Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Jen doplním že to není můj rodný dům. To naši koupili když mně bylo tak 25😆 A Následně jsem tam bydlel asi čtyři roky od 2011. 

Ale jinak dobrý no.😄😄

31. 8. mám volno, záleží jestli budu mít volno i potom, to bych se mohl zajet podívat.

Jinak Srpen je pěkně nabitý v tomto kraji, přidávám dvě veteránské akce. Škoda že mě ta Police nad Metují asi nevyjde.

Screenshot_20240805-132006_Chrome.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Uzavření turistických tras na Rešovské vodopády.

Odbor životního prostředí Městského úřadu Rýmařov oznamuje, že od pondělí 5 . srpna 2024 začalo platit opatření obecné povahy, kterým byl zakázán vstup do lesa na území Národní přírodní rezervace Rešovské vodopády.

V důsledku nepříznivých povětrnostních podmínek a lokálního podmáčení terénu došlo k vyvrácení části stromů přímo na frekventovaných turistických trasách. Byla také narušena stabilita mnoha jehličnatých i listnatých stromů v jejich bezprostřední blízkosti. Správce pozemků proto musí bezodkladně provést těžbu zjevně rizikových stromů ohrožujících bezpečný pohyb veřejnosti na turistických trasách. Městský úřad tak v zájmu zdraví a bezpečnosti osob zakázal vstup na turistické stezky na území Národní přírodní rezervace Rešovské vodopády na dobu 3 měsíců. Zákaz platí pro severní přístupy na Rešovské vodopády, tj. uzavřena je červená a zelená turistická trasa (od Tvrdkova, Horního Města, ze Skal). Přístup na vodopády bude nadále možný z Rešova nebo Valšova Dolu, tj. od jihu přes Fialův mlýn. :papa

Odesláno

A já jsem si říkal, proč den předtím jezdilo po Šternberku tolik krasavců :myslim:mrk 

O víkendu bude další klasika, ale nevím, jestli se tam stihnu otočit.

Mmch, mám pocit, že na plakátě je sousedův Citroen :)

images.jpeg

eccehistoric_2024_plakat-1-mm-1722956112.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 10. 8. 2024 at 16:33, Radek Hurvajz napsal:

Ty jo, k vám ho přitáhla pára. U nás nějakej diesel.

Ano pokud to jde a jsou podmínky tak ho tahá Ventilovka. Jinak Bardotka a to je pěkný zážitek stát vedle ní když ji startují... 😀 

Odesláno (upraveno)

teď mluvili v bedně, že většina kulturních a sportovních akcí plánovaných na víkend 13.-15. 9. 2024 se ruší z důvodu velké vody--tak nejdříve tam volejte :myslim😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Teď už teda jenom video z traktoriády v Meziboří která se konala o vikendu. Jsem tam taky se zeleným stabilákem. 2:52 - 3:06Na to, že tam stál 15 minut tak mi daroval 14 vteřin.. 😀

https://youtu.be/-FTE4G99pcM?si=gvKHgfIYoa4CPow8

Upraveno uživatelem KoudaK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...