Béďa Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen NOVÝ PEUGEOT 408: CENY PRO ČESKÝ TRH Peugeot v ČR oznamuje ceny modelu NOVÝ PEUGEOT 408. Verze 408 Allure Hybrid 145 e-DCS6 začíná na akční ceně 689 000 Kč. Pětiletá záruka je v ceně vozu. Plně elektrická verze o výkonu 157 kW / 210 k (Baterie 58 kWh) s dojezdem 453 km startuje na akční ceně 909 000 Kč. Kromě pětileté záruky se na tuto verzi vztahuje i osmiletá záruka na baterii. Plug-in hybridní verze je nově nabízena s vyšším výkonem, a to 240 k. Dojezd na elektřinu se zvýšil na 80 km (96 v městském provozu). Akční cena je 985 000 Kč včetně 5leté záruky a 8leté na baterii. radim.1008, Milan+, Dix1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen To GT HEV bych bral za těch 770 000 kč, 408 vypadá suprově Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen teď jsem trochu obíhal šourůmy a musím říct, že je to velmi hezké auto, zvláště v té zelené super , pro mě sice není, já si vybírám už jen něco vyššího-SUV-, vy mladší na to příjdete postupem času taky..., koukal jsem jen staticky--nejel jsem v tom, ale je cca o 100 tisíc dražší s tříválcem, než 4válcová konkurence , nee, že by mi to nějak moc vadilo, ale..., jsem opravdu zvědavý co ten nový motor bude zač OK406 ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen No, koukat můžeš ale pežota už Ti nesvěříme. Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen já bych to otočil--Peugeot musí dokázat kvalitou, abych si ho zase vybral , jsem fanda, ale nee zaslepený Pepito, OK406, Dave_k a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen Nejlepší auto v součastnosti je Lexus nebo Toyota Citovat
MJSytic Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen Nejlepší auto bylo, je a bude vždycky služební A když ti v práci cvaknou i soukromé km, tak není co řešit tuplem BubakGS, ozzy56, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen Obzvlášť v poslední době. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen je to tak chlapi , kluk má služební škodovku, platí pevnou taxu 1000 Kč měsíčně a auto může používat jako by bylo jeho soukromé--nic lepšího asi nikdo nevymyslí toru, OK406 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen @ozzy56 To je pravda, ale to ma jen dohodou, dle předpisů zákona je to jináč. Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen @Milan+ je to možné, podrobnosti neznám, ale má to tak asi 10 let Citovat
Rikic339 Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen V 18. 3. 2026 at 21:56, MJSytic napsal: Nejlepší auto bylo, je a bude vždycky služební A když ti v práci cvaknou i soukromé km, tak není co řešit tuplem Nesouhlasím, moje služební Toyota Proace včetně soukromých účelů je hroznej krám má třetí motor, momentálně opět nejede a je rozebraná (praskej chladič na egru) a já se děsím kdy zase něco vyvede stejně teď musím jezdit soukromým autem, což je vzhledem k cenám žůžo Jinak se na tu 408 budu muset zajít podívat, nevypadá vůbec zle bfda5 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen @Rikic339jestli vono to nebude tím že ta Proace je v základu Peugeot. Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen V 18. 3. 2026 at 21:56, MJSytic napsal: Nejlepší auto bylo, je a bude vždycky služební A když ti v práci cvaknou i soukromé km, tak není co řešit tuplem Tak jsem to měl mezi roky 94 - 99, kdy jsem jako "IČAŘ" mohl používat služební dodávku i na soukromé cesty - akorát jsem NEMĚL tankovat během víkendu (když se stalo, tak se stalo) a musela bejt rychlá tužka, páč se víkendové km musely rozepsat do jízd v týdnu (což ale při nájezdu 400 km denně nebyl žádný problém - vše po dohodě s majitelem). Cca v roce 98 jsrm měl nápad koupit si hezkej osobák a v té době jsem pořídil od bráchy majitele firmy Omegu 2,4i v automatu - když jsem zjistil, že se nestydí baštit na volné cestě i 12 l/100 km, vydržel jsem jí vlastnit asi 3 měsíce a šla zase za podobný peníze o dům dál) Prostě naprosto zbytečně utracený kačky - firemní Mazda co uměla jezdit o víkendech grátis byla nedostižná Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen před 6 hodinami, Rikic339 napsal: Nesouhlasím, moje služební Toyota Proace včetně soukromých účelů je hroznej krám má třetí motor, momentálně opět nejede a je rozebraná (praskej chladič na egru) a já se děsím kdy zase něco vyvede pokud jsi s ní jezdil sám, mohlo by to něco naznačovat ... Citovat
Rikic339 Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen Bohužel jsem ji zdědil až s nájezdem 280 tisíc ale jelikož často jezdím po servisech, vím že to s tím nemá moc společného Už to že Tsusho nebo Louwman staví servis jen pro Proace a mění jeden motor za druhým mluví samo za sebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.