Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vazeni clenove klubu,

S potesenim Vam oznamuji, ze o poradani jarniho srazu 2009 projevily zajem dva organizacni teamy, jejichz prihlasky naleznete na konci tohoto prispevku (a pozdeji take na hlavni strane). Mate tedy moznost zvolit, ktery team (a lokalita) nas bude hostit na jare.

K volbam pouzijte opet emailu, zaslanemu na tyto tri adresy:

Medved@peugeot-club.com

JirkaP@peugeot-club.com

Vvitty@peugeot-club.com

do predmetu zpravy uvedte SRAZ, a do tela zpravy preferovanou lokalitu (tj. BUTOV nebo MELNIK) a Vas nick a ID.

Hlasovat mohou vsichni radni clenove, hlasovani bude ukonceno 15/11 o pulnoci.

A nyni k tomu nejzajimavejsimu:

BUTOV

MELNIK

Preji prijemne cteni a prijemne rozhodovani! :papa

Odesláno

a) děkuji oběma teamům za ochotu uspořádat sraz a přeju jim samozřejmě hodně štěstí a elánu, věcí, bez kterých sraz pořádat nejde

b) Děkuji Vvittymu za zveřejnění kandidátek

c) přeji všem řádným členům šťastnou ruku při volbě teamu - je to první soutěž o pořádání srazu, pokud dobře dopadne, bude tu třeba časem zástup kandidátů a budeme si vybírat třeba z pěti lokalit.

Myslím si, že oba dva teamy mají co nabídnout - takže:

DO TOHO !!!!!

Odesláno

Aktualne registruji 8 hlasu o tom, kde se bude konat sraz. Na to, ze mame nekolik set radnych clenu (a jiste na srazy jezdi vic radnych nez osm) je to docela malo :(

Tak prosim ty, co jeste nehlasovali at se pres vikend zamysli a napisou!

Diky :papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Protože vím, že na 99,9% nepojedu, tak nehlasuji. Nechci ovlivňovat výsledek těm, kteří jedou.

Taktéž vim, že určitě nepojedu, protože nebudu mít možná ještě řidičák a rozhodně nebudu mít dovolenou (tu musim, bohužel, věnovat studiím), takže taktéž nechci ovlivňovat hlasování. A pokud by se podařilo, že bych mohl na sraz dojet třeba jako něčí navigátor a měl v práci volno, tak v tom případě by mi bylo určitě jedno, kde ten sraz bude, ani jedno z těch míst neznám a oba organizační týmy mají program vymyšlenej zajímavě. ;)

[upravil dne 7/11/08 Stifler]

Odesláno

Ja taky nevim co bude na jare,ale hlas poslu. Beru to jako to nejmensi oceneni prace pripravnych tymu za jejich snahu a preji obou at jim to vyjde, ted nebo priste.:papa

Odesláno

Já bych hlasovala hned, ale bohužel nejsem řádný člen :( , sice nějak nechápu, proč můžou hlasovat jen řádi, když i plno neřádů jezdí rádo na srazy :myslim ..tak někdy příště.

Odesláno

Tak doufám že se mi podaří odeslat hlas z Lázeňského netu, kdyby to nedopadlo pokusim se o telefoonické hlasování, dříve jak 16.11 se domu nedostanu. Jdu na to:)

Edit: snad se to povedlo;)

Edit 2: Hm, tak to dorazilo jen Medvědovi, od Vvityho a J.Pošíka přišlo že mail nebyl doručen, Mluvil jsem s Méďou a snad to zařídí aby to bylo OK;)

[upravil dne 9/11/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já bych hlasovala hned, ale bohužel nejsem řádný člen :( , sice nějak nechápu, proč můžou hlasovat jen řádi, když i plno neřádů jezdí rádo na srazy :myslim ..tak někdy příště.

ber to jako vyhodu pro radne cleny, kteri plati prispevky a tim se i podileji na cinnosti klubu.

Vvitty, ja hlasovat nebudu, nelibi se mi ta valka obou taboru.... ale prijedu kamkoliv. Melnik je blizko, ale u stribra je krasne...

Odesláno

Ahojte,sice nevím,jestli mi to na jaře na sraz vyjde,ale hlasoval jsem.Doufám,že ke spokojenosti většiny;)Mějte se:papa

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Taky už to mám dávno za sebou!

Co? :myslim

Jo hlasování, už to vidím... No budu se na to muset taky vrhnout, abych to měl taky za sebou!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...