Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den/ahoj všem,

předně říkám, prošel jsem si témata na daný problém. Dva měsíce poté, co jsem přestal mít připojištění skla, prasklo. Obepsal jsem pár autoskel, zatím nejlepší nabídka je Praha za 22t včetně montáže. Současné sklo je pokovené, dešťový i světelný senzor. V HK nabídka na 47t včetně montáže. Našel jsem čínský produkt na Allegru za 6t, ale není to pokovené, jen atermické. Má někdo prosím zkušenosti, jak znatelný je tepelný rozdíl a čínská kvalita? V HK dvoje autoskla nabídku udělali jen orientačně, že skla od svých dodavatelů nemají s tím, že cena montáže mnou dodaného dílů je +-4t, ale bez záruky. Jsem z HK, předem děkuji za rady, tipy....

Odesláno

Jak moc je to prdlý? Případně i kdybys měl dát nějaký obyč, pojistit, chvíli pojezdit, pak zas prdne, tak tam nechat dát origo... Třeba u uniqa mám pojistku bez limitu a připlácím si za použití originálního okna. 

Odesláno

Půl roku to vydrželo cca 2cm, teď to prasklo 10+cm do obou stran. Na Allegru je sklo i s dopravou 7t. Jen není pokovené. Ale vůle servisu měnit dovezený díl mizivá. A bez záruky. Díky moc za tip, zkusit dát levnější variantu, pojistit na těch 20t a čekat....jen když není záruka na montáž dovezeného dílu, to je bída 😌

Odesláno (upraveno)

Na Francouze jedině bez limitu. I na 307,když to není nějaká holota, vyjde okno na 15 tisíc + práce.. 

Já neměl u oknářů problém s vlastním dílem. Záruka mě netrápila, stejně jsem věděl, že okno to půl roku zaručeně prdne, jsem magnet na kameny. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Až (jestli) se někomu podaří vyměnit to sklo za lidskou cenu, pak to asi smysl má....za šest let pojištění skla stalo 12t...zákon schválnosti a blbosti 

Díky za rady. A to zcela upřímně. Až se podaří vyměnit za rozumnou cenu, pak to pojištění opět vrátím...

Odesláno

S tím pojištěním bacha na jeden "detail " - mě ve skloservise řekli,  že pojišťovna zaplatí to, co je momentálně na autě,  takže v případě obyč skla bych si musel připlatit za senzor, atermické atd... Ptal jsem se právě kvůli limitu ( abych si to pak měnil stejně sám :D ).

a malá perlička - loni si někdo nechal v NJ v autorizáku měnit zadní sklo na 307 a prý to bylo přes dvacet litrů :o

Odesláno

Tomu věřím. Každá pojišťovna je ochotná plnění přijímat hned. Ale když má platit sama....já spíš uvažuji o té Číně, která senzory mat, jen není pokovená. Protože pokovené sklo je i v Polsku jen s "diamantovým" světelným senzorem. A já potřebuji kosočtverec 

Odesláno

Vrakáče jsem zkoušel, skla nejsou.... při demontáži často prasknou, nebo se s tím nikdo nechce dělat 🤔. Našel jsem "obyč" reflexní za 6t, dle autosklenáře je ta Čína v pohodě. Takže to bude cesta. Teď jsem dostal další nabídku taktéž na obyč, nepokovené, za 20t komplet

Odesláno

To myslím 307 nikdy neměla :myslim ale dozvěděl jsem se to trochu omylem.  Kamarád rozbil zadní na Rifteru a když tam volal,  tak mu řekli tohle a ať počítá s podobnou cifrou... taky má vzadu pevné. 

Odesláno

Čínu bych si teda nedal. A těhle aut je na díly mraky, jen se s tím asi nikdo nechce řezat, tak jedině dojet si vyříznout sám. Jinak obyč nepokovené bez senzorů jsem měl ofic. asi za 16tis s tím, že pro senzory by prý bylo o chlup levnější, tak nevím... 

Odesláno
před 14 minutami, oddie napsal:

Čínu bych si teda nedal. A těhle aut je na díly mraky, jen se s tím asi nikdo nechce řezat, tak jedině dojet si vyříznout sám. Jinak obyč nepokovené bez senzorů jsem měl ofic. asi za 16tis s tím, že pro senzory by prý bylo o chlup levnější, tak nevím... 

Když mne to řekl sám sklenář, tak ta cena vítězí. Ano, v Praze nabídka za 22, pokovené, Saint Gobain....ta Čína je poměr cena kvalita prý v pohodě. A narozdíl od jiných, přislíbena i záruka na montáž 

Odesláno
před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

@PaKr kombikova ji samo ze mela :D 
kamos ji mel u te 7 mistne verze 
nevim jestrli i kratka 

Jak píše Vojta, 307 nikdy neměla výklopne zadní okno...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...