Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní zástěrky  

1. 1. Zadní zástěrky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval som nechať.

Kedysi ma učili že predné zásterky sú na ochranu môjho auta a zadné na ochranu áut za mnou. Takže môj názor je že ak ich necháš tak tým dáš najavo svoju ohľaduplnosť voči ostatným.

Odesláno

Se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy zadní zástěrky byly na autech povinné- dokonce bylo i přesně definováno, jak vysoko mohou být maximálně nad vozovkou.

Za mě rozhodně nechat.

Odesláno

Nechat. V dešti člověk hned pozná zda auto před ním má zástěrky. Nikdy jsem neměl auto bez zástěrek a na 407mu jsem si koupil jak přední tak i zadní. A myslím, že ani nevypadají tak špatně.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Hlasoval som nechať.

Kedysi ma učili že predné zásterky sú na ochranu môjho auta a zadné na ochranu áut za mnou. Takže môj názor je že ak ich necháš tak tým dáš najavo svoju ohľaduplnosť voči ostatným.

Souhlasím plně s tebou a i zastávám tento názor !!!

Odesláno

Ahoj, já jsem pro to nechat je na autě. Sundával bych je jenom v případě, že bych se stěhoval do Německa. Tam potřeba nejsou, protože na silnici mají za deště jenom vodu bez bordelu.

Odesláno

Zázračná země, to Německo, kde se nepráší a voda okamžitě očistí silnici. Anebo tam prší nadvakrát? Prvně, že oplachne silnici od prahcu a pak že prší načisto?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...