Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

včera plánovaně/neplánovaně protože déšť si dělal co chtěl, jsme se cestou za čápaty stavili ve Vrchlabí u Miníka na kafíčko a podrbat všechny kluky za ušima. Dobrovolně se teda nechal jen jeden, ale aspoň byl pořádně chlupatej :D . Foto aspoň od čápů :D 

čápata_2022.jpg

Odesláno

Tak jsem zde na foru registrovaný cca 13 let a před malou chvíli jsem na parkovišti u Alberta v Novém Jičíně poprvé v životě potkal klubáka z masa a kostí, ověřeno podáním ruky :D:aut

Tímto zdravím @PaKr a díky za příjemné seznámení. PS: jsem si říkal, že na mě nějak divně koukáš než jsem zaparkoval a vystoupil z auta, pak už to bylo jasné :papa

Odesláno

Poznávací značka jsou asi ty alu kola, protože za dva roky co auto mám, tak jsem nepotkal žádnou jinou Kugu s těmito alu.

...manželce jsem přečetl tady tyhle naše příspěvky a říká mi, no taky jsem se divila jak si nás prohlíží :D ..ale odvaha oslovit se cení :super

• O 3 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

Včera jsem potkal na motorce @Ota a v protismeru @Marcel505 a dnes jsem potkal @minimaxa a @Péťa, taky na motorce, doslo k predavce medu na konci D10 u HoPo. Dekuji za dovoz a za mile kratke shledani. Kluci padili dal do Praglu a ja padil do kanclu, zacina to tam horet tezce......

Guest Scratch
Odesláno

Ted uz je pozde ale napadlo mne je prolozit polystyrenem, ale dovezli jste to cajk, tak pohoda. Musis s tim pak letet 150 aby ten vozik neskakal a byl ve vzduchu 😅😅😅😅

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...