Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Včera jsem hledal a nenašel ve svých krabicích CDček dvě CD Vašo Patejdla ANTOLOGIA. Doufám, že podobně jako po smrti Mekyho dojde k jejich reedici

Vašo Patejdl mi ze slovenských zpěváků seděl hodně moc. Jeho poetické písničky v jeho podání mi šly takříkajíc přímo "na komoru" - neumím jmenovat jednu nej, páč skvělá byla většina z nich.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Také jsem ze staré školy a poslouchám nejen to co píšeš, ale také Sweet, Slade, Kiss, Def Leppard, AC/DC, Genesis, Scorpions, ELO, ... Ale mojí nejoblíbenější kapelou je od mých 13 let Queen od které mám LP, CD, VHS, plakáty, kalendáře, knížky, trička, čepici a další blbinky týkající se této mé oblíbené kapely. Samozřejmě že jsem film Bohemian Rhapsody viděl 3x. Jediné co mě mrzí že jsem nebyl v Budapešti na koncertě. :papa

Odesláno (upraveno)

Jen tak mimo-"historické " snímky určují jako disko i další rockové kapely. Swett (spolu s Kiss, Slade....) jsou dnes řazeny do kategorie Glam-rock. Ale lepší rozdělení je líbí-líbí s výhradami nebo jen něco a další kategorie nelíbí se

Jen tak mimo -dle mého soudu  byly sedmdesátky období nejlepší hudby (částečně i šedesátky a min půlka osmdesátek). Tím nechci říci že dne je vše odpad, ale...

Jinak u mne vítězí Pink Floyd a Queen

Upraveno uživatelem dýzl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...