Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem ti Pepito moc a moc držel pěsti aby ti to vyšlo a dobře dopadlo,a věř,že ti přeju aby ti to zdravíčko šlo furt prič jen k lepšímu,jsem rád,že ti to dopadlo dobře a obdivuju tvoji bojovnost,tak ať ti to vydrží :super

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Sice jsem možná o pár let mladší nicméně z toho co slýchám okolo se dnes vážné komplikace nevyhýbají ani lidem v kategorii 20+ či v mém případě 30+ .. Už jsem z mého okolí zaznamenal i případ kluka cca 22 let, kterému prý diagnostikovali rakovinu plic (pravda, jestli je to potvrzené může si za to sám, cca 10 let "huli jak fabrika" jak se říká, ale stejně). A v mém nejbližším okolí zase člověk s problémy se zlucnikem, které by mohly vyústit az v jeho úplné odebrání (což nechci aby vyznělo že stavím na roveň s rakovinou). Takže i já se tímto připojují a držím palce, ať je VŠE V POHODĚ ! :papa;)

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Pepito je skvely clovek, kterého si velice vazim. Takový náš symbol vitezstvi.

Děkuji Honzo,ale jsem jen obyčejný chlap,který si chce ještě prodloužit život :papa

Odesláno

dnes lidi okolo třicítky maj nemoci,  které byli běžné až u lidí po padesátce...a to nám prodlužují odpracovaná léta.

Petře,máš úplnou pravdu,ale nikdo s tím nic neudělá,proto musíme bojovat a užívat života :papa
Odesláno

Co my po třicítce už tady máme něco za sebou. Ale co mladý kluci okolo dvaceti. Včera to byl týden co volal strýc že jeho nejstarší vnuk zemřel. Měsíc po dvacátých narozeninách. Navečer přijel z Plzně (studoval tam VŠ) a strýc mu prý říkal vem si kvádro a pojeď se mnou a s bábou na ples ať si můžu dát pivo a mladej mu odpověděl jsi měl zavolat v tejdnu abych si vzal kvádro domů mám ho na pokoji na koleji. Někdy kolem půlnoci si šel lehnout a ráno když nešel ke snídani tak sestřenka poslala prostředního kluka ať ho vzbudí no a už ho nevzbudil. Tak volali sanitku a doktor od sanity řekl jen je mi to líto ale je už dvě možná tři hodiny po smrti. Tak všechny ty úřední postupy nařídili i pitvu a nepřišli vůbec na nic proč se to stalo. V úterý jedeme na pohřeb, ani trochu se mi tam nechce.

Omlouvám se pokud je to mimo téma ale nějak to na mě padlo a musel jsem to ze sebe pustit ven.

Odesláno

V mém okolí švagr měl rakovinu plic, dřív kouřil, ale jinak celý život cvičil, předělal komplet byt a potom i barák, nikdy nebyl na dovolené. A když mu bylo 40, v podstatě vše hotové a mohl si užívat života, zjistili mu rakovinu a do půl roku konec. :(

Můj spolužák měl v 25 rakovinu varlat, měl tam o jednu kuličku navíc :D. Ale tam do dopadlo dobře. 

Člověk o rakovině slýchá docela často, ale Pepito nám dává naději, že se s ní dá bojovat, porazit a užívat si života. 

Držím palce, ať tu s námi Pepito, ale i další jsou ještě dlouhá léta. :papa

Odesláno

V mém okolí švagr měl rakovinu plic, dřív kouřil, ale jinak celý život cvičil, předělal komplet byt a potom i barák, nikdy nebyl na dovolené. A když mu bylo 40, v podstatě vše hotové a mohl si užívat života, zjistili mu rakovinu a do půl roku konec. :(

Můj spolužák měl v 25 rakovinu varlat, měl tam o jednu kuličku navíc :D. Ale tam do dopadlo dobře. 

Člověk o rakovině slýchá docela často, ale Pepito nám dává naději, že se s ní dá bojovat, porazit a užívat si života. 

Držím palce, ať tu s námi Pepito, ale i další jsou ještě dlouhá léta. :papa

Milane,život je někdy krutý..

Já jsem měl před nemocí docela stresovou a fyzickou zátěž:

Bylo mi 46let,pracoval jsem v OKALe v kanceláři,třikrát v týdnu chodil na večerní studium na gympl,hrál hokej a všeobecně sportoval (amatérsky),pak přišel rozvod a já se bál že přijdu o syna(Jakuba).Přestěhoval se do městského bytu,který jsem sám po večerech a víkendech osm měsíců rekonstruoval a když už jsem si myslel že už bude klid,tak přišla ta zk**vená nemoc :(

A pak když to přežiješ,díváš se na svět úplně jinýma očima ;)

Milane a všichni co mě podporujete MOC,MOC,MOC VÁM OPĚT A ZASE DĚKUJI.

Velmi si vážím vaší podpory :super:papa

Odesláno

holka z rodiny je vyfocená na kalendáři pro mamahelp 

na převozce jsem trávil většinu času na takových místech ,jako je HOKA FN Ol , 5té patro Bohunice Brno, pod MRč. II Nový Jičín , tmavě modrý baráky vzadu u plotu Poruba (vedle plicního) ,kde se chodí po schodech to toho labyrintu chodeb....

na to není co říct...

změníš pak vše , barvu vlasů ,chlapa ,babu,auto , práci  ...vše ostatní je až za tím.Pak je i pád na hubu pohyb vpřed.

Odesláno

holka z rodiny je vyfocená na kalendáři pro mamahelp 

na převozce jsem trávil většinu času na takových místech ,jako je HOKA FN Ol , 5té patro Bohunice Brno, pod MRč. II Nový Jičín , tmavě modrý baráky vzadu u plotu Poruba (vedle plicního) ,kde se chodí po schodech to toho labyrintu chodeb....

na to není co říct...

změníš pak vše , barvu vlasů ,chlapa ,babu,auto , práci  ...vše ostatní je až za tím.Pak je i pád na hubu pohyb vpřed.

S tou poslední větou máš úplnou pravdu :super

Ty jsi jezdil nebo ještě jezdíš s převozovou sanitkou?

To se asi aspoň od vidění známe,že? :myslim:papa

Odesláno

již jsem toho zanechal ,nedávno jsem si to ještě vyzkoušel ,ale jak člověk jde jinam v životě ,jak se mění proirity ,potřeby ,nastoupí další vzdělávání a jiná práce,už to těžko vrací zpět.

Ksichty nejsou důležité ,důležitější je ,co si dneska udělal nebo neudělal.

Odesláno

Já jsem taky změnil zaměstnání a od 1.3. už nejezdím se sanitkou. Vrátil jsem se ke své profesi a pracuji jako seřizovač a údržbář. Mám klid a větší plat :super

Tak ať se Ti daří :papa

• O 4 roky později...
Odesláno

Myslel jsem že už toto téma a vlákno uzavřeme, ale osud to změnil.

Už tak tři čtvrtě roku mám problém s trojklanným nervem a před dvěma měsíci doktoři zjistili, že je to od zubu, ale než mi ho vytrhli, tak mě poslali na magnetickou rezonanci aby si byli jistí. A při té magnetické rezonanci se náhodně našel útvar v mozku. Byl jsem objednán na opětovnou magnetickou rezonanci s kontrastní látkou. Naštěstí je to nezhoubné, ale budu pozorován a když se to doktorům nebude zdát, tak bude operace. Snažím se na to nemyslet, ale už to mám v hlavě (myšlenku). 

Proč vám to tu vlastně píšu,jste už 13 let moje druhá rodina a všichni zde probíráme kde co, tak proto.. :super

Nebojte se, nikam neodcházím. Mě se jen tak nezbavíte. :D

Těším se na sraz až se zase s vámi uvidím. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...