Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,chtěl bych se s vámi podělit o můj nepříjemný zážitek z tohohle prodlouženého víkendu.Byl jsem s rodinou na chatě u známých ve Stříbrné skalici.Jestli to tam někdo znáte jistě víte,že se tam dostanete z dálnice D1 přes mesto Sázavu.A právě po sjetí z dálnice jsem jel směr Sázava pokračoval po hlavní a přijel na křižovatku.Jel jsem asi 60 a když jsem byl už téměř v křižovatce tak se z leva z vedlejší přihnala 205.Musel jet nejmín 100km/h a to ještě ubírám protože se tam objevila velmi rychle.Okamžitě jsem brzdit co to šlo a už už jsem viděl že to dopadne špatně.Naštěstí to jen odnesla spz,držák spz no poměrně dost odřený nárazník.Co mě ale vytočilo nejvíc(a to je slabé slovo) dotyčný se ani neobtěžoval zastavit a zeptat se jestli se někomu něco nestalo(měl jsem v autě malé dítě) a podívat se jakou škodu způsobil.Jen přidal a co nejrychleji ujížděl pryč.A tak mu chci \'\'poděkovat\'\' za škodu kterou mi způsobil i když si myslím že na tomto fóru asi není a i kdyby byl jistě by se nepřiznal.Přesto všechno jsem rád že se nikomu nic nestalo a i auto z toho vyvázlo relativně dobře.

Odesláno

Upozornění předem: delší, nudné a bez zajímavé pointy (výrazně slabší obdoba příspěvku nahoře, ale taky Peugeot)

V pátek jsme jeli na výlet do Ratibořic (Babiččino údolí) a na Kuks. Nějaký ten km před Českou Skalicí se mi přilepila na zadní nárazník tmavě modrá 406ka s mladíkem za volatem, kterému se zjevně mých \"výletních\" 85-90 km/h zdálo krajně málo. Z dlouhé chvíle vlál vlevo vpravo vlevo vpravo ... ale jak už to bývá, k předjetí se neměl. Ve Skalici jsem odbočoval doleva do Ratibořic, za zatáčku křižovatky není vidět, takže když se z protisměru vyvalil nějaký offroad, musel jsem se ztáhnout kousek zpět a přibrzdit. To byl ovšem zásadní problém pro onoho lepiče, který o co pomaleji brzdil a točil volantem, o to rychleji našel cestu na klakson. Výsledkem nebyly odřené blatníky, jen několikaminutová kanonáda mojí přítelkyně, která nemá ráda, když v autě (i jinde) sprostě nadávám. Nuco, o to usilovnější pak bylo prvomájové usmiřování. Tímto dotyčného 406kaře s něco Z něco - něco něco něco něco na RZ zdravím :P

[upravil dne 3/5/09 *jose_106*]

Odesláno

Takichto magoru je vsude kopec. Bohuzel, stavaju sa sucastou silnic.

A ono policiste, radsi aby cihali na tyto hajzliky, a im podobne, radsi strihnou dalekohledem kdo nema pas ... Skoda reci ...

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Upozornění předem: delší, nudné a bez zajímavé pointy (výrazně slabší obdoba příspěvku nahoře, ale taky Peugeot)

V pátek jsme jeli na výlet do Ratibořic (Babiččino údolí) a na Kuks. Nějaký ten km před Českou Skalicí se mi přilepila na zadní nárazník tmavě modrá 406ka s mladíkem za volatem, kterému se zjevně mých \"výletních\" 85-90 km/h zdálo krajně málo. Z dlouhé chvíle vlál vlevo vpravo vlevo vpravo ... ale jak už to bývá, k předjetí se neměl. Ve Skalici jsem odbočoval doleva do Ratibořic, za zatáčku křižovatky není vidět, takže když se z protisměru vyvalil nějaký offroad, musel jsem se ztáhnout kousek zpět a přibrzdit. To byl ovšem zásadní problém pro onoho lepiče, který o co pomaleji brzdil a točil volantem, o to rychleji našel cestu na klakson. Výsledkem nebyly odřené blatníky, jen několikaminutová kanonáda mojí přítelkyně, která nemá ráda, když v autě (i jinde) sprostě nadávám. Nuco, o to usilovnější pak bylo prvomájové usmiřování. Tímto dotyčného 406kaře s něco Z něco - něco něco něco něco na RZ zdravím :P

[upravil dne 3/5/09 *jose_106*]

Vy máte ale příhody :D

Je zajímavé, že mně se takovéhle věci nestávají. Asi je na mě nějak na dálku poznat, že bych na to lepení a zatroubení odpověděl razantním šlápnutím na brzdu, nebo co. Vzhledem k tomu, že auto zezadu vydrží řádově více než zepředu, a nadto díly na zadek všude zbývají a stejně se neprodají...

Odesláno

Oddie: njn, v únoru repasovaná zadní náprava, v dubnu nová stk, přítulka v autě, šlápni si na brzdu...

Alespoň že nebyl místní, tak mě ani nenutil zanevřít na ten pěkný kus krajiny :-)

Odesláno

Doma ve sklepě se válející zadní nárazník a zadní vrata, úhrnem prodejné za 3 litry s bídou, a pojišťovna za ně zaplatí 30, nešlápni si na brzdu, když do tebe někdo schválně najíždí :P

Čímž bych chtěl upozornit milé \"lepiče\", že lidí, kterým se vyplatí něco takového udělat, jezdí po silnicích velmi, velmi mnoho, a na rozdíl ode mě vám to udělají klidně schválně kdykoliv. Já pouze ve vyložené sebeobraně...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Doma ve sklepě se válející zadní nárazník a zadní vrata, úhrnem prodejné za 3 litry s bídou, a pojišťovna za ně zaplatí 30, nešlápni si na brzdu, když do tebe někdo schválně najíždí :P

Čímž bych chtěl upozornit milé \"lepiče\", že lidí, kterým se vyplatí něco takového udělat, jezdí po silnicích velmi, velmi mnoho, a na rozdíl ode mě vám to udělají klidně schválně kdykoliv. Já pouze ve vyložené sebeobraně...

Rozumím Ti - ale je fakt, že když máš v autě ženu a prcka, tak se snažíš kolizním situacím vyhýbat a chováš se poněkud jinak, než když jedeš sólo.

Odesláno

lepicom zvyknem jemne stupit na brzdu - len aby sa rozsvietili brzdove svetla - to je potom vytrubovania aky som ja strasny debil a co som si to len dovolil - najradsej su ked im to spravim v zakrute :D

Odesláno

Takže mi teoreticky stačí šlápnout na brzdu.. Když potkám nějaký lepidlo? Bude mít vinu on téměř na 100%?! :D Potřeboval bych zpravit zadní nárazník..

Jelikož mi nějakej další magor nacouval do auta a ujel. :bacha

[upravil dne 4.5.2009 Bratr]

Odesláno

no s tím šlápnutím na brzdu... jedu pade v obci, někomu se to nezdálo tak mě předjel a za obcí když jsem ho chtěl předjet já tak to zadupl... no brzdil jsem i očima, naštěstí v protisměru nic nejelo tak jsem to vzal tama...

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

Takže mi teoreticky stačí šlápnout na brzdu.. Když potkám nějaký lepidlo? Bude mít vinu on téměř na 100%?! :D Potřeboval bych zpravit zadní nárazník..

[upravil dne 4.5.2009 Bratr]

já myslím že mít bude, ale musíš to udělat šikovně a svíst to na zajíce nebo tak něco, on pak nedodržel bezpečnou vzdálenost tudíž je vina jeho...

Odesláno

MNě asi před rokem vytlačila ve Zlíně 1203ka do protismněru, borec telefonoval, a nedával pozor. A když jsem na toho osla lehce zatroubil jestli je normální, tak se na mně začal lepit a na křižovatkách najíždět na milimetry.To už jsem byl lechce podrážděný. A když mně předjel a zašlápl naplno tak jsem to nevydržel rozblikal vystražné Udělal tři skoky a držel to hovado pod krkem.

Jel jsem na oslavu v kvádru, tak si dokážete představit jaká to byla šou na té křižovatce. Nikdo si neodvážil zatroubit nebo nás objed. Po pár minutách výmněny názorů no spíše z mojí strany ten kretén asi pochopil že to přehnal a já v klidu sednul do auta a jel dál. Manželka mně asi po hodině řekla že tak steklého mně ješté nikdy neviděla.

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

Zatáhni ručku, to je větší legrace, když se Ti nerozsvítí brzdový světla ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...