Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak sem se chtěl zaregistrovat jako opravce , a registraci firmy máš přiložit ŽL v pdf s opravárenskou činností . vložim a napíše to chybu že příloha není v PDF :D 

Odesláno (upraveno)

Podľa AI sa ešte niečo chystá možno je to len nejaká prvá fáza a zachviľu príde niečo nové,neviem. Každopádne, ak sa náhodou dostanete k plateniu, ako ja, systém vám nedovolí pridať položky do košíka.:fnuk

Možno že by vedel @ChouLu

IMG_1959.png

IMG_1958.png

IMG_1960.jpeg

IMG_1961.png

Upraveno uživatelem Zabak22
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Snažil som sa pre migrovať na nový typ účtu no stále čakám na overenie už je to hádam aj cez 2 týždne stretol sa s tím niekto? čo som pozeral mám v profile neplatné IČ DPH (nemám), mám len IČO a DPH. Myslíte že toto môže byť problém??

• O 5 měsíců později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
V 29. 8. 2025 at 19:37, Dave_k napsal:

Mám FF a nešel víc jak měsíc. 😕 

ja se blbe vyjadril zacalo to tim pulrepublikovym blackoutem a asi pred tydnem se rozjel na FF
ale ja vyuzivam beta verzi tak mozna to bylo nejakou aktualizaci 

Odesláno (upraveno)
V 31. 8. 2025 at 20:48, Dave_k napsal:

Napiš jak se do toho dostat.

Musíš ísť ako nezávislý operátor (independent operator), potom si vybrať nejakého dealera, aby si mal jeho adresu. Ja som si vybral jedného z Poľska a potom by ťa mali oni overiť (túto informáciu som sa dozvedel až neskôr).Bez overenia máš prístup len k náhradným dielom, všetko ostatné je platené. Nakupovať nemôžeš, pretože nie si overený, systém ti napíše, že si invalid :D . Všetky detaily nájdeš TU .

Upraveno uživatelem Zabak22
  • O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Mě přijde, že to PDF vůbec neodpovídá realitě, ale stále ho linkují. Ale pochopil jsem to tak, že v ČR to neschválí, tak je potřeba dát fake PL adresu?

To je fakt horný přístup od stellantisu. Že lidem ani zaplatit nedovolí. Ale VAG udělal to stejný. Zjevně right to repair v EU realitě :)

Je třeba někdo kdo by ten přístup přeprodával?

Upraveno uživatelem Vl4d

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...