Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

6:45 mezi Jiřicema a Milovicema spatřen MilanF1 :papa jel jsem z noční a Milan asi do práce ;):P:papa

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Vcera tusim okolo pul jedenacte modre 306 cabrio s hnedym interierem, rz U, klubova nalepka vzadu, ul prumyslova smer hostivar. Ladacek hezky brumlal... Netusim kdo to byl.

Odesláno

Dnes před před 15hodinou spatřen antik jedoucí směr Holice-Časy-Pardubice (žeby nákup dílů u Badisaka :myslim ). Já jel ve služebním Ford Transit.

Odesláno

Včera kolem té sedmé večerní spatřena modrá 106ka spz 2Z0 XX XX u Alberta na Dubině (Ostrava) Měla na zadních oknech klubové nálepky.

Odesláno

Dnes lehce před pravým polednem jsem potkal v Žamberku, kousek za Benzinou směrem do centra, červenou 206ku s denním kulatým svícením a SPZ 5H7 .... s klubovou samolepkou na kufrových dveřích. Tak kdopak to byl?

Odesláno

6:45 mezi Jiřicema a Milovicema spatřen MilanF1 :papa jel jsem z noční a Milan asi do práce ;):P:papa

Potvrzuji, taky jsem tě zahlédl, ale na poslední chvíli. Myslel jsem si, žes byl na noční, ale proč jsi nevytáhl skútr? ;):D

Odesláno

Dnes po 13 hodině Pardubice-Karlovina-Anenský podjezd spatřena o5 Antikova 406(nazaměnitelná). Za volantem žena (asi manželka).

Odesláno

Taky jsem potkal a stál vedle...:D ale už je to nějaký měsíc zpátky zelenošedá 406 kombík new model nálepka Clubu nám dojem na zadním okénku a podložka SPZ s logem clubu na Křenové v Mosilaně u Jena nábytku.

Odesláno (upraveno)

Síce to neni peugeot, ale dost ma to prekvapilo.
Fotka je z Cyprusu. Na parkovisku Lidl CZ Hyundai. Peknu štreku urobil ak išiel po vlatnej osi do turecka stade na trajekte.

post-15782-0-24094100-1429447782_thumb.j

Upraveno uživatelem marko306

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...