Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

@sitler to nevím.  Mě osobně se přes obrubníky moc nechce a pokud bys to chtěl projet úplně,  tak ta ulice bývá občas ( hlavně odpoledne) tak zasekaná,  že máš problém odjet i normálně a jsou tam závory ( teď teda zvednuté furt ), ale přes rok normálně funkční,  takže nepochybuju,  že by to nezůstalo bez nějakého ohlasu  ;)

Odesláno

@PaKr vis jak, ucel sveti prostredky - kdyz musis, tak musis. S tou mazdou bych se motat ven nechtel, to bych to fakt vzal pres obrubnik/chodnik a najel si pres nej. Nemyslel jsme teda na ferovku pres chodnik odjet :D , ale i to by asi slo za urcite konstelace (a na motorce praktikuju na zavorach bezne :D

Odesláno

@Dave_k no proto jsem to fotil takhle z úhlu ;) ale pár minut předtím tam nebyl,  ale to mě nenapadlo vyfotit ;) kdyby tam seděl celou dobu, aby mohl případně uhnout,  tak snad,  ale když tam nebyl ( byť asi jen chvíli), tak to považuji za bezohledné.

@sitler za tou mazdou byly  v tu chvíli tak dva metry,  to bys asi nevymotal. 

Odesláno

Byl třeba někde u bankomatu nebo v trafice pro cigára (vidím tam výdejní boxy v pozadí) a měl to pod kontrolou, že když někdo z těch co blokuje se objeví u auta, tak hned doběhne a uhne. :myslim;) 

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

já do tohoto linku moc nelezu, bo mi nijak nevadí, když lidi stojí na parkplacu všelijak, pokud je vůkol plno místa--zpravidla u superhyper  😉

ale tohle už je na povolení ventilku aspoň na jednom kole :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 30 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

jedna nalezena na FB 
tohle je uz level Expert :D 

obrazek.png

Třeba tam najel když bylo nasněžíno a teď, když to nadělení odtálo a řidič se dostaví k autu, tak autem cukne ...

😄😄😄

Odesláno (upraveno)

Lukáši - kdysi jsem v rámci mých pracovních cest s knihama přespával i u kamarádky v ČeBudu a tam byl taky tak hluboký "záliv", že se před auta zaparkovaná kolmo k jednosměrce vešla ještě řada aut zaparkovaná podélně - řidiči těchto aut nechávali auta "na volno" (bez kvaltu i ruční brzdy), aby si ten, co stojí kolmo mohl auta rúčo hezky rozstrkat a vyjet.

Ne tak já - já přijel v podvečer, svou T4 s tunou knih zaparkoval podélně, naprosto podvědomě nechal zařazenou zpátečku, zatáhl ručku a odešel ke kamarádce. Ráno jsem nejprve koukal, co to mám za vzkaz za stěračem "Jestli šukáš tak jako parkuješ tak se nediv, že Tě žádná nemá ráda" a druhým pohledem jsem viděl stopy kol, jak ono auto vycouvalo přes trávník na chodník.

Marta mi pak odpoledne volala, že prej mi má DŮRAZNĚ vysvětlit jak se tam parkuje a já už kdykoli příště parkoval "na kolmo", ale vzhledem k tomu, źe jsem měl L2 rozvor, tak se už přede mě auto naštorc nevešlo

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tohle už me vášně štve, člověk se diví proč je tráva kolem parkovišť tak rozježděná a je to přesně kvůli těmto pitomcům.. 

pro upřesnění, je to průjezd k poště - zúžený, parkuje se tam podélně, je to tak i nakreslené na zemi, ačkoli už to není tak dobře vidět, selskej rozum napoví.. 

IMG_9225.thumb.jpeg.ed6722db480ef66ab47b79fcfcf21508.jpeg

Odesláno (upraveno)

Máme před barákem mezi chodníkem a ulicí cca 2 - 3 m široký pás "pseudozeleně", kde jsou vysázené lípy a kolem nich snad měl původně být i trávník. Je tam ale udupaná přehnojená zemina, kde dík moči a psím výkalům nemá minimálně několik let šanci cokoli vyrůst (pokud se ta zemina nevymění a nevysadí se něco uměle).

Ale na rovinu - i kdyby tam nebylo nasrá/chcáno, tak tam ta tráva nevyroste, páč bude systematcky ušlapávána jak parkujícími řidiči, tak i chodci, kteří přece nebudou jednosměrku přecházet pouze po přechodu

Nenadávám, jen popisuju realitu, sám taky neobcházím půl bloku, abych se dostal do zaparkovaného auta - ale ten každodenní slalom mezi lejnama bych si celkem rád někdy odpustil

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...