Zabak22 Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 (upraveno) Už to trvá 96hodín a stále žiadny email neprišiel tak uvidím . Hádže to na stránku tu: https://www.technicalinformation.fiat.com/regAuth/fr/registration/0 Upraveno 31. říjen 2024 uživatelem Zabak22 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 tak sem se chtěl zaregistrovat jako opravce , a registraci firmy máš přiložit ŽL v pdf s opravárenskou činností . vložim a napíše to chybu že příloha není v PDF Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 Registruješ se na Francouze, musí to být .FAP Pe.Tr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Zabak22 Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 (upraveno) Podľa AI sa ešte niečo chystá možno je to len nejaká prvá fáza a zachviľu príde niečo nové,neviem. Každopádne, ak sa náhodou dostanete k plateniu, ako ja, systém vám nedovolí pridať položky do košíka. Možno že by vedel @ChouLu Upraveno 2. listopad 2024 uživatelem Zabak22 Citovat
SonX Odesláno 28. leden 2025 Odesláno 28. leden 2025 Snažil som sa pre migrovať na nový typ účtu no stále čakám na overenie už je to hádam aj cez 2 týždne stretol sa s tím niekto? čo som pozeral mám v profile neplatné IČ DPH (nemám), mám len IČO a DPH. Myslíte že toto môže byť problém?? Citovat
Dave_k Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Tak je nějaký problém s catcar.info. Citovat
Zabak22 Odesláno 21. červenec 2025 Odesláno 21. červenec 2025 Funguje, ale zatiaľ len čiastočne ,iba na diely a zadarmo nemôžem stále nič kupovať,- online diagnostika - postup práce. Citovat
Dave_k Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 Tak koukám, že catcar už zase jede. Uvidíme na jak dlouho. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 me jel i predtim jen teda na microsoft edge na firefoxu asi tyden Citovat
Zabak22 Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 Inak sb už opäť funguje a sekcia náhradné diely je zadarmo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. srpen 2025 Odesláno 30. srpen 2025 No to nevim, mě piše že přistup k technické dokumentaci je placený Citovat
Dave_k Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 @Zabak22Napiš jak se do toho dostat. Mám sice registraci, ale bez IČO a poplatku mne to dál pustit nechce. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. září 2025 Odesláno 1. září 2025 V 29. 8. 2025 at 19:37, Dave_k napsal: Mám FF a nešel víc jak měsíc. ja se blbe vyjadril zacalo to tim pulrepublikovym blackoutem a asi pred tydnem se rozjel na FF ale ja vyuzivam beta verzi tak mozna to bylo nejakou aktualizaci Citovat
Zabak22 Odesláno 2. září 2025 Odesláno 2. září 2025 (upraveno) V 31. 8. 2025 at 20:48, Dave_k napsal: Napiš jak se do toho dostat. Musíš ísť ako nezávislý operátor (independent operator), potom si vybrať nejakého dealera, aby si mal jeho adresu. Ja som si vybral jedného z Poľska a potom by ťa mali oni overiť (túto informáciu som sa dozvedel až neskôr).Bez overenia máš prístup len k náhradným dielom, všetko ostatné je platené. Nakupovať nemôžeš, pretože nie si overený, systém ti napíše, že si invalid . Všetky detaily nájdeš TU . Upraveno 2. září 2025 uživatelem Zabak22 Vl4d a Péťa ohodnotil 1 1 Citovat
Vl4d Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor (upraveno) Mě přijde, že to PDF vůbec neodpovídá realitě, ale stále ho linkují. Ale pochopil jsem to tak, že v ČR to neschválí, tak je potřeba dát fake PL adresu? To je fakt horný přístup od stellantisu. Že lidem ani zaplatit nedovolí. Ale VAG udělal to stejný. Zjevně right to repair v EU realitě Je třeba někdo kdo by ten přístup přeprodával? Upraveno 24. únor uživatelem Vl4d Citovat
Ferry Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor objevil jsem dalsi stranky s katalogy dilu (nejen peugeot) https://partsouq.com/en/catalog/genuine a u nekterych novejsich aut (napriklad 206 r.v. 2004) mi fungovalo i vyhledavani podle VIN kodu (vypsalo to i zakladni udaje o aute jako DAM, pocatek zaruky, neco malo z vybavy atd.) Dave_k, ozzy56, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.