Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 (upraveno) Hurvajzovo Chilli con carne, a skutečně jen moje, protože to tu nikdo jiný nejí. Sám si uvařil, sám si sežere. Upraveno 20. leden 2025 uživatelem Radek Hurvajz PaKr, pavelu96, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 (upraveno) Hovězí mletý, pečený fazole v plechu, cibuli, vývar nebo z kostky, česnek, papriky beraní rohy, nebo chilli papričky, rajčatka, mletá paprika, mletý chilli nebo palivá paprika, pepř, majoránka, kečup. Pokud je kečup kyselej tak trochu cukru. Když není hovězí nevadí ani vepřový. Můžeš přidat kukuřici pokud máš rád. Upraveno 20. leden 2025 uživatelem Radek Hurvajz Hafity a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 @Radek Hurvajz ..mas kliku, ze nebydlis bliz. Jinak by toho bylo MAALO... pavelu96, dýzl a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 Čéče - tak tohle bych Ti klidně nechal. Já dneska pojedl v ostravské pivnici U Rady naprosto luxusní kachní čtvrtku s brdlíky a červeným zelím a ještě teď mám boule za ušima BubakGS a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 @Medvěde co jsou to "brdlíky"? Ani Google to nenašel. Citovat
sitler Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 BRamborovy kneDLIKY Péťa, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 (upraveno) Brdlíky, odvozeno podobně jako brkaše nebo nedej Bože hrkaše. Asi google neví nic o logickém odvození, Sitler je mnohem chytřejší, páč se umí zamyslet. Upraveno 22. leden 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Pepito Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 Hold já jsem jen mnohem hloupější Moravák. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 To je prostě medvědí mluva. Občas mu také nerozumím i když kuřízek jsem už slyšel. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 přispěju tady i já, i když nevařím, bo sem ženatý, tečka , přes víkend jsme poprvé zkusili uvařit slezský bigos, který je prý ostravskou specialitou, sem se dočetl (no chujovina nějakého pisálka), bo tu žiju od narození a nikdy to doma ani nikde jinde nevařili, ani v hospodě na jídelním lístku sem to v životě neviděl..., ale dáváme si to když jsme v Polsku, takže to jídlo znám , bohužel jsem výsledek nevyfotil, i když jinak focením otravuju okolí, nějak mě to vyjímečně nenapadlo, asi už ten němec..., doporučuju hlavně pro chlapy, bo je tam hodně masa, okořenit podle chuti, čerstvý chléb a pak aspoň jedno orosené https://fresh.iprima.cz/slezsky-bigos dýzl a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 ..abych jen neuziral.... ...dneska kotel cervene zelnacky s uzenym.... a le grand final... toz si neposlintejte telefony... Radek Hurvajz, MotoMoto, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 V 21. 1. 2025 at 9:11, Pepito napsal: Hold já jsem jen mnohem hloupější Moravák. @Pepito osobně tě neznám, ale z tvého psaného projevu tady na foru bych neřekl, že jsi hloupý Moravák ovšem pokud se člověk jeho věku vyjadřuje slovy ,,brdlíky, hrkaše, semtamfor, dopobručím atd. atd.'', tak tam bych to na návštěvu psychiatra viděl MotoMoto a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Chudák Medvěd Ale rozesmálo mě to, to jo. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz ..a to se na ten vejlet taaaak tesil... Upraveno 22. leden 2025 uživatelem BubakGS MotoMoto, Radek Hurvajz, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Tak teprve jsem v přípravě dnešního jídla- Hamburskou vepřovou kýtu , zatím se peče. snad nezapomenu a výsledek nafotím a ... zatím mi žádné jídlo na hlavu nehodily !! ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Tak jídlo se povedlo na výtečně. Žel zase spojení MT-PC nevím proč zase to nejde. Vždy to propojím 2x a potřetí nelze, ať již pomocí apky v MT Propojit s Windows, nebo BT nebo usb kablíkem. Takže foto nebude. Citovat
Medvěd Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 5 hodinami, ozzy56 napsal: @Pepito osobně tě neznám, ale z tvého psaného projevu tady na foru bych neřekl, že jsi hloupý Moravák ovšem pokud se člověk jeho věku vyjadřuje slovy ,,brdlíky, hrkaše, semtamfor, dopobručím atd. atd.'', tak tam bych to na návštěvu psychiatra viděl Naštěstí nejsem zaprděnej a věčně nespokojenej důchodec jako někdo a jsem tomu sakra rád Radek Hurvajz, MotoMoto, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 (upraveno) před 3 hodinami, dýzl napsal: Tak jídlo se povedlo na výtečně. Žel zase spojení MT-PC nevím proč zase to nejde. Vždy to propojím 2x a potřetí nelze, ať již pomocí apky v MT Propojit s Windows, nebo BT nebo usb kablíkem. Takže foto nebude. Omlouvám se za mimo mísu Bez problému používám, ale jako cestu propojení používám wi-fi tam to drží spolehlivě. Upraveno 22. leden 2025 uživatelem MotoMoto Citovat
Hafity Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 7 hodinami, ozzy56 napsal: brdlíky, hrkaše, semtamfor, dopobručím atd. Čeština je krásně tvárná, tak proč toho nevyužít ? Radek Hurvajz, Medvěd a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.