Havlicek.Lukas Odesláno 21. říjen 2023 Odesláno 21. říjen 2023 (upraveno) ja sem snad hodim video jak parkuje "kolegine" v taxi podle kolegy co mi to posilal po 5 minutach zacal natacet a za dalsich 5 minut nebyla schopna zaparkovat 388952694_7453103191371011_1033257868119237640_n.mp4 Upraveno 21. říjen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Péťa Odesláno 21. říjen 2023 Odesláno 21. říjen 2023 @pavelu96 Třeba tam před ním někdo stál a on zajížděl do malé díry, tak to nehrotil... enikybeniky a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2023 Odesláno 1. listopad 2023 (upraveno) Dneska se u nás čistila ulice a tak brzo odpoledne byla překvapivě na více nez 50% plochy ulice volná místa k parkování. Presto se tento "klient autopůjčovny" rozhodl sdílenou plečku zaparkovat na vyhrazeném místě naší invalidní sousedky (ve 13 hodin tam bylo volno, ve 14 tam stál). Když jsem po čase viděl, že k autu dojeli MPci, sešel jsem k nim z tepla bytu a dozvěděl se, že přijeli na tlf. udání, ale že pokud nedorazí paní sousedka svým autem a tohle auto půjčovny jí nebude bránit v zaparkování, tak oni ho teď odtáhnout nemůžou, páč netvoří překážku No Kocourkov v praxi P. S. "Vyčištěný" povrch ulice jak vidíme na fotce je taky pecka, dle mého vyhozený prachy nebo naprosto nulová kontrola výkonu úklidové firmy Upraveno 1. listopad 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Citovat
sitler Odesláno 1. listopad 2023 Odesláno 1. listopad 2023 ono uklizet tesne pred spadanim listi, to taky vymyslel "inteligent". stejne tam pak na 99,9% bude listi celou zimu uspesne hnit, jako skoro vsude jinde Jinak ano, pokud neprekazi tomu, komu je misto rezervovano, tak tam defakto stat muze. Otazkou je, jestli treba nebyl u te sousedky a neaprkoval tam s jejim vedomim? Rikic339 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 "Jinak ano, pokud neprekazi tomu, komu je misto rezervovano, tak tam defakto stat muze. " A toto je kde ustanoveno? Na DZ je mimo jiné i RZ vozidla pro které je ono park. místo vyhrazeno, takže by tam NIKDO jiný neměl stát. Ani jiné auto s příslušným označení pro ZTP - ZTP-P Medvěd a pjetrof ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 Mysleno tak, ze pokud neprekazi, nemuzou ho odtahnout. Maximalne muze dostat pokutu. Takze tam defakto muze stat. Pokuta par stovaku to vyresi. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 pokud si dobře pamatuju, tak je to pravda--můžeš tam stát, ale když přijede ten, komu je stání určeno, musíš ihned odjet, tzn., musíš být u auta..., ale jestli to furt platí nevím edit: ale asi platí, bo před domem tchána čekám v autě na manželku někdy taky na místě pro invalidy a kolemjdoucí policisté se nikdy nezajímali, jakto, že tam stojím (poblíž je policejní stanice) Citovat
Rikic339 Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 S těmito místy obecně platí, že když není žalobce není soudce. Policajt se o to nebude zajímat, pokud ho nikdo nezavolá (což platí vlastně většinou a u všeho). A to samé platí i pokud by někdo blokoval třeba výjezd garáže, pokud fakt majitel nepotřebuje zrovna odjet tak nemůžou vůz odtáhnout.. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 Na invalidech můžeš parkovat, ale nesmíš tam překážet v případě, že přijede auto s povolením a bude tam chtít zaparkovat. Je to takový dvousečný, protože ano, můžeš tam defakto legálně stát tejdny, ale jakmile si invalida usmyslí, že tam potřebuje zaparkovat (pokud není jiné volné místo), tak už tam stojíš nelegálně No, osobně jsem nikdy policii nevolal, když potřebuji někde zastavit s děckama na invalidech, a někdo tam překážel. Ale pro někoho s vozíkem to může být problém. Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 Každopádně je to přestupek, který je v případě ztotožnění honorován -2 body Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 zkušení praháci vědí Na vyhrazeném parkovišti pro vozidlo označené průkazem pro osoby se zdravotním postižením je vozidlům bez tohoto označení zakázáno zastavení a stání. Podle zákona o provozu na pozemních komunikacích může i jiné vozidlo, než pro jaké je parkovací místo vyhrazeno, na tomto místě zaparkovat na dobu nejvýše tři minuty. Citovat
sitler Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 (upraveno) @Medvěd -2 body jsou, pokud u toho chytis ridice. Prumerne inteligentni to zatluce, ze on tam neparkoval a je to maximalne na odpovednost majitele a to je bez bodu. A myslim, ze i ten car sharing mu jen preposle pokutu. Upraveno 2. listopad 2023 uživatelem sitler Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2023 Odesláno 2. listopad 2023 Sitlere - já přece píšu totéž v příspěvku je jasně psáno "po ztotožnění" a to Tvůj následný příspěvek činí tak trochu zbytečným dýzl ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 25. listopad 2023 Odesláno 25. listopad 2023 Dnes na náměstí ve Vlašimi. Velký auta potřebují více místa. radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. prosinec 2023 Odesláno 1. prosinec 2023 Kolegovi se Scenicem je právě dnes 60 let a hned to sem jebnul jak dědek před Kaufland, zajímavé že včera parkoval normálně radim.1008, Goldinka a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 1. prosinec 2023 Odesláno 1. prosinec 2023 Asi mají řidiči od 60ti let nárok na dvě parkovací místa. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 1. prosinec 2023 Odesláno 1. prosinec 2023 Jsem nevěděla, že na narozeniny můžu parkovat přes dvě parkovací místa! Dnes na to mám tedy taky nárok pavelu96, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Rikic339 Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 Dlouho jsem neviděl takové combo - trčí do jízdního pruhu, stojí na žluté těsně před přechodem, jedno přední kolo na chodníku a druhé přímo na přechodu auto bez varovek, nikde nikdo.. Ferry, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 my máme sousedku co parkuje tak metr od hrany parkoviště--neumí zacouvat už asi 25 let , popeláři to mají ke kontejnerům na milimetry pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.