Weri 605 Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen Byl ve středu.... sirény = dem chlastat.... RichVa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Dnes odpoledne proběhla návštěva, která mi přivezla zapomenutý kabel. Milda 25 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 31. květen Odesláno 31. květen Já se v týdnu setkal s bývalými klubáky : Scratch a StibTo . Poseděli, pokecali, popili, najedli a šli Péťa, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 31. květen Odesláno 31. květen @Klemoň a společné foto nebylo? Už jsem kluky dlouho neviděl. Citovat
Klemoň Odesláno 2. červen Odesláno 2. červen Tak před chvílí se tu za mnou v práci stavil Lukáš @skuci a dovezl ztracené srazové tvarůžky Tímto mu ještě jednou děkuji !!! Zítra s nimi zaplynuji kancelář skuci, Pepito, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen Odesláno 3. červen Dnes v HK na PED 2026. pavelu96, Pepito a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červen Odesláno 6. červen ve čt @jarokare s rodinkou na výletě p.s. kolik se Vás nakonec vrátilo ? (Jarda si nesl sebou lopatu)... Pepito, Klemoň, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Vrátili jsme se všichni , a nebyla to lopata ale dekorace do fotokoutku (v pátek jsem vdával dceru ) včera jsem byl na oslavě 50 a 60 kamarádům a dneska se léčím Péťa, Milan+, jirka307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Proč si Ti kamarádi ty oslavy nesloučí? Napsat, žes byl na oslavě stodeseti kamarádům vypadá taky dobře Péťa, jarokare a Veverka ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.