Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jarokare - vždyť je to normální porce dobrého jídla. Taky bych si pochutnal (až na to zelený pod masem, to bych klidně vynechal). Nemám rád Pohlreichovy "špinavý talíře", jídlo musí být na talíři vidět a žaludek o něm musí taky vědět 

Odesláno
Před hodinou, jarokare napsal:

To si jako snědl celý ? :o To bych měl tak na dva dny :D

Losos, špenát a opečený brambory. Takový lehký jídlo ve standardní porci :) Kdybych to měl mít na dva dny, tak budu dva dny hladovět. Raději to sním najednou a budu hladovět jen jeden :D 

Odesláno

Dneska je to docela náročný, ještě že jsem včera udělal salát,dneska na etapy řízečky,jak vepřový tak kuřecí (35 kousků dohromady) odvozit taky babičce a pak ještě trochu chlebíčků na odpoledne k telce,konečně hotovo

IMG_20201224_114605.jpg

IMG_20201224_114530.jpg

IMG_20201224_114455.jpg

IMG_20201224_114632.jpg

Odesláno

Řízků a chlebíčků máme až až,chlebíčky ještě jsou ale todle je trochu změna
Šunkové rolky v trojobalu
 plněné smaženou cibulkou s dvěma stroužkama česneku, vajíčkem a strouhaným sýrem a sklidil jsem velký úspěch u maminy 🙂

IMG_20201227_185122.jpg

Odesláno

Snažím se no, co můžu,visí to na mě, všechno,mamina ma svý starosti o rodíče,/kazdej den ji vozim ráno a k nim  a večer zpatky tak musím nahradit babičku aby se tady měli dobře

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...