Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pak by ještě mohla bejt možnost,to dojet na doraz a v rámci záruky zavolat asistenčku.Když se to vztahuje na palivo,tak by mělo i na AdBlue,ne?.:myslim 

Sice budeš za joudu,ale budeš jezdit.😂

Scan0012.jpg

Odesláno

Kolega Lihous se mi snaží na svých cestách něco sehnat... ..ale zatím  nikde nic. Ještě měl taky dobrou připomínku, jestli to nemám nějaký rozbitý, sice nový auto, ale ujelo na plnou nádrž AdB jen cirka 6 tisíc km? 

Odesláno

Co se týká Fejsbůbového překupnictví - normálně bych to střílel, aspoň do kolena. :bacha

Přesně kvůli těmhle dobytkům je tento problém. Kdyby to neskupovali i když to nepotřebují a jelo se normálně dál, tak by se to časem vyřešilo a cena by zůstala stejná. :blicismajlik

O5 sorry za :xvul - dneska už nic nenapíšu :ticho

Odesláno (upraveno)

...tvl... to uz prestava byt prdel ...  meli dovezt AdB na pumpu do Globusu (MOL) a ted jsem tam volal .. a pry nemaji.... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Hele byl jsem teď u kámoše na krámě. Vím že tam mívá pod stolem zašité 2-3 desítkové kanystry tak jsem si říkal vemeš dva jeden nějak pošleš BubakGS a ten druhej snadno udáš.  Tak jsem tam nakráčel a říkám pane vedoucí dej mi ty dva schované kanystry AdBlue a kanystr oleje a on povídá no olej bezevšeho ale AdB nemám včera sem prodal poslední chlap přišel a že aspoň pětilitrovku a já mu říkám mám tu poslední desetilitr tak ho sem dejte a dal mi o 300 Kč víc než jsem chtěl že prej to nikde nemůže sehnat. 

Guest Petr 3008
Odesláno
před 2 hodinami, BubakGS napsal:

meli dovezt AdB na pumpu

a nedovezou, to si buď jistej, Co kde bude všechno půjde přednostně do firem, jinak nastane total chaos

Odesláno (upraveno)

Se vsadím že by nebyl problém tě udat🤣🤣

Stoprocentně by se nějaky závistivec našel

Radši bych si za ty prachy koupil rychle benzínový auto než jejich cena vyletí do kosmu

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 26 minutami, sitler napsal:

tvl, ze bych vytahl 27 000,- a dolej si do frydku pro to 1000l IBCcko a pak to rozprodal za 50/l ... :D :D  :D  . Rekl bych, ze by to nebyl problem udat :D  :D

Takhle se začíná s podnikáním.🤣

Ale prodat musíš za 80 aby ti po zaplacení nákladů a odvodů zůstal nějakej zisk. 

Odesláno

Dneska se na ONO v Mošnově podařilo natankovat Adblue,vlezlo mi do auta na vycvaknutí necelých 7litrů pro jistotu načůráno i 10l do kanystru,cena prozatím stále 16,90/l. Cestou jsem projžděl i kolem benzinek EuroOil, které Adblue už prodávají za 49,90 - ho*ada :nevim

Odesláno

Já si byl sosnout zas 100l optimaldieselu na EuroOil Zdice, 35,20 za litr (bez bio, do -20°C, může začít mrznout 😉 ). 

Jinak AdBlue měli za 49,90 a LPG za 17,90

Jo a v Hořovicích v audodílech K2 psali na dveřích že AdBlue maj ve 20l kanystrech, ale cenu netuším.

Odesláno (upraveno)

..šťastný to lidi. Tady o AdB nezavadíš ani omylem. Se nakonec budu muset vypravit do Ostravy k těm šmelinářům s AdB z Polska... 😀

Jinak teda děkuju všem, co se mi pokusili pomoct. S Lihousem jsme i pěkně pokecali o autech....

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...