Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jsou semislicky hodně znát oproti klasický sportovní gumě jako třeba Michelin pilot sport nebo něco takového? Jak se to chová třeba na mokru? Přemýšlím co si na léto koupit :D

Upraveno uživatelem ElektronikCZ
Odesláno

to máš tak, máš klasickou gumu, pak "sportovní gumu" jako třeba zmiňuješ, pak semi slick a nakonec slick.. mezi jednotlivými skupinami  pneumatik jsem samozřejmě rozdíly, menší či větší v závislosti na tom co po gumě chceš.. kdybych chtěl s autem jezdit běžně/denně, šel bych zcela určitě do něčeho jiného ale já to mám víkendovku, kdy se chci svést když už vyjedu a tak jsem zvolil semi slick.. :)

Odesláno

Zajimavy ze tam nechali pevnou napinaci kladku. Peugeot je predelaval na odpruzenou. Aspon u 406 1.8 16V. V podstate je to ten samej motor.

Odesláno (upraveno)

@čakomdávaly se obě verze, rozdíl byl pak i v počtu zubů řemenu 136 (pevná), 137 (samonapínací).. tady jsme drželi, co bylo dle VIN, jelikož jsem rozvody měnil nedávno (cca 200km zpět), tak zůstaly kladky a řemeny dáváme nové..

Upraveno uživatelem Béďa
  • O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...