Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem jel zase přes Mošnov, tak jsem si u nich koupil kanystr 10 litrový za 150 a natankoval do něj 11 litrů benzínu za 43 korun litr , ať mám taky něco do foroty :aut, a 5 litrů do nádrže, bo víc nevešlo

Odesláno
před 11 minutami, ozzy56 napsal:

... koupil kanystr 10 litrový za 150 a natankoval do něj 11 litrů benzínu za 43 korun litr ...

Takže vlastně litr za 56,60 ... 🤣

Odesláno (upraveno)

@Sawoy   abych pravdu řekl, dostal jsem přeplatek za elektriku 1000 Kč (asi poslední v životě 😂), tak jsem ho hned musel uvalit... 🙈🤣

jinak ten nový kanystr se sejde při výletě do Polska , nakonec to vyjde šul nul ...🤠

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)
V 24. 2. 2022 at 18:43, radim.1008 napsal:

Orlen Miedzylesie Efecta 95 cca 31,60,-

IMG_20220224_183058.jpg

Včera byla Zůza v Miedzylesie na Orlenu pro benzín. Já se válím s teplotou. :roll 

Fotka je od kolegy, kdy tam byl pro naftu.

received_447579927145514.jpeg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Fasoval jsem benzín do sekaček za 41,49/l Snad budou i letos přes NSA nějaký dotace, jinak budeme sekat hřiště na úvěr :roll

Odesláno

:D s tím už u nás nikdo neumí dělat. Kdysi mě to učil táta s dědou, ale že by mi to nějak šlo :roll Ale trochu jetele pro králíky jsem pokosit zvládnul, to je pravda :aut Akorát to hřiště má 5500m2 to by v jednom bylo úplný "Le Mans" :D 

Odesláno

Já jsem chtěl včera nakrmit 807 ale na dvoře v robotě byl servis na stojanu takže nic. Ale je tam nafta za 40,50 Kč/L. Takže natankuju v pondělí až pojedu na ježdění.

@MJSytic no však před mačem dojedou hostující fans se svým vercajkem a posečou společně s fans domácích celé hřiště aby se mohlo hrát 😀 a tím se budou utužovat vztahy mezi fans obou klubů při té společné práci se unaví a nebudou mít pak síly na nějaké kraviny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...