Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 19. 4. 2023 at 19:37, radim.1008 napsal:

Dnes Orlen Miedzylesie Efecta 95 6,88zl. ~ 36,10,- Efecta Diesel 6,76zl. ~ 35,20,-

V Žamberku na Benzině Efecta 95 37,90,-. :roll

Dnes Žamberk Benzina Efecta 95 35,90,-. :nevim Efecta Diesel 30,50,-.

IMG_20230519_172012.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Pokud toto nastane tak to bude zase u sousedu mela a nedivim se tomu jako dobry hospodar nebudu podporovat to cemu se rika nase AU vlaďa 😂

Poptal jsem to u polaku - az prijde / neprijde odpoved tak to sem dam.
Cas jim necham do PO/UT ... ?

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

@Medvěd pro tebe je tankování nafty za padesát Kč asi zábava, ale já jezdím autem hlavně do práce a když ušetřím 500 Kč na nádrž tím, že zajedu 10km do Polska, tak není co řešit. Veškeré "vlastenecké" vyšší principy mi jsou u řiti :aut

Do Německa jezdím kvůli kvalitnějším potravinám, do Polska kvůli levným základním potravinám a masu od řezníka už víc jak 10 let. Stejně tak jezdí němci v pohraničí pro levnou naftu k nám a poláci hlavně pro alkohol. Tady u nás v pohraničí je to prostě normální, že se jezdí tam, kde je to výhodnější. Chápu, že to v Praze vidí lidi jinak a mají strach jet do Polska, protože na Nově říkali, že poláci čechům budou propichovat gumy, když přijedou tankovat a nakupovat - jen hloupé nesmyslné kecy...

Odesláno

Tak ze se navratim k tematu jak jsem "slibil"
Polaci kteri me odpovedeli to vidi spis jako hloupost a nerealne - toz se nechame prekvapit.

Ja byl vcera u Wroclawi a tankoval jsem u nasi oblibene ceny viceme stejne jako u nas v Dobrusce - "lepsi Nafta" PC je celkem jasny agument proc Pl a ne Cz u nas Pc max 1100  ;)

A jak to maji majitele se stejnym motorem muzou se pochlubit .... 

20230529_110516[1].jpg

20230529_110505[1].jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...