Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja by som ho poucil obuskom, ze by sa z toho pogrcal :D ... ako nic proti takymto \"ludom\", je ine ked chce policajt buzerovat, ine je ked niekoho normalne zastavi, aj ked je to len \"mestsky\" :roll

Odesláno

Tak jsem to zkouknul celý a musim teda říct,je dobrej a dost si věřil a myslim že má dost slušnej přehled,co si může k nim dovolit.Jo dobrý poučný videjko:potlesk

Odesláno

Ja jsem se na to dival uz vcera a prijde mi ze vsechno bylo spis naraficene na MP.

Jedna otazka: Kdyz jede na mopedu z hospody a nenafouka a pritom ho nekdo bonzne ze jede napity z hospody......Prijde mi to divne.

A jinak,ma nastudovany jeden maximalne dva zakony.

Takze chlapec dela borce,ale kdyby vytahl MP jiny zakon tak by jsem ho chtel blbecka videt.

Video poucne spis pro policajty aby si dali pozor na takove zmetky jak je tady ten pan.

Nechci se zastavat policajtu,ale kazdy mame svoji praci.Kazdy se ji snazime delat co nejlepe.

Odesláno

No hlas pána mi hodně ale hodně připomíná jednoho hodně známého řádného člena clubu....a to bez prdele.....ale co vím tak nemá skútr.....

[upravil dne 11-10-10 od Přema]

Odesláno

na muj vkus ma dotycny jedinec az moc arogantni tón jak policajty nemam rad tak tohle jim nezavidim ... pardon ale jednani se zmrdem neni nikdy lehke

Odesláno

Zatím se mi vždycky vyplatilo se s policajtama normálně dohodnout - se stáťákama většinou zcela bez problémů, s MPkama je to někdy složitější, ale jde to. Pokud mně náhodou zastaví, na 90% k tomu mají ode mně podnět (rychlost, telefon apod.) a tedy se vyplatí posypat si hlavu popelem a přiznat chybu. Zbývajících 10% patří do kategorie běžné silniční kontroly a tu chápu jako nutné zlo, které holt k provozu na silnici patří. Dotyčný \"školitel\" (podle mně spíš provokatér) se snaží si dokázat, že má navrch - já bych ale na jeho místě jednal úplně jinak (a přijde mi to poněkud normálnější).

Odesláno

ja co si takhle vybavim situace za cca posledni 1 rok tak mne cca 3x staveli a 1x predvolali k vysvetleni (rychlosti) .. to staveni byla 2x rutina (doklady, dychani), jedenkrat typicka buzerace ve stylu \"sef nam naridil at vam tam neco najdem a zkasnem vas\" .... jo - nasli mi proslou lekarnicku, ani to nedalo moc prace. Ale presne jak pises Medvede priznal jsem,ze jsem to podcenil, nabidl ze kdyz budou mirny zaplatim to na miste a \"vyvazl\" jsem z toho s petistovkou a jel jsem pryc ...

Odesláno
No hlas pána mi hodně ale hodně připomíná jednoho hodně známého řádného člena clubu....a to bez prdele.....ale co vím tak nemá skútr.....

dneska za nim jedu, tak se ho zeptam :) taky je mi ten hlas povedomej :D

Odesláno

Ahoj.

Taky jsem si to video prohlédl až do konce a pak přečetl několik reakcí. Je ti typická ukázka toho, že \"Zvláštní\" jedinci se najdou na obou stranách barikády. Tady to byl jeden rádoby chytrý řidič skůtru a teď má určitě pocit jak je dobrej. NENÍ.

O mentálních kvalitách pisatelů reagujících na toto video svědčí smůška vulgarit nejhrubšího zrna. Udivuje mě jen, že správce serveru takovéto příspěvky vůbec pustí. Zrovna včera mě stavěla hlídka PČR - běžná kontrola - \"Fouk\" 3x0 a odjezd.

Dohromady asi 3 minuty. Tolik na obranu MP a PČR.

A teď z druhé strany:

Parkovacích automatů příbývá jako hub po dešti a přehlédnout placené stání není žádný problém obzvlášť ve změti značek, které zakrývají jedna druhou. Nicméně zaparkoval jsem, zaplatil vhozením příslušného obolusu do automatu a čekal na manželku až se vrátí z nějakého nákupu. Při čekání jsem si všiml, že auto parkující na konci ulice odjelo, tak jsem popojel aby to žena něla blíž. Po nejakých 5-ti minutách ťukání na okénko a MP se mě ptá na platný parkovací lístek. Podal jsem mu ho a on po chvilce přemýšlení dospěl k názoru, že parkovací lístek jsem si zakoupil v automatu cca 100 m vzáleném a že tady stojím neoprávněně protože tady je automat ten, u kterého právě stojím (koukal jsem na něj asi 2m daleko) Řekl jsem mu, že na park. lístku je uvedena pouze ulice nikoli konkrétní stání (parkovací místo) - bez reakce. Následoval dotaz zda jsem ochoten zaplatit blokovou pokutu. Chystal jsem se vytočit D.A.S. když ke strážníkovi přistoupil občan Romské národnosti a požádal ho zda by mu nepřečetl kolik má zaplatit za parkování s tím že neumí číst. Strážník mu ochotně vyhověl a vrátil se ke mě dořešit zmíněnou pokutu. Zeptal jsem se ho zda mu nebylo na tom Romovi něco divné, chvíli na mě nechápavě koukal, tak jsem se zeptal \"Jak asi ten Rom udělal řidičák, když neumí číst\"? Dopadlo to tak, že sklapnul desky a odkráčel. A můžu se je dohadovat PROČ.

Jedince mdlého rozumu najdete všude.:papa

Odesláno
I Ferry zná pana \"Jasného\"? :D To by mě zajímalo, kdo to je a jestli to je ten člen P-Clubu. Takový hovado by bylo dobré vědět, kdo to je.

No asi si to necháme pro sebe.....bo Ferry měl někoho jiného v merku než já i když ten můj adept by se asi hodně divil a už v tomto tématu i psal......:D:D:D:D

Odesláno

Z jaké důvodu vůbec pořizoval video záznam motocyklista?? Jaképak poučení, když je normální kontrola besip? ,,Plácal\" tam samé nesmysli. Je to opravdu vrchol, co vše si dovolil !!! Opravdu.

Odesláno

Ale kdepak. Policistům (především eMPíkům je potřeba znpříjemňovat život jak jen to jde, vždyť oni dělají to samé i nám, tak nevidím důvod, proč si na ně ten človíček nemohl \"došlápnout viz video. ;)

Odesláno

FrantaCV: a ten Rom, co šel zaplatit parkovné, byl řidič nebo spolujezdec?

Přema: Tak se zase nic nedozvim :( Ale doufám, že tady na Clubu nemáme takovéto jedince (hulváty). ;)

Peugeot09: Pokud se budeš snažit policistovi znepříjemnit výkon jeho práce, tk počítej s tím, že i on ti bude znepříjemňovat život a také tvé peněžence. Nevěř tomu, že by se na žádném autě nenašlo něco, za co by se dala dát pokuta. Většinou takové trapné pokusy, jako je to video, stejně skončí jako rána do prázdna. Někdo se snaží se pobavit na účet policie a stejně si k ničemu nepomůže, maximálně se mu uleví z jeho mozkového zatmění a stresu, ale sám příjde o svůj čas a možná ještě o peníze, pokud bude hodně drzej.

Odesláno

Měšťák byl trouba. Když na něj ten kluk začal vytahovat, zda po něm požaduje vysvětlení, měl místo toho blekotání říct \"NE\" a následně jej vyzvat k dechové zkoušce, a na nic se neptat. Jeho chyba, že se snažil dál ptát na tu pitomou otázku \"požil jste před jízdou?\", kór když už si s ní jednou naběh.

Odesláno

oddie: opět jsi to vystihl velmi přesně. Ten pilot byl na koni právě proto, že mu tam strážníček pomohl. Nechal se utáhnout na vařený nudli. A když už teda pilot řekl, co se mu nezdá, měl orgán spíše, než volat PČR, pilota poučit a pokračovat v provádění kontroly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...