radim.1008 Odesláno 5. květen Autor Odesláno 5. květen (upraveno) To nevím, kam bych to přidělal. Mám to takhle i v modré 306 a funguje to. Bělouš pod střechou, zítra jedu starým Pažoutem, má pršet a potřebuje opláchnout od pylu. Upraveno 5. květen uživatelem radim.1008 t0m@s, BubakGS, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Přesně takhle jezdím 206 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen před 2 hodinami, radim.1008 napsal: První vylepšení. Kun.ě nedám šanci. dal bych to dál od té řj radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Gratuluju! Ta bílá tomu fakt sluší Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Souhlas, víc než ta modrá (dle mého vkusu) Ale naživo to může být jinak... Citovat
radim.1008 Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen před 8 hodinami, Pe.Tr napsal: dal bych to dál od té řj Vidíš, to mě nenapadlo, zkusím kam vyjdou drátky. před 8 hodinami, Schreek napsal: Gratuluju! Ta bílá tomu fakt sluší Díky @Schreeku. Ta bílá s černými lištami je fakt parádní. Až na ty mouchy na předku. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen bílé auto jsem měl jen jedno, kdysi Š 120 a už nikdy , máš pravdu, že vyleštěná bílá a s černými lištami a doplńky je super , ale stále to udržovat..., je na tom všecko vidět, to aby měl člověk maníka, který to bude udržovat Niki Lauda měl všechny svoje trofeje vystavené v místní benz. pumpě a tak přitahovaly zákazníky--na oplátku mu její majitel umýval a leštil všechna jeho auta (Niki Lauda--Mé roky s Ferrari) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen (upraveno) Gratuluju ke koupi a přeju, ať dělá jen radost Upraveno 6. květen uživatelem Medvěd radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
elton Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Gratuluji a přeji ti ať ti dělá jen samou radost. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Béďa Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen Máš to pěkný, bílá na ní sedí, tak ať Ti dělá radost. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen (upraveno) @radim.1008 já to dal za motor na přepážku. Ale v Tucsonovi je více mista. Už dvakrát prokousala hadici, teď tam není origo a nechutná ji. Údajně se do toho přidávají nějaké kukuřičné složky. Upraveno 7. květen uživatelem Milan+ Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen Autor Odesláno 7. květen Na přepážku se nedostanu, včera jsem přemýšlel, kam by vyšla jinam a kromě předního čela před baterkou jsem nepřišel kam ji dát. Teď je před jednotkou na plastovém držáku. před 49 minutami, Béďa napsal: Máš to pěkný, bílá na ní sedí, tak ať Ti dělá radost. Díky @Béďa. Bílá a černými doplňky je fajn kombinace. Citovat
Akoc Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen Z vlastnej skúsenosti viem, že ultrazvukový plašič je slabá ochrana pred kunou. Najmä na miestach v motorovom priestore, z ktorých nie je priamo vidieť na plašič. Teda správnejšie, do jeho vyžarovacieho uhla. Sú aj jedince, ktoré s ultrazvukom nemajú žiaden problém. Aj v tunajších vláknach sa toho o boji s kunami dosť popísalo. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. květen Autor Odesláno 10. květen Označeno, ještě přehodit rámečky, ale to až později. Klubovku to chtělo lépe, ale jinou bílou jsem nenašel. MJSytic, t0m@s, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen krása ať Vám jen slouží a dělá radost hezká kára! a foto interiéru ? a to budeš redukovat auta? co zůstane doma kromě GT? schanim něco pro dceru…, Citovat
radim.1008 Odesláno 11. květen Autor Odesláno 11. květen Díky @Charlie 1. Foto interiéru svoje nemám, ale přidám fotky od prodejce. Doma zůstává jak jsem psal v úvodním příspěvku modrá 306. To je stará neprodejná srdcovka a 5008, tu mám od @Zůza zákaz prodat. Takže černého petra si vytáhlo cabrio. To je i tady v inzerci. Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
t0m@s Odesláno 12. květen Odesláno 12. květen Gratulujem, parádny kočár, nech slúži aspoň tak dlho ako 306 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. květen Autor Odesláno 24. květen První mytí a ještě před srazem. S @Milda 25 408. Zpátky doma MJSytic, Pepito, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.