Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, Pe.Tr napsal:

dal bych to dál od té řj 

Vidíš, to mě nenapadlo, zkusím kam vyjdou drátky. :myslim

před 8 hodinami, Schreek napsal:

Gratuluju! Ta bílá tomu fakt sluší :super

Díky @Schreeku. Ta bílá s černými lištami je fakt parádní. Až na ty mouchy na předku. :D

Odesláno

bílé auto jsem měl jen jedno, kdysi Š 120 a už nikdy 🙈, máš pravdu, že vyleštěná bílá a s černými lištami a doplńky je super 👍, ale stále to udržovat...🙄, je na tom všecko vidět,  to aby měl člověk maníka, který to bude udržovat 😉

Niki Lauda měl všechny svoje trofeje vystavené v místní benz. pumpě a tak přitahovaly zákazníky--na oplátku mu její majitel umýval a leštil všechna jeho auta 👍  (Niki Lauda--Mé roky s Ferrari)

Odesláno (upraveno)

@radim.1008 já to dal za motor na přepážku. Ale v Tucsonovi je více mista. Už dvakrát prokousala hadici, teď tam není origo a nechutná ji. Údajně se do toho přidávají nějaké kukuřičné složky.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Na přepážku se nedostanu, včera jsem přemýšlel, kam by vyšla jinam a kromě předního čela před baterkou jsem nepřišel kam ji dát. Teď je před jednotkou na plastovém držáku. 

před 49 minutami, Béďa napsal:

Máš to pěkný, bílá na ní sedí, tak ať Ti dělá radost. :)

Díky @Béďa. Bílá a černými doplňky je fajn kombinace. :super

Odesláno

Z vlastnej skúsenosti viem, že ultrazvukový plašič je slabá ochrana pred kunou. Najmä na miestach v motorovom priestore, z ktorých nie je priamo vidieť na plašič. Teda správnejšie, do jeho vyžarovacieho uhla. Sú aj jedince, ktoré s ultrazvukom nemajú žiaden problém. Aj v tunajších vláknach sa toho o boji s kunami dosť popísalo.

Odesláno

krása ať Vám jen slouží a dělá radost 🤩 

hezká kára! a foto interiéru ?

a to budeš redukovat auta? co zůstane doma kromě GT?

schanim něco pro dceru…,

Odesláno

Díky @Charlie 1. :)

Foto interiéru svoje nemám, ale přidám fotky od prodejce. 

5009804.jpg5009808.jpg

Doma zůstává jak jsem psal v úvodním příspěvku modrá 306. To je stará neprodejná srdcovka a 5008, tu mám od @Zůza zákaz prodat. :mad: :D Takže černého petra si vytáhlo cabrio. To je i tady v inzerci. 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...