ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 musel nutně s ptákem, teda jako na urologii , myslím Milan+ a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Ten nápis "NÁŠ CHLÉB" patří (dle stylu) také k urologii, nebo jsou to samostatné subjekty? Milan+ a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Samostatné subjekty to jsou, ale asi z duvodu zachování čela celého domu je to prostě ve stejném stylu Citovat
Hafity Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 @Radek Hurvajz : tak nějak jsem to tušil a má to logiku, ale spojení "UROLOGIE - NÁŠ CHLÉB" mi prostě vyloudil úsměv na líci.... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 Osobně radši na tady ty místa radši couvám (Mazda, C4 (?)), tady se blbě couvá, i když tam žádný expert nezavazí. Ale ten s tím berlingem to teda zazdil úplně regius, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 Chodnik to resi... Pagvelius a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 @sitler to nevím. Mě osobně se přes obrubníky moc nechce a pokud bys to chtěl projet úplně, tak ta ulice bývá občas ( hlavně odpoledne) tak zasekaná, že máš problém odjet i normálně a jsou tam závory ( teď teda zvednuté furt ), ale přes rok normálně funkční, takže nepochybuju, že by to nezůstalo bez nějakého ohlasu Citovat
sitler Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 @PaKr vis jak, ucel sveti prostredky - kdyz musis, tak musis. S tou mazdou bych se motat ven nechtel, to bych to fakt vzal pres obrubnik/chodnik a najel si pres nej. Nemyslel jsme teda na ferovku pres chodnik odjet , ale i to by asi slo za urcite konstelace (a na motorce praktikuju na zavorach bezne ) Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 @PaKrZdá se mi to, nebo v tom Berlingu sedí řidič? Citovat
PaKr Odesláno 23. prosinec 2025 Odesláno 23. prosinec 2025 @Dave_k no proto jsem to fotil takhle z úhlu ale pár minut předtím tam nebyl, ale to mě nenapadlo vyfotit kdyby tam seděl celou dobu, aby mohl případně uhnout, tak snad, ale když tam nebyl ( byť asi jen chvíli), tak to považuji za bezohledné. @sitler za tou mazdou byly v tu chvíli tak dva metry, to bys asi nevymotal. Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2025 Odesláno 23. prosinec 2025 Byl třeba někde u bankomatu nebo v trafice pro cigára (vidím tam výdejní boxy v pozadí) a měl to pod kontrolou, že když někdo z těch co blokuje se objeví u auta, tak hned doběhne a uhne. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden jedna nalezena na FB tohle je uz level Expert Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) já do tohoto linku moc nelezu, bo mi nijak nevadí, když lidi stojí na parkplacu všelijak, pokud je vůkol plno místa--zpravidla u superhyper ale tohle už je na povolení ventilku aspoň na jednom kole Upraveno 18. leden uživatelem ozzy56 Citovat
Medvěd Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden před 30 minutami, Havlicek.Lukas napsal: jedna nalezena na FB tohle je uz level Expert Třeba tam najel když bylo nasněžíno a teď, když to nadělení odtálo a řidič se dostaví k autu, tak autem cukne ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden taky mi prijde ze mezi chodnikem a parkovistem chybi obrubnik ze to je v lejdny lajne takze parkoval na drcnuti ale ze mu nedoslo ze cumak ma 3m od silnice ? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) Lukáši - kdysi jsem v rámci mých pracovních cest s knihama přespával i u kamarádky v ČeBudu a tam byl taky tak hluboký "záliv", že se před auta zaparkovaná kolmo k jednosměrce vešla ještě řada aut zaparkovaná podélně - řidiči těchto aut nechávali auta "na volno" (bez kvaltu i ruční brzdy), aby si ten, co stojí kolmo mohl auta rúčo hezky rozstrkat a vyjet. Ne tak já - já přijel v podvečer, svou T4 s tunou knih zaparkoval podélně, naprosto podvědomě nechal zařazenou zpátečku, zatáhl ručku a odešel ke kamarádce. Ráno jsem nejprve koukal, co to mám za vzkaz za stěračem "Jestli šukáš tak jako parkuješ tak se nediv, že Tě žádná nemá ráda" a druhým pohledem jsem viděl stopy kol, jak ono auto vycouvalo přes trávník na chodník. Marta mi pak odpoledne volala, že prej mi má DŮRAZNĚ vysvětlit jak se tam parkuje a já už kdykoli příště parkoval "na kolmo", ale vzhledem k tomu, źe jsem měl L2 rozvor, tak se už přede mě auto naštorc nevešlo Upraveno 27. leden uživatelem Medvěd Citovat
Rikic339 Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden tohle už me vášně štve, člověk se diví proč je tráva kolem parkovišť tak rozježděná a je to přesně kvůli těmto pitomcům.. pro upřesnění, je to průjezd k poště - zúžený, parkuje se tam podélně, je to tak i nakreslené na zemi, ačkoli už to není tak dobře vidět, selskej rozum napoví.. Citovat
Péťa Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden To já jsem víc naštvaný, že ta tráva je plná hoven po neschopných idiotech, kteří to neuklízí a myslí si, že sníh všechny psí exkrementy schová. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 27. leden Odesláno 27. leden To je jiné téma, s parkováním to moc nesouvisí.. Ale souhlasím, mám dva psy ale za tohle bych ty "pejskaře" fackoval.. Citovat
Medvěd Odesláno 27. leden Odesláno 27. leden (upraveno) Máme před barákem mezi chodníkem a ulicí cca 2 - 3 m široký pás "pseudozeleně", kde jsou vysázené lípy a kolem nich snad měl původně být i trávník. Je tam ale udupaná přehnojená zemina, kde dík moči a psím výkalům nemá minimálně několik let šanci cokoli vyrůst (pokud se ta zemina nevymění a nevysadí se něco uměle). Ale na rovinu - i kdyby tam nebylo nasrá/chcáno, tak tam ta tráva nevyroste, páč bude systematcky ušlapávána jak parkujícími řidiči, tak i chodci, kteří přece nebudou jednosměrku přecházet pouze po přechodu Nenadávám, jen popisuju realitu, sám taky neobcházím půl bloku, abych se dostal do zaparkovaného auta - ale ten každodenní slalom mezi lejnama bych si celkem rád někdy odpustil Upraveno 27. leden uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.