Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Tyhle dveře jsou z modelu MKIII, tedy nemají dole černou nelakovanou lištu. Poslední model měl totiž "vše" v barvě a inovace doznaly i dveře. 

Koukám, že jsem malinko světlejší. 

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nejdřív jsem si říkal, proč tam máš fotku kočičího záchodu s nadílkou.... ale on to bude nejspíš výfuk na šterku,co? 😄 😄

Odesláno

Tyhle Valeo stěrače jsem kupoval taky. Jakmile není úplně mokrý sklo a jedu na senzor stěračů, tak vržou krásně :D

Až mi přijdou brzdy, tak budu muset tu bednu s dílama vyfotit taky, ale já se zásobím na rok dopředu...

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Při výměně výfuku jsme si všiml odstátého nástřiku za předními koly. :roll To jsou ty výspravy emulzí a kamenivem. :bacha

Po otrhání, ořezání a nadávání... 

Za levým přením kolem :nevim

IMG20240615105528.jpg

Za pravým předním kolem :nevim

IMG20240616111338.jpg

Nakonec toho šlo dolů víc než je na fotkách. :nevim

Všechno jsem obrousil, odmastil a stříknul transformátorem rzi od Xintexu. V návodu je napsaný, že stačí aplikovat na očištěný a odmaštěný povrch bez uvolněných částic. 

IMG20240616105438.jpgIMG20240616113218.jpg

Tak uvidíme jak dlouho to vydrží. Přece jenom je to přes 26let starý plech. Nebo pelech? :myslim :D

Upraveno uživatelem radim.1008
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na letních zrenovovaných Cyclonech 🤩 vyměněny 5.dveře a boj s korozí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...