Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

A sem tam taky..... Stejně ty lidi nechápu.... Když si udělám dluh tak je snad samozrejmi ho zaplatit.... Nebo když chci bydlet tak taky musim něco platit..... Aspoň to je myšlení normálního člověka....

Ona by Ti to Džamila vysvětlila:aut

Jinak souhlas s peticí........vždyť ty pokuty vznikli mimo jiné, že nezaplatili za odvoz odpadu, dělali výtržnosti nebo za prostituci....Je zajímavý, že naučit se chodit na úřad každej měsíc s nataženou rukou to se naučej velmi rychle, ale zaplatit složenku to se ne a ne naučit:myslim

Odesláno

no,ale stejně si tím paní primátorka udělala oko u voličů,hodně lidí jí nemuselo kvůli různým akcím magistrátu a

odvoláním P. Rabase atd.,tak si myslím,že se její popularita dost zvedla

Odesláno

jsem tam , snad to konečně pomuže, znam plno lidi co maji i dvě tři prace , ze života skoro hovno ale nedokazali ,nedovolili by si něco nezaplatit (splatky,sipo,odpad,apod).

z neplatiču se me dela šoufl, kdyby aspon drzeli hubu a krok ale oni jeste budou delat okolo bordel a halooo ze maji malo . tak at makaj!!!

btw. nemelo by se kvuli platnosti petice vyplnovat i rč? nebo to tak uz od dob ochrany os. udaju neni?

[upravil dne 3/3/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Zrovna před chvilkou jsem se taky svojím hlasem přihlásil mezi rasisty !!! :D

Omyl - ta petice přece není o žádném rasismu, ale - jak už psáno několikrát přede mnou - o tom, že se dluhy mají platit.

Že se to týká především těch tmavších spoluobčanů je sice fakt, ale v petici samotné není o rasismu ani náznak.

Odesláno

Naše zákony neznají nic jako \"elektronickou petici\". Tzn. že petice je pouze papír s textem a podpisy. Což ovšem na internetu nejde zařídit. Takže tohle není petice, nýbrž \"Petice\". ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: yaris1

Zrovna před chvilkou jsem se taky svojím hlasem přihlásil mezi rasisty !!! :D

Omyl - ta petice přece není o žádném rasismu, ale - jak už psáno několikrát přede mnou - o tom, že se dluhy mají platit.

Že se to týká především těch tmavších spoluobčanů je sice fakt, ale v petici samotné není o rasismu ani náznak.

No to bylo myšleno IRONICKY, však všichni víííme jak to je s tím, když se něco podniká proti našim tmavším spoluobčanům a zrovna ten region je jejich rááááj:mrk

Odesláno

jsem to taky podepsal a samozřejmně s paní starostkou souhlasím a plně její snahu podporuji a konečně někdo sebral odvahu to řešit,já cigány nemám rád,a v očích mnohých asi budu rasista,ale až se budou chovat slušně a neparazitovat na našich daní a nebudou krást a nevím kde co ještě jiného tak pak možná změním názor,dřív bohužel ne !!

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: ladosak

JJ přesně tak. Znám i slušné cikány kteří se snaží a mají se dobře.

znám i cikány, kteří se mají dobře aniž by se snažili :D

Odesláno

Dneska jsou petice za kde co. Až bych řekl, že sbírání podpisů pro demonstraci nějakého názoru se snad ani peticí nedá nazvat. Co má konkrétně tato petice řešit? Bude někomu předána? Těžko, jde jen o zviditelnění paní primátorky, tu petici by spíš mohla přejmenovat na \"jednonázorovou anketu\" - pošli mi svoje iniciále a tím to končí.

Další věc, je zpochybňování práce ombudsmana a ministerstva lidských práv. Proč tahle paní nebojuje (ano, nazývá to BOJEM) s ministrem na politické úrovni, ale využívá pochybné ankety na netu? K smíchu. Asi absolutně nepochopila smysl ministerstva l. p., ba ani ombudsmana. Ještě bych dodal, že jinak s její metodou proti neplatičům souhlasím, to co mi připadá ubohé, jsou její populistická gesta (nucení bytu kocábovi, tahle šaškárna atd.)

Odesláno

Souhlas.

2Uredmala: ano, je to populisticke gesto. uplne stejne populisticke, jako dojet vladni limuzinou do Chomutova, Usti, Vsetina, ..., politovat mistni neplatice a vytrzniky, udelat s nimi par fotek pro noviny, a rict ze oni za to vlastne nemuzou, ze na ne mel stat, magistrat nebo radnice dohlednout drive, aby se do problemu nedostali... a pak si vzit klice, svest nemoznost se ubytovat na pracovni vytizeni, pote na nemoznost pristupu k internetu, nabidnout zrizeni kancelare tamtez a nakonec je radeji ztratit :D

skoda, ze je to spis smutne..

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Dneska jsou petice za kde co. Až bych řekl, že sbírání podpisů pro demonstraci nějakého názoru se snad ani peticí nedá nazvat. Co má konkrétně tato petice řešit? Bude někomu předána? Těžko, jde jen o zviditelnění paní primátorky, tu petici by spíš mohla přejmenovat na \"jednonázorovou anketu\" - pošli mi svoje iniciále a tím to končí.

Další věc, je zpochybňování práce ombudsmana a ministerstva lidských práv. Proč tahle paní nebojuje (ano, nazývá to BOJEM) s ministrem na politické úrovni, ale využívá pochybné ankety na netu? K smíchu. Asi absolutně nepochopila smysl ministerstva l. p., ba ani ombudsmana. Ještě bych dodal, že jinak s její metodou proti neplatičům souhlasím, to co mi připadá ubohé, jsou její populistická gesta (nucení bytu kocábovi, tahle šaškárna atd.)

No nevím jestli s tím má ona co do činění, pod tím je podepsaný někdo úplně jiný. A to že Kocábovi nabídla bydlení? A co s ním má dělat, když on akorát kritizuje a není schopný přijít s něčím konkrétním. Akorát do toho kecá, ale nic neřeší.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

No nevím jestli s tím má ona co do činění, pod tím je podepsaný někdo úplně jiný. A to že Kocábovi nabídla bydlení? A co s ním má dělat, když on akorát kritizuje a není schopný přijít s něčím konkrétním. Akorát do toho kecá, ale nic neřeší.

to je holt jeho úděl :-) myslíš si, že dělat tuhle funkci je kdovíjakej med? to je stejný jako dělat obhájce zlodějovi - i on totiž má v civilizovaný zemi nárok na obhajobu. politika je prostě o tom, že je důležitý najít nějakej kompromis. kdyby si každej určoval pravidla sám, tak spadneme na úroveň těch cigošů anebo do totalitní diktatury.

Odesláno

Osobně mi přijde zvláštní, že jsou na obce hozeny povinnosti spojené s údržbou, opravami, investicemi - ale pokud se obec chová jako hospodář (tzn. stará se o výběr daní, pokut, nájmu apod.), je jí do takových aktivit kecáno od stejných složek státní moci, které obci v druhé větě řeknou, že jí na opravu komunikací či obecních domů nepřidají ani vindru, páč to je přece problém oné obce.

Tady je prostě Kocourkov.

Paní starostce fandím a přeju jí, aby ve svém boji za správnou věc vydržela - třeba se díky jejímu příkladu probudí i ostatní obce, kde s tímto problémem bojují (a není jich málo).

Odesláno

Jen tak pro zajímavost, kdo z vás nadšených přikyvovačů a podepisovačů víte o paní starostce a o tom, co a jak dělá (třeba i dlouhodobě) něco víc, než jen to z té \"petice\" a mediálně známé akce s exekutorem, hm? Nebo vám stačí pro skok na špek jen takhle laciná vějička, abyste hned nadšeně přikyvovali? Pokud se takhle chovají všichni a všichni všechno sežerou i s navijákem, věru není se čemu divit, když pak ve volbách vyhraje někdo, kdo slíbí rozdat třicetikoruny...

Odesláno

to je holt jeho úděl :-) myslíš si, že dělat tuhle funkci je kdovíjakej med? to je stejný jako dělat obhájce zlodějovi - i on totiž má v civilizovaný zemi nárok na obhajobu. politika je prostě o tom, že je důležitý najít nějakej kompromis. kdyby si každej určoval pravidla sám, tak spadneme na úroveň těch cigošů anebo do totalitní diktatury.

Smím se zeptat o jakém kompromisu je tu řeč?

Proč by měl někdo dluhy platit a jiný ne?

Když p. Kocáb (kterého jsem si při jeho prvním pobytu v politice i vážil) za všechny dlužníky dluhy zaplatí (nebo zařídí, aby se ty dluhy nějak splatily), jsem ochoten na jeho a ombudsmanovu hru přistoupit. Pokud ale ty dluhy zaplatit neumí, tak holt musí umožnit obcím, aby je z neplatičů zákonným způsobem dostali (a to, že exekutor čeká, až si dlužník dorazí pro dávku, beru jako jednání v rukavičkách)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jen tak pro zajímavost, kdo z vás nadšených přikyvovačů a podepisovačů víte o paní starostce a o tom, co a jak dělá (třeba i dlouhodobě) něco víc, než jen to z té \"petice\" a mediálně známé akce s exekutorem, hm? Nebo vám stačí pro skok na špek jen takhle laciná vějička, abyste hned nadšeně přikyvovali? Pokud se takhle chovají všichni a všichni všechno sežerou i s navijákem, věru není se čemu divit, když pak ve volbách vyhraje někdo, kdo slíbí rozdat třicetikoruny...

Vzhledem k tomu, že nežiju v Chomoutově, tak se o \"mediálně neviditelnou\" práci starostky fakt nezajímám. Každopádně ale s tím exekutorem se trefila přesně do černého a to, jak se k tomu staví ombudsman s ministrem Kocábem se mi fakt vůbec nelíbí - takže za mě, ANO, s peticí souhlasím a stojím si i za ostatním, co jsem napsal výš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...