Přejít na obsah

pinc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

Vše od uživatele pinc

  1. pinc

    Jde ověřit vin u citroena?

    Zavolej si do ADO Ostrava,já už tam volal dvakrát a vždycky mi řekli celou servisní historii.
  2. pinc

    historie podle VIN

    Zdravím,chtěl bych poprosit o servisní historii 807,vin:VF3EBRHWB13267519.Děkuji.
  3. pinc

    Ostruha patní kosti

    Ultrazvuk je něco jiného než rázová vlna.Ultrazvuk jsem měl na rehabilitaci.No a vložky mám už taky,ale v mém případě to nepomáhá.
  4. pinc

    Ostruha patní kosti

    Radek Hurvajz:Tos mě moc nepotěšil.Co se týče rázové vlny tak dost lidí psalo,že za to dali dost velké peníze a výsledek téměř žádný.Vzhlem k tomu,že postatnou část pracovní doby trávím ve stoje a na konci směny mám problém dojít pár metrů autu.Takže to budu muset nějak vyřešit. [upravil dne 3.2.2012 12:53 od pinc]
  5. Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenosti s léčbou ostruhy patní kosti.Já mám tu smůlu,že jsem jejím \"štastným\" majitelem.Chodil jsem na rehabilitace,ale ani po 20 návštěvách se to nezlepšilo.Doktor mi dává na výběr ze dvou alternativ jak pokračovat v léčbě.Jedna je ozařování a druhá je rázová vlna.Rázovou vlnu neproplácí pojišťovna a tak bych si ji musel platit sám.To by nebyl takový problém,spíš mi jde o to jestli to má vůbec smysl.Na internetu jsem četl dost rozdílné informace o úspěšnosti léčby rázovou vlnou.No a na ozařování se mi moc nechce.Takže se zatím spíš přikláním k rázové vlně.
  6. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Croma se mi líbí,ale za auto chceme dát do 160 000+ základní servis po koupi.A to by asi na cromu nestačilo:D
  7. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Ne,může být klidně i něco jiného,ale ze 406 jsme zvyklí na větší auto takže by to měl být combi nebo malé mpv.A taky to nemusí být hned,ale do konce tohoto roku by už jsme chtěli něco jiného. [upravil dne 10.4.2011 11:31 pinc]
  8. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Focus by taky šel,ale záleží na výbavě.Jde nám hlavně abs,esp atd.Prostě o pasívní a aktivní bezpečnost.
  9. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Takže c-max zatím nebude,na fotkách vypadal dobře ale ve skutečnosti to bylo horší.Na sedadlech bylo vidět že auto má najeto mnohem více než udával tachometr,hučely obě zadní ložiska a celkově nás to auto neoslovilo takže hledáme dál.
  10. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Míst je 5,cena 160 000,výbava abs,esp,asr,eds,digi klima,parkovací asistent,integrovaná navigace,dvd atd.
  11. Ahoj,jelikož u nás nastal čas na výměnu auta tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti s fordem c-max.Máme možnost koupit c-maxe 2.0 tdci r.v.2004.Najeto má cca 135 000 a je s docela slušnou výbavou,ale z fodem nemám vůbec žádné zkušenosti. [upravil dne 9.4.2011 08:53 pinc]
  12. pinc

    Páka převodovky

    Je,ale nemůžu s tím kolíkem pohnout ani kousek.Je tam dost málo místa.Mám strach abych ho případně nerozklepal tam že nepůjde ven vůbec.
  13. Ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost jak dostat ven pérový kolík z páky převodovky.Zjistil žě mi zpod páky teče olej a tak jsem koupil gufero,ale nemůžu dostat ven ten kolík abych se ke guferu dostal.Jedná se o převodovku BE3 V.
  14. Mě to dělalo taky,ale i když jsem měl vyřazenou rychlost.Taky se to objevilo po výměně výfuku.zjistil jsem že to dělá plech který je kolem katu.Je na několika místech nabodovaný a mě to ve dvou místech prasklo.Když jsem to zavařil tak bylo vše ok.
  15. Začínající farmář se rozhodne že bude chovat ovce a tak jich koupí dvacet.Pak si ale uvědomí,že měl koupit taky berana a na něj už nemá.Jde proto za veterinářem a zeptá se ho jak to udělat aby byly ovce březí bez berana a jak pozná že ovce už březí je.Veterinář říká:\"Bez pořádného samce to nepůjde,a až budou ovce březí tak budou pořád polehávat a odpočívat.\"Farmář přijde domů naloží ovce na náklaďák ,odveze je do lesa a tam všechny osouloží.Přijede domů a celý zbitý lehne do lůžka.Ráno rychle vyskočí k oknu a vidí že ovce nepolehávají a tak je znova naloží na auto,odveze do lesa a tam každou osouloží projistotu dvakrát.Přijde domů a jde celý dolámaný spát.Ráno ani nemůže vstanout z lůžka a tak volá na manželku:\"Stará podívej se z okna co dělají ovce\".Manželka přístoupí k oknu a říká:\"Ovce jsou na náklaďáku a jedna troubí na klakson\".
  16. pinc

    Těsnění víka hlavy válců

    To co ukazuješ jsem zjistil taky,ale když zadám svůj vin tak se objeví schéma kde žádné těsnění není.U toho tvého schéma je napsáno motor od É.OND 07609.a Já mám É.OND do 07608.
  17. Ahoj,dneska jsem zjistil že mám motor od oleje.Při zběžné prohlídce to vypadá že uniká kolem víka hlavy válců.Když jsem se podíval do servis boxu a zadal tam svůj vin tak mi to ukazuje,že pod víkem není žádné těsnění.A tak jsem se chtěl zeptat jestli tam fakt žádné není a když ne tak jestli tam dát nějaký silikon či co?
  18. pinc

    Rostou?

    Zdarec,tak dneska jsme byli v lese asi 3 hodiny a našli jsme toho opravdu hodně.Asi 40 praváků,25 suchohřibů a babky ty jsme tam už nechávali.
  19. Taky souhlasím,sice to máme skoro přes celou republiku,ale jezdíme tam každý rok.Letos jsme tam byli na tankový den a sraz historických autobusů Škoda 706 RTO.
  20. Zítra mám v plánu vyměnit střední a zadní díl výfuku a tak se chci zeptat těch co už to dělali jestli je lepší sundat jenom je,anebo jak píšou v knížce \"Jak na to\"sendat úplně celý výfuk a mimo auto ho rozebrat a složit a až pak nasadit.
  21. pinc

    můj dnešní ťukanec

    Passat je z roku 1998,ale chtěl to řešit přes pojišťovnu.
  22. Tak jsem dneska přišel o bezeškodní průběh za 122měsíců.Vycouvával jsem na cestu z parkoviště a lehce jsem se otřel o passata který stál podélně na cestě.Trefil jsem ho na pravý přední blinkr a blatník.Blatník jsem mu lehce prohl a blinkr mu praskl.Byla to jasně moje vina protože jsem se podíval na chvíli jinam než dozadu.I když passat stál na cestě kde je značka zákaz stání.Vzhledem k tomu,že mi auto někdo už dříve podobně odřel a ujel a tak vím jak to dokáže nasrat, tak jsem vyhledal majitele a dohodl jsem se s ním že to budu řešit přes pojišťovnu.A tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte zda přijdu o všechny bonusy,nebo jak to vlastně je?Auto mám pojištěné u čsob. [upravil dne 23.3.2010 pinc]
  23. pinc

    AAA Auto Zkusenosti

    Já jsem koupil AAA auto Ostrava svoji 406.Musím říct,že co se týče technického stavu auta nemám důvod si stěžovat a to ji už mám 5 let.Ale musíš si dávat na všechno velký pozor.Při koupi jsem zjistil že v autě není rezerva.Bylo mi řečeno že ji okamžitě dodají,dodali ale byla z úplně jiného auta s jinou roztečí děr.Auto mělo zalomený šroub antény a u spolujezdce šlo stahovat okýnko velmi pomalu a zadrhávalo.Po upozornění na závady mi řekli,že to jejich mechanici opraví a já zatím s prodejcem vyřídím papíry.Tak se stalo a já v dobré vůli podepsal smlouvu.Pak ale přišlo velké překvapení,když mi řekli že zalomený šroub nejde odvrtat a že táhlo okýnka promazali,ale že to stahuje pořád špatně a tak prý si musím celý mechanizmus vyměnit sám.O nějaké slevě nemůže být prý řeč,protože už jsem smlouvu podepsal.Takže po mé zkušenosti už bych v AAA nic nekoupil.Jejich přístup se po podepsání smluv velmi změnil a na mou stížnost reagovali,že jsem vše podepsal dobrovolně a nikdo mě ke koupi nenutil.
  24. pinc

    Potkal jsem klubáka...

    BV 406:Byl jsem to já,toho Mastera jsem si všiml.Byl to výjezd z vedlejší před světelnou křižovatkou,že?
×
×
  • Vytvořit...