Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hovězí mletý, pečený fazole v plechu, cibuli, vývar nebo z kostky, česnek, papriky beraní rohy, nebo chilli papričky, rajčatka, mletá paprika, mletý chilli nebo palivá paprika, pepř, majoránka, kečup.
Pokud je kečup kyselej tak trochu cukru.
Když není hovězí nevadí ani vepřový.
Můžeš přidat kukuřici pokud máš rád.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Brdlíky, odvozeno podobně jako brkaše nebo nedej Bože hrkaše.

Asi google neví nic o logickém odvození, Sitler je mnohem chytřejší,  páč se umí zamyslet. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

To je prostě medvědí mluva. Občas mu také nerozumím i když kuřízek jsem už slyšel.

Odesláno

přispěju tady i já, i když nevařím, bo sem ženatý, tečka 🤠, přes víkend jsme poprvé 😯 zkusili uvařit slezský bigos, který je prý ostravskou specialitou, sem se dočetl 😯(no chujovina nějakého pisálka), bo tu žiju od narození a nikdy to doma ani nikde jinde nevařili, ani v hospodě na jídelním lístku sem to v životě neviděl..., ale dáváme si to když jsme v Polsku, takže to jídlo znám 👍, bohužel jsem výsledek nevyfotil, i když jinak focením otravuju okolí🙈, nějak mě to vyjímečně nenapadlo, asi už ten němec..., doporučuju hlavně pro chlapy, bo je tam hodně masa, okořenit podle chuti, čerstvý chléb a pak aspoň jedno orosené 😉

https://fresh.iprima.cz/slezsky-bigos

Odesláno
V 21. 1. 2025 at 9:11, Pepito napsal:

Hold já jsem jen mnohem hloupější Moravák. :myslim:papa

@Pepito  osobně tě neznám, ale z tvého psaného projevu tady na foru bych neřekl, že jsi hloupý Moravák :myslim

ovšem pokud se člověk jeho věku vyjadřuje slovy ,,brdlíky, hrkaše, semtamfor, dopobručím atd. atd.'', tak tam bych to na návštěvu psychiatra viděl  ;)

Odesláno

Tak teprve jsem v přípravě dnešního jídla- Hamburskou vepřovou kýtu , zatím  se peče. snad nezapomenu a výsledek nafotím   a ...

zatím mi žádné jídlo na hlavu nehodily !!

Odesláno

Tak jídlo se povedlo na výtečně.

Žel zase spojení MT-PC nevím proč zase to nejde. Vždy to  propojím 2x a potřetí nelze, ať již pomocí apky v MT  Propojit s Windows, nebo BT  nebo usb kablíkem. Takže foto nebude.

Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

@Pepito  osobně tě neznám, ale z tvého psaného projevu tady na foru bych neřekl, že jsi hloupý Moravák :myslim

ovšem pokud se člověk jeho věku vyjadřuje slovy ,,brdlíky, hrkaše, semtamfor, dopobručím atd. atd.'', tak tam bych to na návštěvu psychiatra viděl  ;)

Naštěstí nejsem zaprděnej a věčně nespokojenej důchodec jako někdo a jsem tomu sakra rád 

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, dýzl napsal:

Tak jídlo se povedlo na výtečně.

Žel zase spojení MT-PC nevím proč zase to nejde. Vždy to  propojím 2x a potřetí nelze, ať již pomocí apky v MT  Propojit s Windows, nebo BT  nebo usb kablíkem. Takže foto nebude.

Omlouvám se za mimo mísu

Bez problému používám, ale jako cestu propojení používám wi-fi tam to drží spolehlivě.

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...