pinc Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Ahoj všichni,chtěl bych se s vámi podělit o můj nepříjemný zážitek z tohohle prodlouženého víkendu.Byl jsem s rodinou na chatě u známých ve Stříbrné skalici.Jestli to tam někdo znáte jistě víte,že se tam dostanete z dálnice D1 přes mesto Sázavu.A právě po sjetí z dálnice jsem jel směr Sázava pokračoval po hlavní a přijel na křižovatku.Jel jsem asi 60 a když jsem byl už téměř v křižovatce tak se z leva z vedlejší přihnala 205.Musel jet nejmín 100km/h a to ještě ubírám protože se tam objevila velmi rychle.Okamžitě jsem brzdit co to šlo a už už jsem viděl že to dopadne špatně.Naštěstí to jen odnesla spz,držák spz no poměrně dost odřený nárazník.Co mě ale vytočilo nejvíc(a to je slabé slovo) dotyčný se ani neobtěžoval zastavit a zeptat se jestli se někomu něco nestalo(měl jsem v autě malé dítě) a podívat se jakou škodu způsobil.Jen přidal a co nejrychleji ujížděl pryč.A tak mu chci \'\'poděkovat\'\' za škodu kterou mi způsobil i když si myslím že na tomto fóru asi není a i kdyby byl jistě by se nepřiznal.Přesto všechno jsem rád že se nikomu nic nestalo a i auto z toho vyvázlo relativně dobře. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 bohužel--těchto případů bude přibývat, gaunerů bude přibývat , ale rád bych věděl,zda je od nás Citovat
zzipCZ Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 třeba nemněl ani řidičák a proto ujel takovejch blbu jezdí čím dál víc:nevim Citovat
*jose_106* Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Upozornění předem: delší, nudné a bez zajímavé pointy (výrazně slabší obdoba příspěvku nahoře, ale taky Peugeot) V pátek jsme jeli na výlet do Ratibořic (Babiččino údolí) a na Kuks. Nějaký ten km před Českou Skalicí se mi přilepila na zadní nárazník tmavě modrá 406ka s mladíkem za volatem, kterému se zjevně mých \"výletních\" 85-90 km/h zdálo krajně málo. Z dlouhé chvíle vlál vlevo vpravo vlevo vpravo ... ale jak už to bývá, k předjetí se neměl. Ve Skalici jsem odbočoval doleva do Ratibořic, za zatáčku křižovatky není vidět, takže když se z protisměru vyvalil nějaký offroad, musel jsem se ztáhnout kousek zpět a přibrzdit. To byl ovšem zásadní problém pro onoho lepiče, který o co pomaleji brzdil a točil volantem, o to rychleji našel cestu na klakson. Výsledkem nebyly odřené blatníky, jen několikaminutová kanonáda mojí přítelkyně, která nemá ráda, když v autě (i jinde) sprostě nadávám. Nuco, o to usilovnější pak bylo prvomájové usmiřování. Tímto dotyčného 406kaře s něco Z něco - něco něco něco něco na RZ zdravím [upravil dne 3/5/09 *jose_106*] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Takichto magoru je vsude kopec. Bohuzel, stavaju sa sucastou silnic. A ono policiste, radsi aby cihali na tyto hajzliky, a im podobne, radsi strihnou dalekohledem kdo nema pas ... Skoda reci ... Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: *jose_106* Upozornění předem: delší, nudné a bez zajímavé pointy (výrazně slabší obdoba příspěvku nahoře, ale taky Peugeot) V pátek jsme jeli na výlet do Ratibořic (Babiččino údolí) a na Kuks. Nějaký ten km před Českou Skalicí se mi přilepila na zadní nárazník tmavě modrá 406ka s mladíkem za volatem, kterému se zjevně mých \"výletních\" 85-90 km/h zdálo krajně málo. Z dlouhé chvíle vlál vlevo vpravo vlevo vpravo ... ale jak už to bývá, k předjetí se neměl. Ve Skalici jsem odbočoval doleva do Ratibořic, za zatáčku křižovatky není vidět, takže když se z protisměru vyvalil nějaký offroad, musel jsem se ztáhnout kousek zpět a přibrzdit. To byl ovšem zásadní problém pro onoho lepiče, který o co pomaleji brzdil a točil volantem, o to rychleji našel cestu na klakson. Výsledkem nebyly odřené blatníky, jen několikaminutová kanonáda mojí přítelkyně, která nemá ráda, když v autě (i jinde) sprostě nadávám. Nuco, o to usilovnější pak bylo prvomájové usmiřování. Tímto dotyčného 406kaře s něco Z něco - něco něco něco něco na RZ zdravím [upravil dne 3/5/09 *jose_106*] Vy máte ale příhody Je zajímavé, že mně se takovéhle věci nestávají. Asi je na mě nějak na dálku poznat, že bych na to lepení a zatroubení odpověděl razantním šlápnutím na brzdu, nebo co. Vzhledem k tomu, že auto zezadu vydrží řádově více než zepředu, a nadto díly na zadek všude zbývají a stejně se neprodají... Citovat
*jose_106* Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Oddie: njn, v únoru repasovaná zadní náprava, v dubnu nová stk, přítulka v autě, šlápni si na brzdu... Alespoň že nebyl místní, tak mě ani nenutil zanevřít na ten pěkný kus krajiny :-) Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Někdy stačí zadní mlhovky (když jsou dvě) a je po problému. Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Doma ve sklepě se válející zadní nárazník a zadní vrata, úhrnem prodejné za 3 litry s bídou, a pojišťovna za ně zaplatí 30, nešlápni si na brzdu, když do tebe někdo schválně najíždí Čímž bych chtěl upozornit milé \"lepiče\", že lidí, kterým se vyplatí něco takového udělat, jezdí po silnicích velmi, velmi mnoho, a na rozdíl ode mě vám to udělají klidně schválně kdykoliv. Já pouze ve vyložené sebeobraně... Citovat
Edison Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Bych taky potřeboval na služebním udělat novej zadek. V servisu to odhadli na 70 ticek... ;-) Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: oddie Doma ve sklepě se válející zadní nárazník a zadní vrata, úhrnem prodejné za 3 litry s bídou, a pojišťovna za ně zaplatí 30, nešlápni si na brzdu, když do tebe někdo schválně najíždí Čímž bych chtěl upozornit milé \"lepiče\", že lidí, kterým se vyplatí něco takového udělat, jezdí po silnicích velmi, velmi mnoho, a na rozdíl ode mě vám to udělají klidně schválně kdykoliv. Já pouze ve vyložené sebeobraně... Rozumím Ti - ale je fakt, že když máš v autě ženu a prcka, tak se snažíš kolizním situacím vyhýbat a chováš se poněkud jinak, než když jedeš sólo. Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Z čehož plyne poučení - nevozit ženu a prcka autem. Chodit pěšky je zdravější Citovat
automale Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 lepicom zvyknem jemne stupit na brzdu - len aby sa rozsvietili brzdove svetla - to je potom vytrubovania aky som ja strasny debil a co som si to len dovolil - najradsej su ked im to spravim v zakrute Citovat
Bratr Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Takže mi teoreticky stačí šlápnout na brzdu.. Když potkám nějaký lepidlo? Bude mít vinu on téměř na 100%?! Potřeboval bych zpravit zadní nárazník.. Jelikož mi nějakej další magor nacouval do auta a ujel. [upravil dne 4.5.2009 Bratr] Citovat
Lentilka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 no s tím šlápnutím na brzdu... jedu pade v obci, někomu se to nezdálo tak mě předjel a za obcí když jsem ho chtěl předjet já tak to zadupl... no brzdil jsem i očima, naštěstí v protisměru nic nejelo tak jsem to vzal tama... Citovat
Lentilka Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Bratr Takže mi teoreticky stačí šlápnout na brzdu.. Když potkám nějaký lepidlo? Bude mít vinu on téměř na 100%?! Potřeboval bych zpravit zadní nárazník.. Jelikož mi nějakej další magor nacouval do auta a ujel. [upravil dne 4.5.2009 Bratr] já myslím že mít bude, ale musíš to udělat šikovně a svíst to na zajíce nebo tak něco, on pak nedodržel bezpečnou vzdálenost tudíž je vina jeho... Citovat
ladosak Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 MNě asi před rokem vytlačila ve Zlíně 1203ka do protismněru, borec telefonoval, a nedával pozor. A když jsem na toho osla lehce zatroubil jestli je normální, tak se na mně začal lepit a na křižovatkách najíždět na milimetry.To už jsem byl lechce podrážděný. A když mně předjel a zašlápl naplno tak jsem to nevydržel rozblikal vystražné Udělal tři skoky a držel to hovado pod krkem. Jel jsem na oslavu v kvádru, tak si dokážete představit jaká to byla šou na té křižovatce. Nikdo si neodvážil zatroubit nebo nás objed. Po pár minutách výmněny názorů no spíše z mojí strany ten kretén asi pochopil že to přehnal a já v klidu sednul do auta a jel dál. Manželka mně asi po hodině řekla že tak steklého mně ješté nikdy neviděla. Citovat
Péťa Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Bratr Takže mi teoreticky stačí šlápnout na brzdu.. Když potkám nějaký lepidlo? Bude mít vinu on téměř na 100%?! Potřeboval bych zpravit zadní nárazník.. Jelikož mi nějakej další magor nacouval do auta a ujel. Zatáhni ručku, to je větší legrace, když se Ti nerozsvítí brzdový světla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.