi sady. Vubec to nedrzi, nebo to jde pro zmenu blbe vyndat ven... a casem to bude uz jenom horsi. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 před 15 minutami, Péťa napsal: Dnes přišla, je pěkně těžká, to jsem rád Ale uložení v kufru je skutečně strašné, napíšu, až mě přejde to nasrání. Já prostě Parkside opravdu nesmím kupovat, vždycky s ním mám problém... Ořechy srovnej a pak tam vlož plát tenkýho molitanu, oni ho tam dříve dávali, mám tu menší, dvouráčnovou, má teda kufr černej, a tam byl molitan. Nebo mirelon by tam šel dát. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Jo, molitan tam je. On je háček jinde, ale to napíšu večer... Citovat
dracekvo Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Já mám z lídlu kufr s nářadím a na ten si nemůžu teda vůbec stěžovat. Hledal jsem furt něco na byt, kde potřebuju základní nářadí a jedině v lídlu jsem našel kufřík, kde je pouze jedna ráčna. Ještě je výhoda toho spodního patra, kam jsem naházel věci co mi tam chyběli. tu variantu A co už neprodávaj https://www.skrblik.cz/lidl/kufrik-s-naradim-powerfix/ Citovat
MJSytic Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Taky mi přišlo info, že jí mám k vyzvednutí. Takže večer uvidíme, v jakém bude stavu Citovat
Péťa Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Našel jsem chvilku, tak to popíšu teď. To, že byly ořechy poházané, to beru, s tím problém nemám. Protože je tam číňan blbě zastrkal. Po správném domáčknutí jsem to zkoušel a zavřená gola (i bez toho molitanu, který nedávám a nesnáším) drží, nic se nepřesypalo. A to jsem s ní mával a točil víc, než je v běžném provozu obvyklé (pokud zrovna nespadne) Ale naštvalo mě madlo, protože jsem otevřenou golu vzal za madlo a víko s tím, že ji ze země dám na stůl. Madlo je jen zacvaknuté (viz žlutý oválek), zůstalo mi v ruce, gola spadla a celá se vysypala Když je zavřená, tak tenhle problém nastat nemůže. Vím, je to drobnost, ale to nemůžou ty magoři udělat hned pořádně? Citovat
MJSytic Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Já budu rád, když ten kufr vydrží v celku a půjde zavírat. Doteď jsem používal sadu ATX a tam se mi ten kufr rozpadnul Naštěstí nejsem tak zaujatý, jako ty, takže to bude určitě OK Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 taky mame na dilne ATX gola sadu a kufr je sesroubovany okenim (klavirnim ??) pantem jinac nevim jestli sem to videl v Lidlu nebo na netu - ale sada 3 adapteru na golu do aku vrtacky meli nebo ne ?? z 6hranu na 1/4, na 3/8, na 1/2 ?? a dale chci nahradit obyc vrtacku s priklepem za AKU verzi - jen nevim kterou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) před 46 minutami, Havlicek.Lukas napsal: dale chci nahradit obyc vrtacku s priklepem za AKU verzi - jen nevim kterou https://www.lidl.cz/p/parkside-performance-aku-priklepova-vrtacka-psbsap-20-li-b3-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100357989 Mám verzi b2 a naprostá spokojenost, jede jak divá. Já to kupoval v sadě v tom velkým hliníkovým kufru, ale nedělej to, sám kufr je strašně těžkej a nepraktickej, šuple funguje blbě, ke konci drhne o hrany. Prodal jsem ho a koupil si normální červenočernej plastovej a je to mnohem lepší. Upraveno 23. červen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Tak jsem se konečně dostal k rozbalení i já. Z jedné strany bylo vidět, že už do toho někdo lezl - byla přelepená "pečeť". Kufr byl ještě zajištěn "drcpáskou" (nevím, jestli je to standard). Každopádně uvnitř bylo vše na svém místě a nic myslím nechybí V rychlosti jsem to otestoval a vypadá to OK Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Drcpáskou jsem to měl zajištěné i já a přelepenou pečeť jsem neměl. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) Poslední dobou když objednáš z lidl shopu, tak bejvá porušený papírový obal. Osobně se mi ještě nestalo, že by přišlo použité zboží ale vím, že pár lidí už to zažilo. Nicméně není to problém vrátit a dostat zboží nové, ale je to otrava. bohužel je to následek toho, že spousta lidí si něco koupí na prodejně, doma rozbalí, třeba s tím něco málo podělají a hned to vrátí. Prodavači to nijak nekontrolují (většina, na jednu stranu chápu, dkyž vidím ten frmol co tam mají) a prostě zboží vezmou a vrátí prachy. To se pak dostane zpět na prodejnu nebo na online shop. Drcpásku tam dávají standartně na vše Upraveno 23. červen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Klemoň a dýzl ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 před 2 hodinami, Péťa napsal: Drcpáskou jsem to měl zajištěné i já a přelepenou pečeť jsem neměl. Podle této fotky bych řekl, že měl (vlevo - porušená velká původní, a pak přes ní menší neporušená) Nicméně jsem narazil na nějaké problémy. Na šroubováku moc nedrží prodlužky. A na malé ráčně se zasekává jistící kulička, takže tam ořechy taky moc nedrží Asi to půjde rozhýbat, ale... Jinak co jsem koukal, tak celkově mi to přijde, že to má tak nějak trochu větší vůle, když to porovnám s tou stávající sadou od ATX. Zítra schválně zkusím přímé porovnání. Zajímavé, že když jsem s tím u Davida dělal, tak mi to přišlo v pohodě Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 No co jsem posbíral info po různých jiných fórech tak celkově jak byla spousta lidí spokojena tak i ti spokojenci hlásí že bohužel kvalita nářadí jde s každou další generací dolů. Na druhou stranu já také patřím spíše k těm lidem který si vercajk nemůžou vynachválit. Nám dvě 1/4" golovky a obě toho nadělali spousty pak mám spoustu cajků na aku a taky jsem spokojen. Na dílně máme 1/4" ráčnu která taky spolehlivě funguje. Tuhle velkou sadu jsem chtěl koupit ale nějak jsem prokaučoval sníženou cenu. Takže pořídím ještě jednu Dniprovku a bude klid. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 @MJSytic Dobrý postřeh Vzal jsem si brýle a kouknul na to. Je to přesně, jak píšeš. Já to rozdělával na druhé straně a tohodle jsem si nevšiml A když už jsem kontroloval přelepky, zkusil jsem i ten šroubovák s nástavci a také mi moc nedrží, ale nepřijde mi to jako velký problém. Uvidíme, jak se s tím bude pracovat. Kulička na ráčně se mi nezasekává, snad se Ti rozhýbe. A vůle tam jsou, ale později zkusím svoji původní golu, jestli to není "normální". Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 V předchozí generaci také vůli nemám, malý nástavec na bity je takový "volnější", ne že by padal, ale hýbe se na šroubováku. Citovat
Pepito Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 K těm Gola sadám, to mi připomíná že když můj taťka před 20ti lety jezdil na "předváděcí akce" pro důchodce, tak dostal takovou malou Gola sadu a s tou by se nedalo udělat nic, tak ji dostal můj (tehdy 5ti letý) syn Kuba na hraní a dost si s ní vyhrál. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 ja si koupil / teda vybral manzelka zaplatila byl to darek k narozeninam klasicka sada 96 kusu nebo kolik jich je cina jak vysita - velikosti sedi ale to osazeni na 4 hran tragedie - orechy mekke vyzvejknou se hned racny uz vytrhane - ale postupne to doplnuju kvalitnejsim materialem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.