Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já tocim 3-4 nádrže za měsíc taky :D. Naštěstí žena jezdí jen málo....  Ale tenhle týden mám už 800 a to zítra tocim prahu a v sobotu Žďár a v neděli možná ještě Hradec Králové :D ... A to radši netaham ze sklepa motorku, protože ta jezdí za 9-10 na 100... 

Odesláno

Ve Svobodě včera na Eurobitce chtěli 47,50/l (benzín), 45,xx/l (nafta), a co sem koukala, už se nevyplácí ani tankovat v PL, tam už je rozdíl v ceně nanejvýš 2,-/l... Děs běs 😕

Odesláno (upraveno)

Včera jsem v PL tankoval N95 za cca 45,20 Kč. Vzhledem k tomu, že cestou do práce to mám na pumpu zajížďku cca 300m, je to pro mě nejlepší řešení. Ale zajíždět tam z větší dálky by mě ani nenapadlo. Ono stačí zajet i pár km do vnitrozemí (https://mapy.cz/turisticka?x=16.3682313&y=50.3955743&z=16&source=osm&id=94377822) a jsou ceny jiné. Jenže to je 2 x 14 km a na to kašlu. Zrovna tak tam nejezdíme pro potraviny, protože se nehodlám přetlačovat s Čechy, kteří tam jezdí s autobusovými zájezdy.

https://www.denik.cz/ekonomika/tankovat-vyhodne-polsko-benzin-ceny-nafta-dobre-casy-ridici-skoncily-20220615.html

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

@Péťa V polsku pro potraviny jen do "vnitrozemi" pri hranicich nas maji polaci radi jako my je tady.
Ted se tam zrovna chystame ale u nasi "vervy" je vetsi rozdil ale i tak se to vratilo do starych koleji a rozdil uz neni co byval.

Odesláno

@Péťa Jak byl rozdíl v ceně 8-10 kč nebo víc, tak sem si klidně do PL zajela jen natankovat, se to prostě vyplatilo i s dojezdem, většinou jsme to ale spojili i s nákupem v Berušce. Sem koukala ještě, že na RobinOil za Trutnovem má asi o korunu levnější benzín než tu ve Svobodě Eurobitka a Benzina. Ale to na té celé nádrži už na ceně stejně není znát .Tak tam budu brát jen pro "dobrej" pocit :D  že beru "levnější" benzín :D 

Odesláno

Já mám rodinu v Českém Těšíně a Havířově a ty jezdí normálně do Polského Těšína i na ty nákupy.
Holt doba se vrací a aniž bych chtěl rozvířit politickou debatu tak je to docela smutné

Odesláno (upraveno)

Hele, já přesedlával na 307 z feldy, byl jsem zvyklý i od táty, který měl jen škodovky, že nádrž 45, max 50 a konec. Když jsem dojel z bazaru na benzinku a už tam bylo 55l a furt to jelo, taky jsem čučel dolů :D Výhoda je to u nafťáků, kolega s 307 1.6hdi 60l nafty a najede 1200-1400. Spotřeba pod 5. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Si říkám, jestli není něco špatně, já dám s 307 tak 850, ale 406 brala kolem desítky, takže jsem najel tak těch 700.

Jj takové přechody znám, 4 roky jsem střídal feldu a 406 a mám dva kamarády, co přesedli do 406 rovnou z favorita :D to byly teprve správné šoky 🤣🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...