Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera se mě snažila dohonit 2-členná policejní hlídka řídící jednooký P406. Oldo, příště ti dám náskok abych na tebe nemusel čekat :D:papa

PS: a voprav si to denní svícení ;)

Guest servisman
Odesláno

dnes na mne mával ve služebním oblečení OK406 ,když jsem jel domů, čekali na příznivce rychlé jízdy jak bývá zvykem ;)

Odesláno

koblih69: měl jsem ještě ,,studený\" motor = ručička teploty oleje mi moc nedovolila:D:papa. Děkuji za upozornění a jakmile to půjde, tak se podívám na denní svícení, proč nesvítí!!!

servisman: tak si mohl zajet na ,,pokec\", ale ty si jel vprotisměru:D:papa.

Guest servisman
Odesláno

Abych sám od sebe zastavoval u příslušníků policie to nemusím, raději se jim vyhýbám.:papa

Odesláno

Málem bych zapomněl, že jsem v sobotu dopoledne potkal ve Vrchlabí Bigbadjohna, pouštěl mě na přechodu u náměstí, ale byl jako druhé auto, tak si mě vůbec nevšiml... :aut

Odesláno

Asi mám smůlu nebo na Severu Čech klubáci nejsou. Peugeotů potkám denně desítky, ale klubáka jsem ještě neviděl. :(

Odesláno
Včera se mě snažila dohonit 2-členná policejní hlídka řídící jednooký P406. Oldo, příště ti dám náskok abych na tebe nemusel čekat :D:papa

PS: a voprav si to denní svícení ;)

Dneska jsme se dostal do garáže a hned jsem si šel zkontrolovat denní svícení u svojí 406 a vše je v 100% v pořádku! Denní svícení svítí jak má. Obě svítí!!! Tak nevím, co si Mirku viděl za jednooký P406:myslim.

Odesláno

Dneska jsme se dostal do garáže a hned jsem si šel zkontrolovat denní svícení u svojí 406 a vše je v 100% v pořádku! Denní svícení svítí jak má. Obě svítí!!! Tak nevím, co si Mirku viděl za jednooký P406:myslim.

To pravý svítí jen cca do půlky, koukal jsem na to celou dobu, ale možná jen míří úplně jiným směrem, ale vypadá to neupraveně...

Odesláno
Asi mám smůlu nebo na Severu Čech klubáci nejsou. Peugeotů potkám denně desítky, ale klubáka jsem ještě neviděl. :(

Dneska jsem byl celý dopůlde v Chomoutově (pracovně, tudíž Transitem), pokoušel jsem se Ti i volat, ale když mi neznámý hlas sdělil, že ON teda určitě Franta není, už jsem to znovu nezkoušel. Jsi měnil tydlifoun?

Odesláno

FrantaCV: já jezdim na dálný sever jednou za dva týdny :P ale maskovaná v Pežumě :aut

Též nikoho nepotkávám :/ I když v Trauči sem potkala něčí 406 (a tedy džáňovu 607 :D)

Odesláno

To pravý svítí jen cca do půlky, koukal jsem na to celou dobu, ale možná jen míří úplně jiným směrem, ale vypadá to neupraveně...

Asi máš špatné zpětné zrcátko, ale obě denní světla svítí jak mají:super. Možná, že jsi byl pod špatným úhlem. Tak nevím, kde je chyba. Kdyby si zastavil, tak si se mohl přesvědčit, že je vše v pořádku. Při 90 km/k by si viděl svítit obě dvě denní světla správně:D.

Odesláno

troubil :), uz podruhy, poprvy jsi vubec nereagoval, to bylo nekdy v lete myslim :D

post-5813-141096360093_thumb.jpg

Odesláno

V sobotu 15.3. sme v Trutnově někdy odpoledne potkali stříbrnou 206 s nálepkou klubu na zadním skle :P ale netušim kdo to byl...

Odesláno

Dnes z Pardubic až do Chrudimi jsem pronásledoval P306 se starou klubovou nálepkou na zadním skle. SPZ 3B2 6912. Doba kolem 15. hodiny cca...

Kdopak to byl a porušoval předpisy tím, že v autě jelo minimálně 6 osob? :myslim

post-46491-14109636420253_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...