Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ve čtvrtek potkána 407 Stibťáka na Proseku a dnes osobně potkán Verysek, já krytý ve služebním praktiku, ale stejně mě mrcha poznala :myslim:D

Prej potkana ... Neprizna ze mi auto spehoval ze strechy panelaku :D

Odesláno (upraveno)

aktualně vedle mě v OC Letňanech parkovala bílá 106 Rally RZ začíná na 1SR xxxx klubová identita jasná, na zadních bočních oknech klubové webovky i když ne z našeho eshopu
foto dodám až dorázím z matičky Prahy domů

post-21598-0-22532800-1450037124_thumb.j

post-21598-0-39535100-1450037124_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

tady u nas se ted peugeoti docela rozmnozili,i na nasem parkovisti jich par stoji,ale ani jeden,teda mimo me,nikdo nema klubovej znak nalepku lva

odeslano z Lumie

Odesláno

tady u nas se ted peugeoti docela rozmnozili,i na nasem parkovisti jich par stoji,ale ani jeden,teda mimo me,nikdo nema klubovej znak nalepku lva

odeslano z Lumie

Vendo Vendo .. Zrovna nedávno Parťák stál vedle tebe :D :D Ted teda jezdím červeným Týpkem a ten samolepku nemá :(

Odesláno

Dnes v 15hod v Hořovicích jsem pouštěl stříbrný Peugeot 306 SW značka 2SD XXXX na hlavní u STK. Jel od Záluží, já v 607 od Oseka

Na podložce pod SPZ měl klubovou adresu. Přiznejte se, kdo jste to byl?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem zahlédnul z tramvaje u Florence zaparkovanou stříbrnou 406 v kombíku s klubovou samolepkou na zadním okně (vlevo dole) a na bočním měl nalepenou samolepku z loňského srazu (alespoň myslím). Koho pak to byl "střep"? :aut:D

Odesláno

Opravdu? :D A kde jsme se potkali? V jednom místě mezi 1/35 a podjezdem se mi zdálo, že na mě blikla nějaká tmavší 206ka. :D To jste byli vy?

Vedle seděla Zůza a měli jsme namířeno na jižní Moravu za kamarády na Silvestra. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...