Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NOVÝ PEUGEOT 408: CENY PRO ČESKÝ TRH

Peugeot v ČR oznamuje ceny modelu NOVÝ PEUGEOT 408. 

Verze 408 Allure Hybrid 145 e-DCS6 začíná na akční ceně 689 000 Kč. Pětiletá záruka je v ceně vozu.

Plně elektrická verze o výkonu 157 kW / 210 k (Baterie 58 kWh) s dojezdem 453 km startuje na akční ceně 909 000 Kč. Kromě pětileté záruky se na tuto verzi vztahuje i osmiletá záruka na baterii.

Plug-in hybridní verze je nově nabízena s vyšším výkonem, a to 240 k. Dojezd na elektřinu se zvýšil na 80 km (96 v městském provozu). Akční cena je 985 000 Kč včetně 5leté záruky a 8leté na baterii.

image.png

PEUGEOT_E408_2601STYP_002_FR.jpg

PEUGEOT_E408_2601STYP_001_FR.jpg

Odesláno

teď jsem trochu obíhal šourůmy a musím říct, že je to velmi hezké auto, zvláště v té zelené super 👍, pro mě sice není, já si vybírám už jen něco vyššího-SUV-, vy mladší na to příjdete postupem času taky...:), koukal jsem jen staticky--nejel jsem v tom, ale je cca o 100 tisíc dražší s tříválcem, než 4válcová konkurence :(, nee, že by mi to nějak moc vadilo, ale..., jsem opravdu zvědavý co ten nový motor bude zač ;)

Odesláno
V 18. 3. 2026 at 21:56, MJSytic napsal:

Nejlepší auto bylo, je a bude vždycky služební ;) A když ti v práci cvaknou i soukromé km, tak není co řešit tuplem :D 

Nesouhlasím, moje služební Toyota Proace včetně soukromých účelů je hroznej krám :D má třetí motor, momentálně opět nejede a je rozebraná (praskej chladič na egru) a já se děsím kdy zase něco vyvede :D stejně teď musím jezdit soukromým autem, což je vzhledem k cenám žůžo :D 

Jinak se na tu 408 budu muset zajít podívat, nevypadá vůbec zle 

Odesláno
V 18. 3. 2026 at 21:56, MJSytic napsal:

Nejlepší auto bylo, je a bude vždycky služební ;) A když ti v práci cvaknou i soukromé km, tak není co řešit tuplem :D 

Tak jsem to měl mezi roky 94 - 99, kdy jsem jako "IČAŘ" mohl používat služební dodávku i na soukromé cesty - akorát jsem NEMĚL tankovat během víkendu (když se stalo, tak se stalo) a musela bejt rychlá tužka, páč se víkendové km musely rozepsat do jízd v týdnu (což ale při nájezdu 400 km denně nebyl žádný problém - vše po dohodě s majitelem).

Cca v roce 98 jsrm měl nápad koupit si hezkej  osobák a v té době jsem pořídil od bráchy majitele firmy Omegu 2,4i v automatu - když jsem zjistil, že se nestydí baštit na volné cestě i 12 l/100 km, vydržel jsem jí vlastnit asi 3 měsíce a šla zase za podobný peníze o dům dál)

Prostě naprosto zbytečně utracený kačky - firemní Mazda co uměla jezdit o víkendech grátis byla nedostižná

Odesláno
před 6 hodinami, Rikic339 napsal:

Nesouhlasím, moje služební Toyota Proace včetně soukromých účelů je hroznej krám :D má třetí motor, momentálně opět nejede a je rozebraná (praskej chladič na egru) a já se děsím kdy zase něco vyvede :D 

pokud jsi s ní jezdil sám, mohlo by to něco naznačovat ... :myslim😂

Odesláno

Bohužel jsem ji zdědil až s nájezdem 280 tisíc :D ale jelikož často jezdím po servisech, vím že to s tím nemá moc společného :P Už to že Tsusho nebo Louwman staví servis jen pro Proace a mění jeden motor za druhým mluví samo za sebe :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...